Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Тонче,
Скрит текст:
И ние си дадохме време от юли уж до октомври беше, ама отвлече чак до сега,та мисля,че е време да се заемем в ръце.Т и си проучи, ама дано не ви се налага да се възползвате от тея услуги!

# 106
Толкова съм боса.. не правя разлика между инсе, икси, имси.. лудница.. В
А ?  Спряхме с абревиетурите и започнахме със съкращенията? Я ме осветлете, моля! С вас и медицинско образование може да се завърши  Flutter
може ли малко просветление каква е тази теория  Thinking че аз явно съм пропуснала доста от иновацийте :/
Има теория за поределяне на пола, според която сперматозоидите, който са отговорни за момченце са по-бързи плувци, но като представителите на пола си - живеят по-малко! Женските от своя страна са по-бавни плувци, но за сметка на това живеят повече! От там и теорията, че ако се прави секс до 2-3 дни преди овулацията има по-голяма вероятност да се забременее с момиче, докато ако се прави от 2-3 дена преди, по време на овулацията и веднага след нея- се зачева момче! За сега момчетата ми излизат верни, а ние с моето Голямо Мъжко Тяло работихме за момиче и спряхме 3 дни преди овулацията! Сега чакаме резултата да видиме, но докито ми се изсмя като чу, че пробваме теорията! А свекито даже не дава да се каже, че има вероятност за момче  #Crazy и веднага поправя, ако някой каже нещо от рода:бебчо, той или друго свързано с мъжкия пол  Rolling Eyes
ilein87, ще чакам "заявка" а влизане в списъчето отново! Докато не ми забременеете всички няма да предавам щафетата!  Hug

# 107
Шик, ако има два положителни теста за О, О не е между двата, а започваш да отброяваш от между двата теста тези 24-36 часа до О  Peace
Но дори и така да е пак има реални шансове и то големи за Б.Аз говорех като най-късен вариант 25, а то може би е било по-рано.Денят Х, означава дата на М.По принцип няма значение кога ти е дошъл последния М, след като горе долу си знаеш О кога е била.Просто от този ден броиш 14 примерно за ЛФ и получаваш деня на М.
Общо взето каквито и сметки да правим като е писано да стане, ще стане.И като стане няма значение как е станало, важното е че е станало  Hug
Стискам ти много силно палци  Hug
Биби, от много време чакате...Хубаво е, че сте решили да потърсите съдействие.Проблема може да не е толкова голям, колкото най-вероятно си мислиш.Дано в най-скоро време нещата се задвижат при вас и да се похвалиш с положителен резултат  Hug
Илейн, не го отписвай месеца! Продължавай с тестове и БТ може да е по-късно просто  Hug
Мушморанка, дано да докажете теорията и да натриеш носа на лекаря си  Laughing То е ясно, че има и доза късмет де, но се надявам след година и нещо да връзваш панделки  Heart Eyes

# 108
Тони, Илейн, от това което аз проучвах за инсе се прави цветна снимка и спермограма. Цената много зависи и от стимулацията, на мен последната ми беше 230лв. Преди самата процедура се прави микробиология и май имаше още някви изследвания, които пропускам. Та аз като го смятах се връзваше към 1000-1500лв.
Тони, аз също се бях наканила да я питам да инсе, ама така и не стигнах до питането. Иначе всеки път питах дали ми трябват още изследвания.
Пожелавам ви е на двете да не стигате до там!

# 109
И моя тест е отрицателен, разочарованието е голямо... Нямам какво да кажа- сега разбирате ли защо не бързах с теста, усещала съм го!

# 110
Р–Н, аз цветната снимка не я включвам,че имам,ама то пак с нея без нея и аз така съм изчислила като тебе.Прави се и цитонамазка и хормони задължително, микробиология и на двамата и васерман и СПИН, абе много нещо.  ooooh!Мерси за пожеланието, ама на дали ще ми се размине вече. Simple Smile
Куки, уж ми се иска да не го отписвам,ама не се и надявам много да ти кажа. Confused
Мишмуранка,само да се появят някаки индикации за нещо,каквото и да е, ще ти дам инфо задължително!:)
Шикче, много съжалявам,миличка! Hug

# 111
Толкова съм боса.. не правя разлика между инсе, икси, имси.. лудница.. В
А ?  Спряхме с абревиетурите и започнахме със съкращенията? Я ме осветлете, моля! С вас и медицинско образование може да се завърши  Flutter
може ли малко просветление каква е тази теория  Thinking че аз явно съм пропуснала доста от иновацийте :/
Има теория за поределяне на пола, според която сперматозоидите, който са отговорни за момченце са по-бързи плувци, но като представителите на пола си - живеят по-малко! Женските от своя страна са по-бавни плувци, но за сметка на това живеят повече! От там и теорията, че ако се прави секс до 2-3 дни преди овулацията има по-голяма вероятност да се забременее с момиче, докато ако се прави от 2-3 дена преди, по време на овулацията и веднага след нея- се зачева момче! За сега момчетата ми излизат верни, а ние с моето Голямо Мъжко Тяло работихме за момиче и спряхме 3 дни преди овулацията! Сега чакаме резултата да видиме, но докито ми се изсмя като чу, че пробваме теорията! А свекито даже не дава да се каже, че има вероятност за момче  #Crazy и веднага поправя, ако някой каже нещо от рода:бебчо, той или друго свързано с мъжкия пол  Rolling Eyes
ilein87, ще чакам "заявка" а влизане в списъчето отново! Докато не ми забременеете всички няма да предавам щафетата!  Hug
 Айде дано и примен да се е случило орисване че стрима мъже трудно се живее хихи..... Joy

# 112
  • Blondeville
Момичета, и аз вчера въпреки всички сметки, закони на биологията и здрав разум правих тест, 6 дена преди цикъл и излезе отрицателен. За съжаление мисля, че е правилен, макар да е рано.

Много се опитвам да не мисля, но много го искам и няма как, предполагам разбирате  Hug А и откакто правим опити, сякаш много повече опознавам тялото си, а  и то самото сякаш се променя заради опитите и заради психическата нагласа. Този месец от О насам имам ПМС, с бодежи в дясно, и някак имах надежда да е признак, но няма да е този месец явно. Дано следващият е на късмет. Успех на всички  bouquet

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 19:12 от blondie_anna

# 113
Момичета, и аз вчера въпреки всички сметки, закони на биолгията и здрав разум правих тест, 6 дена преди цикъл и излезе отрицателен. За съжаление мисля, че е правилен, макар да е рано.

Много се опитвам да не мисля, но много го искам и няма как, предполагам разбирате  Hug А и откакто правим опити, сякаш много повече опознавам тялото си, а  и то самото сякаш се променя заради опитите и заради психическата нагласа. Този месец от О насам имам ПМС, с бодежи в дясно, и някак имах надежда да е признак, но няма да е този месец явно. Дано следващият е на късмет. Успех на всички  bouquet
има още няколко дни не се отчайвай може  да се е получило и да иска да не изненада бъди търпелива и аз има  В процес на чакане още два три дни стискам ти палчета и да се похвалиш скоро с хубави резултати Simple Smile

# 114
Скрит текст:
Мушморанка, от ноктИте и цвета им е, бре жена!  Whistling

# 115
Скрит текст:
Мушморанка, от ноктИте и цвета им е, бре жена!  Whistling
Joy Joy Joy
Абе и темата си беше 'баш розова  Mr. Green

# 116
Скрит текст:
Мушморанка, от ноктИте и цвета им е, бре жена!  Whistling
Joy Joy Joy
Абе и темата си беше 'баш розова  Mr. Green

Ще ме подмокрите от смях Joy Joy Joy
Куки ще си дам заявка за близнашка тема като дойде време за стимулацията  bouquet bouquet

# 117
  • София
Ана, Шик,   Hug ще стане, бъдете търпеливи. Хубавите неща стават бавно.
Тонче, по местоположението, което си описала, разбирам, че сме комшийки  newsm78.
Добре дошли на новите момичета и не се задържайте дълго в темата.
Относно клиника Надежда, имам близки с много добри отзиви за болницата, както и за Щерев, Малинов, Виена... Всеки си има предпочитания, но по-скоро се ориентирай към лекар, не към болница.

# 118
Скрит текст:
Мушморанка, от ноктИте и цвета им е, бре жена!  Whistling
Joy Joy Joy
Абе и темата си беше 'баш розова  Mr. Green

Ще ме подмокрите от смях Joy Joy Joy
Куки ще си дам заявка за близнашка тема като дойде време за стимулацията  bouquet bouquet

Нямаш проблеми! Но и лака трябва да е близнашки  hahaha

# 119
Имам един въпрос,знам че не ме искате,но не знам къде да питам.Значи,ако жената има нормална овулация,и тръбите и са добре,и настъпи оплождане,четох че в някой случай оплодената яйцеклетка стига до матката,и не иска да се имплантира,поради някакви причини,според вас каква е причината за неп настъпване на иплантация и какви изследвания трябва да се направят,освен биопсия на лигавицата....  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт