Паническо разстройство - 23

• 79 114
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
Аз не, на тази доза не. Иначе на по- ниска доза съм си позволявала по чаша вино. А с ксанакс абсурд.

# 586
С ксанакс ясно и аз не бих рискувала.Аз имах в предвид чаша вино или чаша бира не твърд алкохол ама ако си само но АД.

# 587
Аз не си позволявам алкохол дори с антидепресантите.

# 588
Аз не си позволявам алкохол дори с антидепресантите.

Еее Трели аз предишния път пих АД 4год.ако не си пийна поне биричка или чаша вино за какво живея  Laughing
Нищо не ми е ставало, но сега ме е страх, висока ми е дозата..
Всъщност ПР е виновника да не пия вече твърд алкохол. Не, че преди съм пила кой знае колко, но на човек от време на време му се пийва да речем джинче с тоник през лятото ммммм  Mr. Green

# 589
Аз не обичам алкохол особено много. Пия само по празници. А сега и заради раздразненото черво ми е забранен. Та имам двойна причина да не пия  Laughing Въпреки, че да си призная... като ми е категорично забранено малко ми се пие в момента. Скрила съм бутилките с вино в гардероба за да не се дразня и да ги гледам.

Между другото една седмица спрях да си пазя диетата и ядох неща, които не трябва и пак започва да се обостря, а бях овладяла малко нещата след като започнах да пия антидепресантите. Тюх... много ме е яд... от утре никакво кривване от диетата.  #Crazy

# 590
Много ли е строга диетата ти, Гале?  Confused

# 591
Уф,момичета пак атака....пак болки от ляво,заглъхване на ушите,задух и така петнадесет минути,пак чувството,че умирам....тревожност,ох кажете ми до кога така,ще се спре ли някога.....ще полудея

# 592
Много ли е строга диетата ти, Гале?  Confused

Доста. Много неща са забранени. Най-ми е трудно да преживея това, че не мога да ям пресни плодове и зеленчуци. Любимите ми бобови са напълно изключени от менюто ми и още куп неща. Не мога да ям сладко, а заради тежкия ми цикъл ядох мноооого сладко...
Но с нея нещата са много по-добре пък. Не ми се подува корема и т.н.

Уф,момичета пак атака....пак болки от ляво,заглъхване на ушите,задух и така петнадесет минути,пак чувството,че умирам....тревожност,ох кажете ми до кога така,ще се спре ли някога.....ще полудея

Вземи някакъв бензо.

И дишай бавно и дълбоко, задържай дъха си за 7-8 секунди и изпускай бааавно. Ако имаш хартиен плик пробвай да дишаш в него.

# 593
Изпих клонарекс половинка....облякох се за бърза помощ и слязох до колата,започнах да плача и си се върнах....ужасно е ,ужаснооо

# 594
Диди, мила, сега ще подейства клонарекса. Легни си и си пусни нещо успокояващо. В спешното няма как да помогнат освен да ти бият един диазепам и да те пратят вкъщи. Ей сега ще подейства

# 595
Няма страшно Диди, сега всичко ще мине. Поплачи..ще ти олекне..

# 596
Здравейте!
Някой от вас може ли да преброи колко сте потребителите с ПР и Панични атаки в темата. Отговорете в темата. Ако сте си направили адекватни изследвания и не ви е открито нищо, което да предизвиква високото кръвно и симптомите на ПР и Пан. атаки, нещата се свеждат до елементарна физиотерапия, която лично вие може да си я направите и ще забравите завинаги за ПР и Пан.атаки. Това не е заболяване, а състояние, и затова лекарствата не ви действат, а Ви дрогират и вие си мислите че Ви помагат и ще се оправите. Как тогава си обяснявате лечение с АД в продължение на години, 1,2,3,5 че и 10 години, без излекуване. Това е безумие сътворено и със съдействие на лекуващите Ви лекари. Аз бих го нарекъл безумие в ужаса в който живеете всеки ден, познат ми до последната буква на обясненията Ви.
И аз бях захвърлен в тази група, но не се предадох и разбрах причините и се справих сам, като загърбих глупостите на всички светила, доценти и професори, наши и чужди. Спасение има и то е във вас, не ви заблуждавам, вярно е, само трябва да вникнете добре в това което ще Ви кажа и да откриете истината, която ще Ви измъкне от това блато на фармацефтичната заблуда.  Не искам да пиша повече, че пак ще ме обвинят в писателски опити. А може би и във филосовски опити. Както и да е , иронията и шегите настрана, можете да се оправите до една, успокойте се , ще си върнете нормалния начин на живот и ще бъдете отново щастливи. Това нещастие в което живеете днес, ще ви остане един спомен, над който един ден ще се смеете с глас. Още веднъж Ви напомням да не ми пишете на личния, а само в темата. Каквото и да ми кажете за симптомите си ми е познато, достатъччно е в темата да изявите желание, че искате да си върнете нормалния начин на живот. Не се шегувам, с тези неща шега не бива.

# 597
Диди всичко ще отмине Hug Някакъв ужас е тези дни, аз ей сега преживях две ПА в рамките на 1-2 часа.. Не знам вече.

Относно горния коментар - съгласна съм за хапчетата.

# 598
Здравейте!
Някой от вас може ли да преброи колко сте потребителите с ПР и Панични атаки в темата. Отговорете в темата. Ако сте си направили адекватни изследвания и не ви е открито нищо, което да предизвиква високото кръвно и симптомите на ПР и Пан. атаки, нещата се свеждат до елементарна физиотерапия, която лично вие може да си я направите и ще забравите завинаги за ПР и Пан.атаки. Това не е заболяване, а състояние, и затова лекарствата не ви действат, а Ви дрогират и вие си мислите че Ви помагат и ще се оправите. Как тогава си обяснявате лечение с АД в продължение на години, 1,2,3,5 че и 10 години, без излекуване. Това е безумие сътворено и със съдействие на лекуващите Ви лекари. Аз бих го нарекъл безумие в ужаса в който живеете всеки ден, познат ми до последната буква на обясненията Ви.
И аз бях захвърлен в тази група, но не се предадох и разбрах причините и се справих сам, като загърбих глупостите на всички светила, доценти и професори, наши и чужди. Спасение има и то е във вас, не ви заблуждавам, вярно е, само трябва да вникнете добре в това което ще Ви кажа и да откриете истината, която ще Ви измъкне от това блато на фармацефтичната заблуда.  Не искам да пиша повече, че пак ще ме обвинят в писателски опити. А може би и във филосовски опити. Както и да е , иронията и шегите настрана, можете да се оправите до една, успокойте се , ще си върнете нормалния начин на живот и ще бъдете отново щастливи. Това нещастие в което живеете днес, ще ви остане един спомен, над който един ден ще се смеете с глас. Още веднъж Ви напомням да не ми пишете на личния, а само в темата. Каквото и да ми кажете за симптомите си ми е познато, достатъччно е в темата да изявите желание, че искате да си върнете нормалния начин на живот. Не се шегувам, с тези неща шега не бива.
и каква е физиотерапията

# 599
Аз пия сутрин флуанксол и Ципралекс и много често вечер пия алкохол и нямам проблем чувствам се добре

Общи условия

Активация на акаунт