Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Gaby_to на теб кога трябва да ти идва?? Може просто да е рано за тест??  Относно симптомите и аз нямам, гърдите ми омекнаха все едно ми свършило? Прекалено добре се чувствам за да е станало Sad. От днес имам слабо бяло течение без мириз, да не премине в цикъл!

# 91
Gaby_to на теб кога трябва да ти идва?? Може просто да е рано за тест??  Относно симптомите и аз нямам, гърдите ми омекнаха все едно ми свършило? Прекалено добре се чувствам за да е станало Sad. От днес имам слабо бяло течение без мириз, да не премине в цикъл!

Shik-че аз го чакам на 13.03, обикновено не си позволявам тестове преди закъснение, но този месец бяхме много стриктни и овулация засякох и т.н, така че имах някаква надежда и затова реших..
Стискам ти палчета на теб, дано се похвалиш с нещо, само не и с М  Wink

# 92
Здравейте момичета.Мушморанка ,аз вчера ти писах данните за писъка,но нещо ми избега цикъла.Зацапа ми и до там,но той си ми е такъв.Аз нали си имам проблем с щитовидната жлеза .Имам операция и пия еутирокс 100 мг.На всеки три месеца си правя изследвания TSH .Правила съм и цветна снимка на маточните тръби.Сега ще се местя в репродуктивна клиника.Някой били споделил мнение за МБАЛ ”Надежда” .4 години опити и нищо,вече не мога да седя и да чакам ,да се случи чудо.Годините си ми вървят- ето вече 33 .На всички момичета  по едни стиснати палчета от мен. Praynig

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 15:45 от bs30(биби)

# 93
Здравейте момичета.Мушморанка ,аз вчера ти писах данните за писъка,но нещо ми избега цикъла.Зацапа ми и до там,но той си ми е такъв.Аз нали си имам проблем с щитовидната жлеза .Имам операция и пия еутирокс 100 мг.На всеки три месеца си правя изследвания TSH .Правила съм и цветна снимка на маточните тръби.Сега ще се местя в репродуктивна клиника.Някой били споделил мнение за МБАЛ ”Надежда” .4 години опити и нищо,вече не мога да седя и да чакам ,да се случи чудо.Годините си ми вървят- ето вече 33 .На всички момичета  по едни стиснати палчета от мен. Praynig
Биби и аз като теб, но не ми пречи да си седя в темата. Тук си ми харесва кой каквото ще да казва. И аз знам че съм за проблемно ама НЕ  Joy Joy Joy Joy
За съжаление не съм от София и не мога да дам мнение по твоя въпрос. Важното е ендото и АГ-то да са като дупе и гащи и да се работи съвместно. Успех ти пожелавам  Hug Hug Hug

# 94
Ами Биби, Надежда е много добър вариант, стига да успееш да се уредиш с час за тази година, иначе и Малинов ти е добър вариант. Там ще получиш час в разумен срок. Успех!

# 95
Cookie reall, ти си моето спасение, скъпа!  Heart Eyes  Hug
Cookie reall,данито83, след 3-4 седмици ще имаме някаква представа дали ще продължава да живея в мъжко царство или ще има баланс! Интересното е, че всички имат усещането, че ще се сдобием с дъщеря  fingerscrossed, дори без да знаят дали сме пробвали теория или не!
bs30(биби), оооооо не се притеснявай! Ти да видиш аз каква съм забравана! Уж вкарах и Моникаааааа, но забравих да кликна върху "Публикувай"  ooooh!  Laughing Иначе ти желая бързо бързо да се махнеш от Късметлисйкото списъче и да си готвиш бременната пръчка за ръсене! По случая едно  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 96
Шикче, извади някаква пръчка да ни поръсиш с търпение, като твоето  Joy

# 97
Биби, аз правих в Малинов цветната снимка и съм доволна от клиниката, а и наистина не се чака.Надежда е много добра клиника,но както ти е казала Банамарама там с часовете е много трудно.
Момичета, днеска ми е 28-ми ден от цикъла и все още нямам + тест за ову или пък повишение на бт. Sad Май ще го отписвам тоя цикъл. Rolling Eyes Макар,че по-предишният ми цикъл засякох О на 32 ден, не знам...
 ММ вчера като се прибра от работа и ми вика искам да прочучиш колко ще ни излезе едно инсе и да се органзираш и да действаме. Та май се насочваме усилено в тази посока.Пробвах се да чета в темичката за инсе, обаче нещо атмосферата никак не ми допадна, та ще помоля и аз ако нямае против да си остана при вас. Praynig

Мишмуранка, за това те помолих да ме махнеш от списъчето, просто,защото нищо не чакам. Wink Взимам от твоя прашец мъничко да има и за другите. Simple Smile

Стиснати палчета на всички! Praynig Най- вече на Шикчето! Simple Smile

# 98

4 години определено е много време.. Как сте издържали до сега се чудя.. И аз исках Надежда, че живея на 3 мин. пеша, но не ми се чакаше толкова.. Насочих се към Щерев, по препоръка на няколко мои приятелки, което ми е на 20 мин. пеша хаха Simple Smile

# 99
Vesevese ръся ви с колкото искате търпелив прашец ... Ама то не е от хубаво, а от страх.  Нямам никакви симптоми, този месец пътувах и си мисля, че за това още не ми е дошло Wink

# 100
Cookie reall, ти си моето спасение, скъпа!  Heart Eyes  Hug
Cookie reall,данито83, след 3-4 седмици ще имаме някаква представа дали ще продължава да живея в мъжко царство или ще има баланс! Интересното е, че всички имат усещането, че ще се сдобием с дъщеря  fingerscrossed, дори без да знаят дали сме пробвали теория или не!
bs30(биби), оооооо не се притеснявай! Ти да видиш аз каква съм забравана! Уж вкарах и Моникаааааа, но забравих да кликна върху "Публикувай"  ooooh!  Laughing Иначе ти желая бързо бързо да се махнеш от Късметлисйкото списъче и да си готвиш бременната пръчка за ръсене! По случая едно  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

може ли малко просветление каква е тази теория  Thinking че аз явно съм пропуснала доста от иновацийте :/

# 101
Vesevese ръся ви с колкото искате търпелив прашец ... Ама то не е от хубаво, а от страх.  Нямам никакви симптоми, този месец пътувах и си мисля, че за това още не ми е дошло Wink

Обикновено като пътувам на мен ми подранява... Така, че може да се е повлиял Ц от промяната в климата.. Дано е от хубаво все пак, стиксам палци  Peace

Илейн, аз също чета от време на време такива неща, но ми е интересно колко струва.. Толкова съм боса.. не правя разлика между инсе, икси, имси.. лудница.. Вече по-правя де, ама... пак  Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes

# 102
Тонче,
Скрит текст:
В Малинов инсето е 450, но покрай него има куп изследвания, включително и пътувания и проследявания на О, така, че предполагам че ще ни излезе към 1000 може би не знам.Инсето е депониране на сперматозоиди в матката, спестяват им  както се изрази моята докторка около 5 см движение, което за по-бавно подвижните си е голям бонус. Simple Smile

# 103
Илейн,
Скрит текст:
Тонче,
Скрит текст:
В Малинов инсето е 450, но покрай него има куп изследвания, включително и пътувания и проследявания на О, така, че предполагам че ще ни излезе към 1000 може би не знам.Инсето е депониране на сперматозоиди в матката, спестяват им  както се изрази моята докторка около 5 см движение, което за по-бавно подвижните си е голям бонус. Simple Smile

То и в Щерев пише 450, ама знам, че има куп съпътстващи процедурки.. Иначе, доки каза, ако много ви се бърза и не искате да чакате да нормализирате нещата, правим всеки четвъртък инсеминации.. При което и двамата решихме да си дадем време, преди да минем на този етап. Но си проучвам  Joy

# 104
Благодаря за изчерпателните отговори,ще видя в Надежда,ако има по скорошен час.Но също.така и Малинов бих се насочила,моя приателка също ми препоръча Малинов..Мерси за прашеца вземам си.  Hug lor]

Общи условия

Активация на акаунт