Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 36 061
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен / София

Моля ви, пуснете ми, ако е възможна, серията от тази вечер. Че бях на рожден ден и не можах да я гледам!
Орси, не намерих качена 19 серия...може би утре ще я качат...тук има до 18 серия...

# 91
Добро утро милички  Hug
Гости  Hug Злати  Hug Криси  Hug

Злати не знам, но Рахми май прекалено се е взел на сериозно за това, че майката на Дениз е била еди каква си....Това не означава, че и сена е такъв...още повече, че може би жената не е имала друг избор....А Джихан май щесе окаже, че първо действа, след това мисли....Ама ще видим как ще реагира Джансу....

Гости, Злати казва да не се палим....ама като чета написаното се разочаровам. Мерси от такава "мила и добра" вещица....Тя щяла да направи аборт....Че коя е тя в цялата история....Тя ли ще прави аборт, или Елиф??? Кое дете ще убие - нейното или на чужда жена......Ееее няма как съпруга ти да те уважава, когато ти не искаш неговото дете.....само защото не е твое....Но това дете не е станало чрез изневяра, а по твое предложение при медицински условия....

Хайде до по-късно, че златото на баба се събуди  Grinning Grinning Grinning

# 92
  • Стара Загора
Добро утро,мили,момичета HugБлагодаря на всички за пожеланията HugПрекарах си чудесхо,ядох,пих и се веселих и много си напазарих Grinning                                                                                                                                                                            Ани HugГости HugЗлати HugДеси HugНаде HugТио HugДжоли HugКриси HugЛу HugХубав празничен ден!
Скрит текст:
Да ви е сладко!                                                                                                                                                      
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 08:05 от bojana maneva

# 93
  • Плевен / София
Ани,Боби Hug
Боби,благодаря за почерпката.... Party
Ани,само като чуя думите"...и щях да се радвам на чуждо дете..." и за мен е ясно, че Кахраман за нея  не е най близкия човек....
честито на празнуващите днес...

# 94
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани HugБоби HugГости Hug,благодаря за споделеното-кафе,сладичко,музика и коментари! bouquet

Честито на именниците! bouquet

Криси Hug,тук също пускат епизодите на Част от мен! Peace

http://gledaiseriali.online/category/%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-%D … 0%BC%D0%B5%D0%BD/

За гледащите Кралицата на нощта-10еп.преведен! Peace
Скрит текст:

Приятна събота на всички! Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 10:26 от Zlatina3

# 95
Здравейте и от мен !

Честит празник, момичета! На именниците - честит имен ден!

Скрит текст:
Отивам да гледам преведения епизод на Възела.

# 96
Боби  Hug Злати  Hug Гости  Hug Деси  Hug

Честит Тодоровден на всички, които празнуват днес  newsm51 newsm51 newsm51

Боби мерси за почерпката - днес цял ден ако заговяваме...нищо нЕма да свършим  Grinning

Гости - не знам какво да кажа за думите на Дафа - Не можела да обича  "чуждо дете"...Не искала "чуждо дете"...."ще направиМ аборт"....Коя е тя, че ще се разпорежда да се прави аборт на чуждо дете....Какво от това, че това дете е на съпруга й....Ами то в живота има много случай в които мъжете имат деца от други жени и обратно, не от съпрузите...Е, това, че Дафа е дала предложението за детето, не й дава право да се разпорежда със съдбата на чуждото дете.....и да казва то дали ще живее или ще умре.....Това дете си има майка и баща и те трябва да решат дали ще живее или ще умре....А Дафа е никоя в случая.....Но....
Скрит текст:
Къймет ще изпълни желанието на Дафа....Змиите се поддържат....
Няма как да заобичам двете вещици или да оправдая постъпките им......
Те са научени друг да им върши черната работа, а те само да обират лаврите....Сигурно не сте забравили как Дафа пристигна и обяви, че е бременна....пред цялото семейство...То не бяха хвалебствия от Зия бей. пръстен на майчинството...сега понеже носела наследника на фамилията Зия бей лично ще отиде да й купи кафтан....И Дафа мълчи като пукъл....Нали мразеше лъжата, защо лъже всички....Ааааа да бе....бях забравила...Нали трябва да се запази достойнството на Дафа....Тя е кралицата, тя ще бъде султанката на Йорукханови....

