Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 64 206
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • под тепетата
  • Мнения: 11 145
galiushana, опитай със сместа за пенкейк, те са по-дебели
   http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1150.msg42652.html#msg42652

# 61
  • София-Младост
  • Мнения: 24 067
Предполагам, че е нещо подобно, но и на мен ми стана интересно какъв е този тиган  newsm78

# 62
  • Sofia
  • Мнения: 22 572
Ахаа... мерси, Ала-Бала, вероятно е точно това, така си го представих де, ама не съм виждала. Simple Smile

# 63
  • Sofia
  • Мнения: 29 089
Има ги в най-различни форми в Джъмбо,магазините за левче и дом.потреби.
Аз имам,но още нищо се съм правила с тях,може да пробвам предложената рецепта.

# 64
  • Мнения: 937


Това е тигана на Ейвън - ще опитам с рецептата за пиинкейк - благодаря!

# 65
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
galiushana,
струва ми се, че на самите формички релефът им е малко плитичък.  newsm78 А пък с по-гъстата смес за пенкейкове, тя има и бакпулвер и като бухне, според мен по-скоро ще се отлепи от тигана, отколкото да залепне и да остави формата като отпечатък...  newsm78 Може би ако държиш пенкейкове по дълго, ще се "отпечатат" формичките в по-тъмен цвят, т.е. на това място ще стане по-опечено.

Но ми е любопитно какво ще стане, похвали се после. Simple Smile

П.П. Morena, аз си представях нещо такова и в него просто излива сместа за палачинки.  Embarassed

# 66
  • Мнения: 937
 newsm78 хм май си права, ще направя половин доза за пиинкейка и обикновена за палачинки /яйце, пр. мляко и брашно/ и ще пиша и аз съм любопитна щом няма никой с опит ще експериментирам аз  Laughing

# 67
  • Мнения: X
 Видях сте писали за тутманици.
Та моята баба балканджийката правеше уникален такъв , преди няколко години открих рецептата , която е почти като нейният . Та реших да я споделя с вас
Скрит текст:
/ преди малко тръгнах да я търся - беше изтрита от блога и преместена - та все пак я открих /
- http://www.poptolev.eu/moodle/mod/forum/discuss.php?d=238&parent=1721  - прекрасен е . Опитайте и благодаря на автора за споделената рецепта и снимки .

# 68
  • Sofia
  • Мнения: 22 572
Жармен, мерси, мнго интересно оформяне, стига да ми дойде муза за таква играчка, непременно ще го пробвам. Печивото изглежда много вкусно!  Simple Smile

# 69
  • Мнения: X
 Ами играчка е , но е вкусен - аз като имам муза обичам да си играя и да ми е сложно.
 

# 70
  • Sofia
  • Мнения: 22 572
Ами играчка е , но е вкусен - аз като имам муза обичам да си играя и да ми е сложно.
 
Точно де.   Grinning

# 71
  • София-Младост
  • Мнения: 24 067
Разбити на сняг белтъци, ако ги прибера в хладилника и утре направя или ореховки или целувки...ще им стане ли нещо-на белтъците имам предвид?  Crazy

# 72
  • Мнения: 2 152
Разбити на сняг белтъци, ако ги прибера в хладилника и утре направя или ореховки или целувки...ще им стане ли нещо-на белтъците имам предвид?  Crazy

не се притеснявай - нищо им няма и няма да им стане

# 73
  • Мнения: 9 453
освен да спаднат  Wink  Поне на мен така ми се получава при двата (и последни) опита. Спадат и отодлу се отцежда вода.

# 74
  • Мнения: 2 152
освен да спаднат  Wink  Поне на мен така ми се получава при двата (и последни) опита. Спадат и отодлу се отцежда вода.

разбиват се наново и всичко е ОК - от хладилника са студени и могат пак да се разбият

Общи условия

Активация на акаунт