Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 264
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Ели днес преди да направя теста пак говорих с акушерката и тя сс притесняваше че може и дз не покаже резултат защото е рано така че горе главата и никакви лоши мисли

# 61
  • София
Момичета аз се побърквам от притеснение и правя тест ( кръвен) на всеки 3 дни. Към момента резултатите са следните: след трансфер на 7-и ден (18.03)- 11,82; на 11-и ден (21.03)- 51,69; 13 ден (днес) 166,40.
По калкулатор уж всичко е наред (удовява се на 42,3 часа), но като гледам постовете моето ЧХГ е най- ниско и нещо се притеснявам. Какво мислите вие, добре ли са стойностите ?
p.s.  с два мисед-аборта съм, сега ми е първи опит инвитро и в момента съм голяма паника  #Crazy

# 62
Az Mama,
благодаря за отговора.
Обаче аз ще ходя в клиниката да ми слагат Зарзио,няма да имам възможност вечер да съм там, някой знае ли дали ще е проблем ако ходя в 15:30-16 часа в дните в които трябва newsm78
Благодаря
Nini, пробвай да си го слагаш сама. Не е трудно. Аз съм много бъзлива, но зарзиото си го слагах сама сутрин, за да не забравя или пък вечер да отида някъде и да нямам възможност. То се съхранява в хладилник.

# 63
  • гр.София
Маня, честито, много се радвам за теб Hug Дано са се зхванали двечки, нали искаш близнаци Wink

Шоши, сега можеш да дишаш по-спокойно, всичко ще е наред Heart Eyes

Днес ми беше втория преглед. Вече съм в девета седмица. Имам си и първата кардиограма на ембриончето Heart Eyes Преди десет дни беше 93 мм, сега е 2см. Миличкото то Heart Eyes
Сега спокойно мога да поръся с бременелски прашец
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

За килограмите-преди ЗЕТ бях 46кг., което е доста за мен (обикновено съм 43-44), а сега съм 42 #Crazy Верно, че съм миньонче, но чак пък толкова...Надявам се скоро да започнем да пълнеем и всичко да е наред с бебчето Praynig

Зарзиото и Фраксипарина си ги слагам сама. Не е удобно за всяка инжекция да се тича до болницата. От днес доктора ми спря естрофема и ми намали медрола от 2 на 1 на ден

# 64
nevena при всеки ЧХГ се увеличава различно. Не се притеснявай, важното е, че се удвоява. Стискам палци !

# 65
H/I силно те прегръщам, събирай сили и се връщай. Повечето знаем какво ти е и те подкрепяме  spoko

Аз също бия зарзио и горе-долу +- 1/2 часа спазвам да е по едно и също време и си го поставям сама. Прилошава ми от игли понякога, но като знам че моето бебе е заложено на карта и го правя въпреки страховете си. Вчера ми беше последното отделение от първата инжекция и само веднъж имах проблем. Пребледнях, студена пот.. но мисля, че с воля и с желание ще се справям сама.

nevena не сравнявай стойностите с тези другите. Щом се удвоява всичко е добре  Peace

Mimi_Demi , ах ти  свежа глътко въздух.  Joy Виждам как ти греят очичките от радост  Hug

# 66
  • гр.София
GreenSoul, стискам ти палци и ти скоро да се похвалиш Hug Hug Hug

Днес ММ има рожден ден и мисля, че това му е най-големия подарък Heart Eyes

# 67
Маня, честито, много се радвам за теб Hug Дано са се зхванали двечки, нали искаш близнаци Wink

Шоши, сега можеш да дишаш по-спокойно, всичко ще е наред Heart Eyes

Днес ми беше втория преглед. Вече съм в девета седмица. Имам си и първата кардиограма на ембриончето Heart Eyes Преди десет дни беше 93 мм, сега е 2см. Миличкото то Heart Eyes
Сега спокойно мога да поръся с бременелски прашец
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

За килограмите-преди ЗЕТ бях 46кг., което е доста за мен (обикновено съм 43-44), а сега съм 42 #Crazy Верно, че съм миньонче, но чак пък толкова...Надявам се скоро да започнем да пълнеем и всичко да е наред с бебчето Praynig

Зарзиото и Фраксипарина си ги слагам сама. Не е удобно за всяка инжекция да се тича до болницата. От днес доктора ми спря естрофема и ми намали медрола от 2 на 1 на ден
Олииии, Мими Деми, суперскоооо! Мале, какъв кеф!

# 68
Ехееееееееее ЧЕСТИТО!Хайде има още който се покриват...Викче,Ели!...H/I съжалявам мила,събирай сили ,средства и се връщай.

# 69
 FlutterЗдравейте момичета. След много четене реших и аз да се включа с моята история ЗЕТ 11-ти ден ЧХГ 108,13ден-311. Но днес стана така, че вървях почти 1км. Сега лежа след като изпих 2нош-па,но чувствам стягне долу леко в дясно-може би контракция. Плаче ми се. А на всичкото отгоре утре съм на работа. Днес ми е 14-ти ден от   трансфер.  Sad

# 70
FlutterЗдравейте момичета. След много четене реших и аз да се включа с моята история ЗЕТ 11-ти ден ЧХГ 108,13ден-311. Но днес стана така, че вървях почти 1км. Сега лежа след като изпих 2нош-па,но чувствам стягне долу леко в дясно-може би контракция. Плаче ми се. А на всичкото отгоре утре съм на работа. Днес ми е 14-ти ден от   трансфер.  Sad
Честито ти ЧХГ!
 Момиче стегай се,  ще ти дърпаме ушите, твоето бебе 1 км не може да го уплаши, всичко ти е ок, мен си ме придърпва и без да съм излизала от нас  Peace

# 71
Риана, честито ! Чакаме още момичета да повлекат крак с положителни тестове.  bouquet

# 72
Благодаря Green Soul Накара ме да се. усмихна. Доста силно ме съягаше, като буца - уплаших се, но отпусна

# 73
Момичета, дългото чакане и при мен приключи, но за жалост с отрицателен тест.
Успех на всички чакащи!

# 74
  • София
Хубаво е, че започнаха пак хубавите новини  bouquet

Аз утре сутринта съм на преглед, но ще ме гледа доктор Тихомирова,  а така исках да ме види доктор Стаменов  Crossing Arms
Не, че нещо имам против нея, тя е толкова мила, но искам да разцелувам  доктора.

Общи условия

Активация на акаунт