Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 162
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Шефката ми днес ми каза,че съжалява ,че преди 2 години ме е взела на работа ако е знаела,че ще искам деца  Shocked Twisted Evil Мамка му....нямам 30,нормално и деца да искам.Тя разбра за аборта от болничния от болницата,не съм разправяла наляво надясно,че се борим за детенце.Адски унизително беше.Ще си натискам парцалите засега,ако сама не напусна-няма кой да ме пипне(държавна работа).Мога да ги съдя за такива думи.Дано имам сили да издържа и Бог да ми помогне.После не бих се върнала никога там.И сега само го мисля,да не ме тормози на работното място нарочно.Всъщност съм силна.Ще се боря.Няма да се махна за да й угодя.

# 721
Шефката ми днес ми каза,че съжалява ,че преди 2 години ме е взела на работа ако е знаела,че ще искам деца  Shocked Twisted Evil

#2gunfire #Cussing out откавам от такива коментари....и то от жена!!!! Нямам думи! Тя има ли деца тази "дама"?  Twisted Evil

Балонче сладко , надявам се Сигридов наистина да те е успокоил и да гледаш само напред!  Hug Ще ги умориш, ще мине и интервенцията и после идва хубавото  Heart Eyes

Съни - Бъни може би наистина е добре да пуснете, дори и да има някакво отклонение пак има начини. Принципно тези генетични несъответсвия са изключително редки. На мен също ми каза да пуснем кариотип, но не съм го пуснала ние имаме здраво дете и до сега (дори и при неуспешната бременност) не е имало съмнения за генетичен проблем. Консултирах се НГЛ с доц. Савов както и на майл с Кременски може да се свържеш с тях за консултация.

# 722
  • София
 Влизам с въпрос .... на глобулите ми пише да ги слагам 2 пъти по 1.
Чудесно,НО как се слага такова нещо през деня?Само вечер съм си слагала и лягам,ама втория път ... кога и как?Няма ли да изтече веднага?Не е ли безсмислено?  ooooh!

# 723
Бъбъл,не е безсмислено.Например аз ставам в 7 без 15....след като мина през банята слагам свещичката и се гримирам на дивана с малко огледалце  Grinning и ми се събират 20 мин лежане.....или си правих аларма за 6 без 15...слагам джаджата и спя още 1 час.И такаа  Hug

# 724
""Шефката ми днес ми каза,че съжалява ,че преди 2 години ме е взела на работа ако е знаела,че ще искам деца....""

Извинявам се за следващите негативни думи предварително на момичетата, обаче ТАЯ НОРМАЛНА ЛИ Е ?!?!??!?!? #2gunfire #2gunfire що за безчувственост същество трябва да си, да се изказваш по тоя начин ?!?!??
sunflower, кажи на госпожата, че сме цяла банда съфорумки и ще яде пердах при още едно изказване  Laughing  

# 725
Верче,много мислих вчера,поплаках си,посмях се.Въпросната госпожа има дъщеря,по-малка от мен и аз,тъй като вярвам,че всичко в живота се връща,не й желая лошо-всичко лошо се връща там,където най-много боли.

Звъннах на доктора,че 9-ти ден след утрогестана няма цикъл..каза,че чакаме до другата седмица и яко няма-тогава да отида.Но искрено вярва,че нямало да се наложи.Стискайте палци да дойде,а за следващия да не идва  Laughing bouquet

# 726
Здравейте дами  Hug

Съни
така е всичко се връща, човек каквата енергия излъчва такава му се връща, на мен мие  жал за тази жена наистина Rolling Eyes

Аз да ви кажа какво сънувах тази нощ  ooooh! Laughing Дошъл ми е часа при Сигридов, отивам аз и там се засичам с някоя от вас ама не помня с коя, и както си говорим и тя ме пита а изследвания носиш ли.... естествено че не, от там тичам на сън до вкъщи взимам ги и се връщам, като на сън разбира се няма никой пред мен  Laughing Laughing та направо влизам. Преглеждаме доктора, говорим си и т.н. Прибирам се и се сещам, че не ми е казал дали имаме зелена светлина  ooooh! Laughing Laughing Добре съм нали, съвсем съм си нормална  Crazy Crazy?!?  Laughing

