Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 162
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Ние имахме един месец, след кюретажа, в който не се пазехме и работехме по въпроса за бебче и като ми закъсня - бях обезумяла от притеснение какво ще правя ако съм бременна  #Crazy #Crazy
казвам си още не си отишла на лекар да намериш причината, ами ако се случи лошото отново защото си бързала .... лелеее сън не ме хващаше. ....
така, че Поли, аз сигурно в седмицата поне по 3 пъти ще ходя на лекар  Laughing
междудругото и на мен ми бяха намеква ли, че имам кисти в яйчниците и не се знае дали овулирам и те подобни глупусти.... пълни щуротии от нескопосани лекари. Прави ми впечатление, че май в нашата държава не са много наясно какво наистина означава поликистозни яйчници, а само плашат момичетата идиотите #2gunfire

# 61
Хриска, 2 са ми за съжаление - един септември и един преди 2 седмици. Но ти не се притеснявай, наистина много рядко се случва - само 5% от жените повтарят и само 1% потретват. Така че съм сигурна, че след година с теб ще си гушкаме бебоци... Hug

Пък аз да ви кажа толкова мислих евентуалната си бъдеща бременност с Нероден Петко (Незаченат Петко по-скоро), че потърсих в нет-а колко струва да си купи човек един ултразвук. Някак не ми изглежда трудно да се гледа човек...  Sunglasses Ма цък, не става - много скъпи са пустите ултразвуци  hahaha

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 23:19 от Pilcho

# 62
Pilcho,
като ти прочетох поста и аз от любопитство погледнах- наистина много скъпи тези уреди - от 2500 до 250 000 лева. Цял футболен отбор ще отгледам за тия пари  Joy Joy

# 63
Ама пък представи си колко ще е хубаво - притесниш се нещо или се филмираш и хоп прескочиш до съседната стая, погледнеш се с ултразвука, видиш, че всичко е наред и се успокоиш.  Joy   Аз ако можех щях да си инсталирам един ултразвук и постоянно да си го гледам бъдещото бебе. Е, малко ще е неудобно ходенето ама пък спокойствието ми ще е на 6  bowuu

Сори за оффф-а, но нещо толкова кофти ми беше последните дни, че вече ме изби на веселие... Луда работа  ooooh!

# 64
Ха ха  Party Party много би било хубаво Simple Smile

*Bubble*, а на теб вит. Д какви сойности ти е? На мен ми е 47 и малко, и доц. Русев ми препоръча по 5 табл вит. Д на ден. Дали и аз да не си взема като теб повечко храни богати на вит. Д newsm78

# 65
  • София
Ха ха  Party Party много би било хубаво Simple Smile

*Bubble*, а на теб вит. Д какви сойности ти е? На мен ми е 47 и малко, и доц. Русев ми препоръча по 5 табл вит. Д на ден. Дали и аз да не си взема като теб повечко храни богати на вит. Д newsm78
Ехеее,че той ти е супер на теб.На мен ми е 15!!!!
А трябва да е повече от 30.
Днес на капки ще взема,че по-лесно се усвоявали.Привършвам таблетките.

# 66
Бъбълче аз питах Русев, дали капки или хапчета и той каза че намало значение и двете се усвоявали еднакво, затова аз взех хапчетата, че ми е по лесно................но ако капките са по-добри да минавам и аз на капки......
Ох това нашето е голямо мъчение, само в главата ни минават някакви неща и с това нетърпение, направо може да психяса човен честно, докато чака чудото да се случи------

# 67
При мен, както картината се изяснява, така ме хваща шубето за нова бременност. Едно момиче в стаята, като правих аборта, каза, че не трябва да се бавим с опитите, иначе идвал страхът. И ставал по-голям. Явно е била права.  Rolling Eyes

На мен третият цикъл ми закъснява много. Чудя се дали да не пусна още някакви хормони. Не знам какви обаче...

# 68
  • София
Блеки,още ли не ти е дошло?
 Наистина колкото повече време минава,толкова и страхът става по-силен.Сега я мисля и тази хистероскопия,искам просто да минава и заминава.Доторът каза че нямало да забави започването с повече от месец,а и попрочетох че след нея се забременявало и по-лесно,защото ако имало някакви сраствания се отстранявали  Party
Сиси,най-силният източник на витамин Д е слънцето,ама къде е???

# 69
Така е Блекси, хем да изчакаш, хем няколко месеца обаче като не стане и те хваща едно отчаяние, какво става, защо се бави и тн.......... Мен примерно този месец хем си хванах овулацията и упорито работихме през този период и нямаше насрещен резултат и ми стана много тъжно, но пък може би е било по добре, защотото с този нисък витамин Д, който пък междувременно излезе трябва да увеличаваме дозите, а с НК клетките и влизвките и тн ще имаме още много да се потрудим....

# 70
Добро утро, момичета bouquet

Аз минавам да се похваля- дойде ми цикъла newsm44, на 35-тия ден след кюретажа! Много съм щастлива, малка победа е, ама е победа Crazy

Хубав ден на всички и горе главата newsm10!

# 71
  • София
Добро утро, момичета bouquet

Аз минавам да се похваля- дойде ми цикъла newsm44, на 35-тия ден след кюретажа! Много съм щастлива, малка победа е, ама е победа Crazy

Честит да ти е!То така се почва,с малките победи!Позната ми е радостта ти,аз и втория така си го чаках.

sisi_vass,закусих днес с треската,натресках се с половин консерва.На теб Д-то ти май беше като моето

# 72
Момичета, хващаме мъжете, отиваме ня къде на почивка all inclusive и програмата е ядене - бебеправене -ядене - бебеправене и лежане  Joy Joy Joy
да видите колко бременни ще се върнем  Laughing

# 73
  • София
Момичета, хващаме мъжете, отиваме ня къде на почивка all inclusive и програмата е ядене - бебеправене -ядене - бебеправене и лежане  Joy Joy Joy
Хахааа,съгласна съм!Откога повтарям аз,че почивките и екскурзиите действат положително на тестовете за бременност Simple Smile

# 74

Резервирала съм вече  Blush

Общи условия

Активация на акаунт