Паническо разстройство - 23

• 79 171
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм си в София вече трета година.. първите две ми минаха съвсем нормално, но тази година след като ми се отключи ПР е почти постянен ад тук. Sad

# 556
ооо, мила Цвети, значи се бъркам, че е от смяната на градовете... имаш ли някаква идея от какво се е отключило, случило ли се е нещо, което е предизвикало ПР? Не казвам, че е задължително да има такова нещо, но помисли дали има нещо, което те дразни последната година, някакъв страх или нещо, което просто ти пречи или изнервя...

# 557
Момичета, взех си да опитам с валидол, досега не съм пила. Сложих таблетката под езика и след като се разтопи като ми стана едно не добре, паника. Дали всичко е заради ПР не вярвам да е от валидола. Имали знапение на коя фирма е Simple Smile Благодаря
Имате ли мнение за спрея РЕСКЮ?

# 558
И аз питах за спрея по нагоре, и пак питам Grinning
Elfreya, случи се да.. Като цяло в този период ми се беше насъбрал доста стрес и започнах да имам проблеми със съня и т.н., после внезапно почина мой познат, бивш съученик и след това започнаха ПА..

Добро утро, момичета.. Моля ви кажете как да се справя с кошмарите. Събуждам се по 3-4 пъти на вечер, буквално парализирана от страх.. Сутрин съм като парцал, изобщо не знам как ще отида до работа..

# 559
Добро утро.Събудих се с ужасно главоболие,отпадналост...едвам към 4 сутринта заспах до 6,това успях да поспя.Нямах болки в гърдите сега пак се появиха,пак изтръпване на лявата ръка,абе с една дума като парцал съм.Желая ви хубав и усмихнат ден.

# 560
Добро утро и от мен май всички сме така това е от времето.Вчера цял ден ме боля главата.Днес със ставането ми е отпаднало изтръпване.стягане и т.н.Да ви попитам имате ли тежест в гръдната кост.

# 561
Имам тежест в гърдите,от два дни имам ужасна болка в корема ,не е постоянна ,но на периоди болката е ужасна,след обяд ще ходя при личната ,не знам дали се дължи на ПР или е от нещо друго....искам бързо да се оправя това време,много кофти ми действа,на моменти главата ми тежи....

# 562
Здравейте, момичета bouquet

При мен нещата се нареждат по-добре от колкото очаквах, говорих с хората от работа за проблемите, които имам и че се налага да си тръгна от София за известно време. Бяха страшно разбиращи, казаха че са много довлни от мен и ако имам възможност да продължа да работя дистанционно (естеството на работата ми го позволява) за тях няма да е проблем.. и просто ми падна камък от сърцето. Просто исках да споделя. Hug

Вие как сте, милички Hug

# 563
Аз от снощи съм с нов АД.И единственото,което мога да кажа е..че не ми пука за нищо.Като наркоманите съм.Да видим къде ще му излезе края Simple Smile Всеки случай ми е по-добре от тритикото.

# 564
Цвети, радвам се, че работодателите ти са толкова коректни. Рядко се случва в днешно време и е чудесно, че работата ти позволява да работиш дистанционно. Т.е. освен всичко ще си имаш и занимавка работейки. Много хубаво се подреждат нещата. Остава да си се прибереш на спокойствие тук и да започнеш лечение и всичко ще тръгне чудесно, ще видиш.

Кокиче, много добре, че си го сменила след като не ти е влияело добре предишното. Стискам палци този да е твоят АД и всичко да действа добре и да се чувстваш добре.

Аз днес съм с много силна тревога и съм много отпаднала. И двамата с мъжа ми сме май болни и от това ще да е. И навън вали дъжд от сутринта... ужас направо. Днес поне засега нямам температура. Но ми е супер некомфортно.

# 565
Аз от снощи съм с нов АД.И единственото,което мога да кажа е..че не ми пука за нищо.Като наркоманите съм.Да видим къде ще му излезе края Simple Smile Всеки случай ми е по-добре от тритикото.какво ти изписаха

# 566
Минипран 0-0-1 .Това чудо само тук,в Гърция,го има май.Айде да видим как ще ми понесе.Спокойно ми е,не съм напрегната...но е рано да се каже.

# 567
Minipran ili Minitran? Че откривам на гръцки само Минитран.

Дано нямаш странични ефекти и всичко да е наред. Хубаво е, че ти е спокойно сега.

# 568
Да,минитран Simple Smile Ей,яко се усметох Simple Smile Снощи не можах да заспя веднага.Беше ми малко тегавко.Трели кардя,и аз се надявам да няма странични ефекти.Засега що-годе добре bouquet

# 569
Хайде пак Sad Полегнах да си отпочина след работа и...пак ми изтръпна главата(пак ония светкавички в очите,изтрънало лице и т.н)Незнам вече докога ще ми се случва това.Страх ме е...

Общи условия

Активация на акаунт