Професионални серии за коса - тема 102

• 73 154
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
FreakOnALeash може серията Рипеър да и дойде тежичка.Аз лично не бих взела на майка си тази серия защото и майка ми е с косопад.На майка ми много добре и се отрази серията на Меди.
Възможно е да и се отразяват добре митик ойла.Аз също много ги харесвам а съм с тънка коса .
За съжаление вече ми свършиха.А си взех Джон Фрида за кестенява коса и за този месец приключих с покупките за косата .За следващия месец обаче съм си набелязала маската митик ойл и шампоана разбира се .Издирвам и трескаво млякото сюблим мус слънце-защитното.Идеи къде го има налично?
За витамино колор с колко дълга коса е майка ти?
На дъщеря ми на косата както написах са о.к.Ако не е много третирана мисля ,че ще са и добре тази серия .Лека и приятна е .Маската хем ,че е лека заглажда върховете и омекотява косата приятно .
marcela1 боите на наши не могат да се намерят онлайн.Може да се боядисаш с тяхна боя при фризьор който работи с тях.За сега не съм попадала на коментар някой да се е боядисвал с тяхна боя затова и никой не отговаря. Все пак реших да разпитам наши арган .Писах им и съм писала и на теб на ЛС Simple Smile И аз се заинтрегувах покрай боята която се смесва с арганово олио и се води боядисване и терапия две в едно Simple Smile)

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 11:31 от Анонимен

# 691
Интенза не е тежка серия  newsm78 Преди да я купя в темата ме бяха наплашили че е тежка и хич не е за мен.Това преди 3-4г.Мислих я мнооого дълго.Накрая рискувах.И се оказа идеална за фин,боядисан,леко сух косъм.Нямаше омазняване,тежест или дискомфорт.Освен това даваше добър обем.Ползвах няколко пъти седмично в началото.За по-честа употреба не става.По принцип всяка маска е за 1 или 2 пъти ползване в седмицата.Една и съща всеки ден не бива.Трябва редуване с други серии.

# 692
Интенза не е тежка серия  newsm78 Преди да я купя в темата ме бяха наплашили че е тежка и хич не е за мен.Това преди 3-4г.Мислих я мнооого дълго.Накрая рискувах.И се оказа идеална за фин,боядисан,леко сух косъм.Нямаше омазняване,тежест или дискомфорт.Освен това даваше добър обем.Ползвах няколко пъти седмично в началото.За по-честа употреба не става.По принцип всяка маска е за 1 или 2 пъти ползване в седмицата.Една и съща всеки ден не бива.Трябва редуване с други серии.
Аз си мисля ,че е за много изтощени коси интенза  newsm78

# 693
Липидиум е за много изтощени коси  Peace Тази е за сухи  Wink
Ето описание на сериите:
http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel

# 694
bubka мисля че след твой коментар взех маската Интенз и много я харесах за боядисваната ми,суха коса-не утежнява,не отнема обема...взех я за хидратираща грижа,тъй като повечето ми продукти са протеинови или балансирани.Мисля следващото ми миене да е с нея и ш-на със златна роза на Олрайт.Аромата също е много приятен.

# 695
Липидиум е за много изтощени коси, на мен ми беше изключително тежка серия.
А Интенз напротив, за фин косъм дори е добре, много приятна серия, не утежнява, запазва обема, хидратира.

# 696
  • Бургас / София
Които има Хроноложист и бустера за обем на Секси Хър нека да пробва тази комбинация, наистина обема е впечатляващ . Сега смятам само Хроноложиста да си използвам, а го бях оставила настрани, само утре да не ми се омазни косата, но днеска доста суперлативи отнесох  Peace

# 697
Интенз и продължително време с месеци съм ползвала и ми беше супер. Аз не мия косата всеки ден обаче.
И Интенз, и Витамино Колор, и Митик харесвам за моята коса. Леко суха, гъста, нормален косъм, в никакъв случай не плътен.
Интенз май е най-харесвана от хора с различни коси.
Липидиум е мното тежка.

# 698
  • Казанлък
Момичета, ако използвам Кератин термика на Керастас на суха коса преди преса да очаквам ли клечкосване или нещо такова? До сега само на мокра преди сешоар съм го ползвала, та да попитам.

ПП- може ли линк към бустера за обем на Секси хеър?

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 12:46 от kati_kz

# 699
Златни сте, момичета! Hug
Май ще взема малки разфасовки Ш+М Витамино колор за майка, както и по 500 мл. Ш+М от Интенз рипеъра да си ги разделим с нея, че без почти нищо хидратиращо съм останала.  Peace

Благодаря още веднъж!  bouquet

# 700
Понеже говорите за Лореал, аз имах преди време мини комплекти на Аbsolut repair, но не липидиум. Имах ш+б+ампули... Е няма такава отврат за моята коса... След миене стоеше мръсна, слегнала и клечкосана... Едвам ги изхабих, за да не ги хвърля... Mr. Green После пробвах при фризьорката ми Витамино колор и ми даде малки отливки... Странното беше, че в салона и след издухване на косата ми бяха добре, но в къщи без никаква обработка на косата, никак не ми харесаха... За това без проба купих Митик ойл ш+м и тази серия ми допадна, макар и да е по-лека за моята коса... Но и на децата слагам от тях и косите им са подредени и с блясък... На много сухи коси ще идва по-слаба серията... Другото което съм пробвала на Лореал е ботокс ампулите, много ми харесаха, но с маските към тях имах проблем. Първо взех тази са тънка коса, рядката странна маска и много ми хареса. После се полакомих да пробвам и тази за плътен косъм (макар моята коса да не е такава) и тази маска никак не ми харесва.. Сега се чудя как да я доизхабя, понеже и ампули ботокс нямам... А само с нея косата ми нито е хидратирана, нито е плътна, нито подредена...Едното нищо - направо се чудя как би действала на плътна коса след като на моята перушина не прави ама абсолютно нищо... Пълно разочарование от Лореал.... А тази маска я пробвах и на децата и на тях даже им заплете косите, изсуши ги страхотно...
Така че освен Митик ойл не ми се иска нищо друго тяхно да пробвам, просто не са за моята коса и това е... Ааа имам и олиото Аbsolut repair липидиум и го ползвам уж за цъфтящи краища, но никакъв поне видим ефект... Усеща се протеиново и леко изсушава, не ми допада, но го слагам когато много се хидратирам и ми стане супер мека и лигава косата, за да я втвърди леко... Като олио обаче не ми харесва, недостатъчно е и протеиново като коприната на Chi ми действа на мен в момента....

# 701
  • София
...  на какво време е добре да се прави терапията?
И последен въпрос-има ли смисъл да взимам стъпка 3 ,ако не правя терапията, въобще стъпка 3 може ли да се ползва самостоятелно?

И аз се интересувам от тези два въпроса  Praynig

Магнолийка, с огромно нетърпение чакам да кажеш за ефекта от Олаплекс терапията.  Hug

# 702
  • Велико Търново
Момичета, ако използвам Кератин термика на Керастас на суха коса преди преса да очаквам ли клечкосване или нещо такова? До сега само на мокра преди сешоар съм го ползвала, та да попитам.

ПП- може ли линк към бустера за обем на Секси хеър?

Аз бих ползвала на леко влажна коса термика, на суха може и да стане на клечки Thinking
Ето го бустера - http://www.arlen.bg/product/2803/buster-terapia-za-obem-sexy-hai … ooster-200ml.html

Момичета, днес си получих боята - Вела Колестон 7/1, поръчах и Powerplex -а и тези дни ще се боядисвам - та, въпросът ми е - смесвам боята с окислителя, 1-ва стъпка от пауърплекса, стоя/не знам колко, на опаковката не пише newsm78/, изплаквам добре, и нанасям 2-ра стъпка от пауърплекса..Ами ш-на и балсама кога? Пратили са ми мостри на ш-н и балсам Кюн за боядисана коса, та тях ще използвам.

# 703
Липидиум е за много изтощени коси  Peace Тази е за сухи  Wink
Ето описание на сериите:
http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel
Да все ги бъркам двете серии  Joy .Нито едната нито другата съм пробвала.Косата ми не е изсушена , и не е изтощена  Embarassed .Дано се задържи така и занапред .

# 704
  • София
Които има Хроноложист и бустера за обем на Секси Хър нека да пробва тази комбинация, наистина обема е впечатляващ . Сега смятам само Хроноложиста да си използвам, а го бях оставила настрани, само утре да не ми се омазни косата, но днеска доста суперлативи отнесох  Peace

Как нанасяте бустера за обем на Секси хеър по дължините ли или от корена?

Общи условия

Активация на акаунт