Хубав ден ви желая  Simple Smile

# 727
Здравейте и то мен мацки (coffe time)
sunflower_sunny тегли и една дълга наум и продължавай напред. Въобще не си го слагай и да го мислиш това което ти е казала. Някой ден нещата се връщат рано или късно. Гледай ти да си добре и това е!  Hug
Мармозетка джудже, мисля че сънят ти е на хубаво !
Скрит текст:
Какво значи ако сънуваш Доктор, доктори?
Преглеждат ли ви доктори насън, това е сигурен знак, че ще имате успехи в работата и личния живот.

# 728
Сиси, затова не ти отчитане О с тестовете, според мен си я изпуснала. Но спокойно, и аз имах един такъв кратък цикъл 25 дневен и после пак по старо му 34 Simple Smile  bouquet
Момичета вече тотално се обърках с този моя цикъл, днес от сутринта ми зацапва и явно иска да ми идва, цели 10 дни по рано.......никога не ми е идвало на 25-тия ден.......

# 729
Здравейте момичета.
Бях се захванала с едно разместване в къщи та не съм сядала да ви видя цял ден.
Джуджанка дано е за хубаво .Вярвам в това.
СЪН .безобразие е това което ти е казала шефката ти.Аз пък ти пожелавам съвсем скоро да и натириш дългосрочен болничен по майчинство.Наглост е.
Бубълче кога ще е операцията.Ще стискам палци всичко да е ок.
Момичета почти всеки ден виждам щъркели.Става ми леко мъчно.Бяхме казали на малката че щъркелите ще донесат бебето....но ще се размите тази пролет. SadЯвно няма да е с този полет.

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 21:06 от hriskag25

# 730
Ето ме и мен отново - идвам да ви подосаждам с въпроси Mr. Green

Но преди това искам да си изкажа и аз възмущението от изказванате на тази зла жена към Слънчогледчето, как е възможно!?! Аз дори не мога да си представя това да дойде от жена, и то от такава , имаща дъщеря, която сиг също иска да има деца, нз  Shocked

Иначе вит Д излезе 35 - мн ли е ниско, долната референтна граница е 50? Ясно е, че ще се гълта допълнително, ама вие за колко време го вдигнахте горе - долу?

Прегръдки! Hug

# 731
  • София

Иначе вит Д излезе 35 - мн ли е ниско, долната референтна граница е 50? Ясно е, че ще се гълта допълнително, ама вие за колко време го вдигнахте горе - долу?

Прегръдки! Hug

Много бавно става качването при мен  ooooh!
 За два месеца от 15 съм го качила на 40.Пия по 5 таблетки на Допел Херц на ден.Имам и на капки Д,но ми е по-удобно с хапчетата.

# 732
И моя  витамин Д беше 31, пия Вигантол по 5 капки ще го проследя колко се е качил в началото на април. При някои става бързо при други по бавно.

Дано, дано е на хубаво съня Simple Smile))) ама толкова да съм откачила че и на сън по лекаря ходя  ooooh!

# 733
от 15 на 40 ми се струва добре за 2 месеца, качва се плавно, което може би е по - добрия вариант Simple Smile а и доколкото разбирам, ти имаш още време преди отново да започнете опити, така че тъкмо ще е се е натрупал Simple Smile

и на джудженцето в този интервал... чета, че вс масово имат недостиг на вит д, но никъде не пише да е от първостепенна важност при забременяване, ще питам русев да ми обясни по - подробно

# 734
Русев ми каза че дефицита на вит Д може да е пряк виновник за аборт сам по себе си, тъй като участва във формирането на плацентата. Каза докато не го вдигна на 70-80 никакво забременяване, до колкото знам Сигридов го иска на 100 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт