Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви предмети трябва да носят дъщерите на възраст 12-13-14 години в чантите си за училище - относно дамски превръзки, дезодоранти и други необходими неща?
Каква лична хигиена трябва да поддържа всяка тийнейджърка? Какви продукти са й необходими?
Кога обикновено започва окосмяването при момичетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви предмети трябва да носят дъщерите на възраст 12-13-14 години в чантите си за училище - относно дамски превръзки, дезодоранти и други необходими неща?
Според мненията от форума, в чантите на дъщерите на възраст 12-13-14 години трябва да има учебни материали, кърпички (сухи и мокри), превръзки, ластик и гребен, балсам за устни , крем за ръце, дезодорант и душ гел. Отделно се споменава важността на редовното къпане и смяна на дрехите, както и избягването на прекомерния грим в тази възраст.
-
Каква лична хигиена трябва да поддържа всяка тийнейджърка? Какви продукти са й необходими?
За да поддържа добра лична хигиена, всяка тийнейджърка трябва да се къпе ежедневно, да мие зъбите си два пъти дневно, косата си поне два пъти седмично и да използва дезодорант, паста за зъби, шампоан/балсам и сапун/душ гел. Допълнително могат да се използват специални продукти за кожни проблеми като акне, антибактериален гел за ръце и интимен гел. Важно е да избягвате прекомерния грим и да поддържате чистота на тялото.
-
Кога обикновено започва окосмяването при момичетата?
-
Какви са подходящите продукти за лична хигиена за тийнейджърки?
-
Какви са разликите в подхода към хигиената и грима при тийнейджъри според пол, възраст и възраст?
За мен пък оттенъка на балсама не е неудачен. Неудачни са ми ярките червила.

За съжаление като минавам покрай училищата в района често виждам подобни извращения, а и по мое време имах подобни съученички. Тогава ги мислех за прекалено отракани, вече си мисля, че просто са плачели за внимание