Професионални серии за коса - тема 102

• 73 176
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Фризьорката каза, че Диа е за жени с малко бели коси, покрива ги и се задържа. Пак бих я ползвала.
Все пак да не подведа някой.
Матрикс със сигурност покрива и не се отмива.
Но и аз слагам шампоан веднъж, не два пъти, мия си косата два пъти седмично. При по-често миене и по два пъти, не знам как бих задържала боя.

# 646
Sentido, Ако ти е суха косата бих ползвала оранжевия концентрат, а не зеления.
Иначе преобразяване от нито един козметичен продукт не съм виждала досега и то от веднъж Wink
Оранжевия концентрат може да се използва с бустер за сгъстяване, нали така?!
Много благодаря за съвета! Simple Smile
Скрит текст:
Може ли линк към течната коса?

# 647
Dia Richesse.и аз ги загледах но ме притеснява ,че няма да ми покрият белите коси.Не са кой знае колко много но ги има определно.
На мен въобще не ми покри белите коси тази боя и бях много разочарована  ooooh!

# 648
Момичета, бустерите и концентратите на Керастаз не са налични нито в Арлен, нито в ЗР, нито на още няколко места. Знаете ли нещо по въпроса? Скоро бяха намалени в Арлен, да не би да са разпродавали количествата?

Някой питаше за John Frieda Brunette серията. Ползвала съм я и на естествено кестенявата ми коса никакво освежаване на цвета не видях. Но това преди 3-4 години, може сега да са с подобрена формула.  Peace

# 649
  • USA
Падна доста бързо и белите коси лъснаха  и се наложи на втория месец след боядисването да използвам боя отново .

Това си е съвсем в реда на нещата.Правилото по принцип е боядисване на всеки месец(корените през 3 седмици,ако не искаш да си личат).

Тифани2,по твоя въпрос,имам два серума,специално за връхчета - този на Алтерна Split Ends и двойния на   ЛП Липидиум серията.Вторият ми харесва повече,защото е на мазна основа.Вършат работа,разплитат,омекотяват,но както каза Лили,при вече нацъфтяла,суха коса - ножица само.

Dreamer,кои са тези безамонячни на Метрикс...Линк,снимка?

# 650
Момичета, бустерите и концентратите на Керастаз не са налични нито в Арлен, нито в ЗР, нито на още няколко места. Знаете ли нещо по въпроса? Скоро бяха намалени в Арлен, да не би да са разпродавали количествата?
Новите ли?

# 651
Новите ли?

Да, новите. Peace Всъщност с търсачката тъкмо успях да намеря бустерите в ЗР, но не и концентратите. Thinking

И да си кажа - серумът за скалп Митик ойл ми утежнява. Днес е втори ден след нанасяне и косата е клепнала и леко клечкосана в корените. Лошо...

Момичета, колко често слагате "течната коса" и тя хидратираща ли се води по принцип? Аз нямам търпение да я направя пак, но тъй като предвиждам след няколко миенета да направя и терапията на Наши, ме е страх да не прекаля с протеина. Ето това е "течната коса", за която от вас търсеше линк:  http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-repair-molekuljarna-podlozhka-za-kosa-za-krekhka-i-stresirana-kosa/

# 652
А аз кога да направя Наши терапията преди, след боядисване, по средата? Все още не съм я правила. ooooh!

# 653

Някой питаше за John Frieda Brunette серията. Ползвала съм я и на естествено кестенявата ми коса никакво освежаване на цвета не видях. Но това преди 3-4 години, може сега да са с подобрена формула.  Peace
Аз ги вметнах но вече си ги купих .Не съм ги пробвала обаче.
Четох много блогве колко много омекотявали косата и колко добре се отразявали на косата и реших да ги изпробвам  Embarassed.А и сега на промоция в Лили и бяха много изгодни нямаше как да ги подмина .
Beautyholicа това правило не го знаех.Не е ли зле за косата да се боядисва цялата през месец  newsm78.Не си личат много но аз си ги забелязвам и откачам.

# 654
  • Пловдив
А аз кога да направя Наши терапията преди, след боядисване, по средата? Все още не съм я правила. ooooh!
Мин. месец я правих седмица след боядисването, на 2ро миене след боя. Докато отмивах Ш, оскъдната пяна беше оцветена в тъмно т.е пада боя. За 1ви път пробвах Лакме Колаж и може нещо от самата боя да е  newsm78, но по - скоро съм склонна да мисля, че е от Ш.
Най-вероятно в неделя ще си права 2ра терапия и нямам търпение, тръпна в очакване за резултата. 1вия път бях възхитена, разкош  Heart Eyes

# 655
По принцип пада боята от повечето терапии,така че май най-добре е седмица преди боядисване.

# 656
  • USA
Ох,Чаровна,не знам какво да ти кажа..като червенокоса,боядисвам през 3 седмици целите коси.След което мощно слагам протеин и 10 продукта на къпане,за да балансирам от вредното за структурата на косъма,боядисване.

Мисля(а и Денси каза - ДА),че дойде време за карамелен цвят.
И преди съм казвала,всеки сезон съм с различен нюанс,не понасям да съм една и съща.
Карамел->русоляво->кестеняво->еспресо/червено - по такава схема се движа.

# 657
Давай, давай карамела, аз искам леко розов отенък, но първо да направя тези дни желаното русо с Вела и после ще му мисля. А и Олаплекс ще си купя. Peace
Благодаря ви момичета за отговорите за терапията. Hug bouquet

# 658
Аз два пъти правих терапията на Олаплекс при боядисване и нищо...прави ли сте си я между боядисвания?

# 659
  • Бургас/Пз
Денси, аз и двата пъти правих Нашито преди боя, мисля, че точно тогава косата има нужда от защита, предвид агресивното въздействие на боята върху косъма. Нашито така да се каже, ще осигури един вид защита  Peace

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 19:05 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт