Кати, как си? Аз ревах буквално като магаре на бала на моя син. Сякаш го откъснаха от мен и ме заболя страшно. Дано не бъркам, че твоето момче има бал тази година. За тях е голямо преживяване, но за родителите е по-трудно. Лека и спокойна вечер

Дърлят се може би, защото им е мъчно от предстоящата раздяла, ама нали са мъже, та ги е срам да си го признаят.
Значи си имаме в компанията още една болярка. И Аир е в Търново.

Ако някой преди година и половина ми беше казал това, нямаше да му повярвам
Факт ли е, факт е!
" Избягаха" от нас по диагонала на града. Сега отчитат, колко е добре, че сме съседи. 
Вторият път се молех, да не се окаже че са близнаци 
Дано има все повече учители като теб!
Уж слабо валя и не бях много мокра, но комбинацията с вятър (и студена бира
Мъчи ме една кашлица и гърло 

После влизаш в университет, може с ДЗИ по БЕЛ 3,80, лични наблюдения. Ако си малко по-упорит или си плащаш, излизаш с китап. Ама какво знаеш, какво можеш, това е друг въпрос.

Светла му памет!
х 2. Това лято за първи път ще ходим на Адмирал.
Аз съм била само на ДЗИ и тази година съм на НВО.

за теб,светла му памет на братчето ти и знай,че той е на едно по добро място.
на двоите две слънца.
,но все пак съм в майчинство и нали всички казват,че умът ти изчезва така,че ще се оправдая с това и за неспоменатите много
.Ние вчера бяхме на сватба отдавна не бях ходила,а за момченцето ми това му беше първата сватба и се прибра много въодушевен и от вчера вече иска да става DJ
.Цяла вечер досажда на DJ даже му дал слушалките и горкия такава радост беше за него,че все едно е скочил с парашут(другата му мечта).До преди тази сватба щеше да става парашутист и да работи при мама
.Е поприказвах си с вас както казва Фло и сега отивам да се отдам на заслужена почивка и така като гледам тази вечер мога и да успея да си легна преди утре
.Лека нощ на всички и успешна нова седмица.