Хубав ден на всички  Hug

# 97
  • Плевен / София
Боби  Hug Злати  Hug Гости  Hug Деси  Hug

Честит Тодоровден на всички, които празнуват днес  newsm51 newsm51 newsm51

Боби мерси за почерпката - днес цял ден ако заговяваме...нищо нЕма да свършим  Grinning

Гости - не знам какво да кажа за думите на Дафа - Не можела да обича  "чуждо дете"...Не искала "чуждо дете"...."ще направиМ аборт"....Коя е тя, че ще се разпорежда да се прави аборт на чуждо дете....Какво от това, че това дете е на съпруга й....Ами то в живота има много случай в които мъжете имат деца от други жени и обратно, не от съпрузите...Е, това, че Дафа е дала предложението за детето, не й дава право да се разпорежда със съдбата на чуждото дете.....и да казва то дали ще живее или ще умре.....Това дете си има майка и баща и те трябва да решат дали ще живее или ще умре....А Дафа е никоя в случая.....Но....
Скрит текст:
Къймет ще изпълни желанието на Дафа....Змиите се поддържат....
Няма как да заобичам двете вещици или да оправдая постъпките им......
Те са научени друг да им върши черната работа, а те само да обират лаврите....Сигурно не сте забравили как Дафа пристигна и обяви, че е бременна....пред цялото семейство...То не бяха хвалебствия от Зия бей. пръстен на майчинството...сега понеже носела наследника на фамилията Зия бей лично ще отиде да й купи кафтан....И Дафа мълчи като пукъл....Нали мразеше лъжата, защо лъже всички....Ааааа да бе....бях забравила...Нали трябва да се запази достойнството на Дафа....Тя е кралицата, тя ще бъде султанката на Йорукханови....

Хубав ден на всички  Hug
Naughty Naughty Naughty Naughtyсултанката ще се сгромоляса от трона си .....
Злати,Деси Hug Hug

# 98
Гости - според мен тя се е сгромолясала вече.
Като имаме предвид Кахраман как към всички - включително и прислугата се отнася човешки и всички го уважават - изключая някои членове на семейството, но вината за това е в Къймет....А Дафа се държи арогантно с всички равни на нея или стоящи по-ниско от нея....С прислугата се държи отвратително....С Шюкрян водят борба за лидерство...не, че Шюкрян е стока...ще видим по-късно и тя какви ще ги свърши.....Но Дафа се има за голямото добро утро....а останалите са селяндури.....
Сори, но никога не съм уважавала такива хора....10 години е снаха в семейството и за първи път влиза в нарова градина...Ама иначе харчи парите без да ги брои....Пари дошли именно от тези градини....

Рейтинга на

23. Kehribar ATV % 3,82 % 9,30 3,01 Milyon

На 23 място в седмичната класация....Ако зависи от рейтинга навярно няма да продължи дълго.... Thinking

Фрагмана за 2-ри епизод...

Kehribar 2.Bölüm Fragmanı

https://youtu.be/wKAdrdctz58

# 99

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ(Kaderimin Yazıldığı Gün) ΤΕΛΟΣ-SON

https://youtu.be/ctus1yWNIFs

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 14:40 от MAMA-AN

# 100
Лошото е ,че двете най важни жено в живота на Кахраман го поставиха в ситуация която е меко казано трудна
Той разбра истината и се оказва че  сега топката е в неговите ръце.Отново той трябва да взима тежкото решение и да оправя глупостите извършени от друг
Той трябва да реши да каже ли истината на Елиф или не
Елиф и без това вече не му вярва,така че ако и каже истината тя  може би ще реши че и той е в играта и никога за нищо вече няма да му се довери.А може пък и да реши да задържи детето и да не го даде- и с пълно право
Ако пък не и каже става съучастник на долната постъпка на майка си и жена си
Хем иска да бъде честен и да следва принципите си,хем каже ли истината на Елиф рискува да  загуби много
Не му е  лесно на Кахраман бей

# 101
Джоли така е...Пред Кахраман стои много сериозен въпрос...Не искам да коментирам, защото точно този момент е много интересен и не искам да издавам какво ще се случи....
Само ще кажа, че двете вещици отново ще бъдат крачка пред Кахраман....

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ(Kaderimin Yazıldığı Gün) by kostas 2015

https://youtu.be/nFQlSJg0Tc8

# 102
Аз пък искам да знам кога нашите герои ще си признаят чувствата  дето и те самите още не осъзнават newsm03 newsm51
най вероятно няма да е скоро ама вече нямам търпение smile3516 smile3516

# 103
Аз пък искам да знам кога нашите герои ще си признаят чувствата  дето и те самите още не осъзнават newsm03 newsm51
Не няма да е никак скоро...Макар, че ще имат много моменти в които ще си показват чувствата, но нито един от двамата няма да прекрачи границата....Дафа ще бъде в действие поучавана от двете учителки....Къймет ще играе на друг фронт...Ще има много тегави моменти....Но Кахраман няма да се откаже....И момента в който двамата ще осъзнаят, че се обичат наистина е прекрасен.... Hug Hug Hug Hug

# 104
Не няма да е никак скоро...Макар, че ще имат много моменти в които ще си показват чувствата, но нито един от двамата няма да прекрачи границата....Дафа ще бъде в действие поучавана от двете учителки....Къймет ще играе на друг фронт...Ще има много тегави моменти....Но Кахраман няма да се откаже....И момента в който двамата ще осъзнаят, че се обичат наистина е прекрасен.... Hug Hug Hug Hug

Кои учителки.Още ли гадини ще има

Общи условия

Активация на акаунт