Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 162
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Блеки, аз съм с Хашимото и говорих с Русев за ТАТ и МАТ и той каза че ставали опасни ако са в десетки пъти над нормата. Твоите как са?

Не съм с десетки аз. ТАТ ми е 258 при горна граница от 115, а МАТ е 136.7 при горна граница 34. Моята приятелка, лекарка (вярно, хирург) коментира, че високите антитела, както е в случая, атакуват тъкани като сперматозоиди и ембриони. В този смисъл, за нея това е много възможна причина за аборта. Пролактина не сме го коментирали, но и той е доста висок, макар и в норма.

Тя ми каза още, че тези показатели говорят за базедова болест, към която така или иначе имам фамилна обремененост.

На своя глава почнах да пия малко селен и аспирин, които смъкват антителата. Най-вероятно ще увелича дозите, когато лекарят се произнесе другата седмица.

# 31
ЗДравейте ,момичета!
Честита нова темичка.
аз се възстановявам след кюретажа точно преди седмица.Искам да ви попитам нормално ли е да ми тече все още "цикъла'/то не че е цикъл,/ама все още се влачи.На вас колко дни ви се чисти организма.Слабо е ,цапа но не ми е ясно колко ще продължи?

# 32
При мен продължи 11 дни  Peace

# 33
hriskag25 , аз имах слабо кървене до 20 ден след К. До колкото знам притеснително е, ако има към кървенето някакви "тъкани".Иначе самото кървене при мен беше заради разбърканите хормони.

# 34
ЗДравейте ,момичета!
Честита нова темичка.
аз се възстановявам след кюретажа точно преди седмица.Искам да ви попитам нормално ли е да ми тече все още "цикъла'/то не че е цикъл,/ама все още се влачи.На вас колко дни ви се чисти организма.Слабо е ,цапа но не ми е ясно колко ще продължи?

При мен беше малко странно..първите 2 дни почти нямах нищо...но следващите дни до 10тия си беше като цикъл ( ноооо не беше чааааааак толкова обилно) . Предполагам всеки организъм по различен начин..

# 35
hriskag25 всеки организъм по различен начен се чисти, аз имах примерно някъде до седмица след кюртажа....строго индивидуално си е за всички!

Поли как си?????

# 36
Кръвта изтича със закъснение, понеже се задържа в матката.
Не е притеснително.

Да, Емси, няколко поста са изтрити...
Писна ми вече от тези модератори! Наглост!

# 37
ЗДравейте ,момичета!
Честита нова темичка.

При мен беше малко странно..първите 2 дни почти нямах нищо...но следващите дни до 10тия си беше като цикъл ( ноооо не беше чааааааак толкова обилно) . Предполагам всеки организъм по различен начин..

ДА и при мен беше точно така.Първия ден на кюретажа тече.следващия и по следващия ден много слабо и след това потече,но е леко ,не е дори като когато ми идваше преди М.Значи ве4е трябва да е на свършване.

# 38
Сиси, благодаря че питаш  Heart Eyes Hug
Нали като сме минали през поне една неуспешна Б. и не можем да се отпуснем и все трябва да се притесняваме. Crazy
Та и аз пак във филма. Днес ми е трети ден от както се чувствам чудесно, ама все едно не съм Б.
Даже и малко тегло съм свалила, то не че имам какво да свалям  ooooh!
Та така, никакви симптоми и аз вече във филма и днес не издържах и отидох пак да видя  бебо. И всичко е наред, слава Богу Praynig Та вече обещах официално на мъжо да спра да се втелясвам и да си чакам чинно прегледа след 12 дни.  Crazy
Луда работа, ама всяка една от вас тук, знам че много добре ме разбира  bouquet

# 39
polin4eto аз пък като бях бременна с такова нетърпение чаках деня да го вида (не че го видях , видях го чак като прокървих вече загинало ) уфф ... Та не си представям като забременея втори път каква откачалка ще съм.  Crazy Сигурно ще спа пред кабинета на доки за ежедневни прегледи.  Laughing

# 40
hriskag25, при мен два три дни тече, но с нормална сила и после само ми цапаше и още три дни бях с ежедневни превръзки.
Но както и момичетата са казали, всеки ороанизъм се чисти различно. На мен ми бяха казала, че ако тече много обилно и/или почна да да вдигам температура веднага да отида към болницата.

Поли, много се радвам, че всичко при теб се развива добре, ти в коя седмица си вече?

# 41
Хриска, на мен лекарката ми ми каза, че може да има зацапване до 40 дни, така че не се притеснявай. Всичко ще е наред, мила.

# 42
Здравейте момичета! Честит празник!

При мен продължи 11 дни  Peace

и при мен беше толкова, като 2 дни ми зацапваше, после 2 дни нищо и после пак 2-3 зацапване... и така, накрая отидох да ме видят, всичко беше наред. Задържаше се кръв и после изтича, пих метергин няколко дни и спря окончателно.

Поли сигурна съм, че всяка една от нас ще е напрегната през следваща бременност, няма как да не е! Радвам се, че при вас всичко е наред  Hug и все така ще бъде!

# 43
Baby, каква откачалка ще си, такава като мен същата hahaha Hug
Верчеbouquet Днес съм в 10+5 г.с.  Още три седмички, да вляза в четвъртия и поне мъъъничко да си отдъхна. Ама само мъничко.  #Silly
Джудженце, така е, докато не ги видим живички, да ги гушнем, няма да сме спокойни  Hug

# 44
Моя приятелка, лекарка, ми каза да не се притеснявам, докато кръвта е примесена със слуз и е с жълто кафяви отенъци. Ако стане пурпурна и без примеси, тогава може да е притеснително  Peace

Общи условия

Активация на акаунт