Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 365
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
11 часа е, време е за ...

Добър ден!
Кои са pregnant момичета?  newsm78 патенце-то и ... ... ...

Nature Sunny си имаме днес и след малко започват  football smile3540 на открито. Simple Smile

Лек ден!

# 451
  • София
Привет красавици военни!
Ооо имаме си и кафе. СГГ, на теб благодаря и те  Hug
Питаш кои са  preggo. За сега само Патенцето, ама знае ли човек newsm78 Толкова почивни дни имаше, Фейщацата даваше съвети, може пък още някое бебенце да е на път Wink А дано! Не се разсейвайте момичета, ами действайте. Нека пример ви е МИРИЕЛ.
Хубав ден. Аз днес няма да съм мързелана. hahaha Joy

# 452
Здравейте и от мен. Simple Smile
Честит празник на всички със закъснение!
Моят мъж го празнува - естествено на работа. Simple Smile Нали трябва да запускат станциите за самолетите, после да ги приберат и т.н. Simple Smile

В Хисаря той е от 17ти юни, мислим и ние да отидем на края на смяната му, точно срещу базата има един хотел и там ще се настаним.
Абсурд е за места и за нас по това време на смяната му...макар той чак сега да се светна как колегите му си водят и жените, но много късно.

Картите за свободна продажба за море ги пускат на 12-13ти май в София, В.Търново и Пловдив, но предполагам вече сте разбрали.

# 453
Сесил ,защо не пробваш все пак? Ако и ти резервираш и за себе си по НОИ няма да е много трудно. Даже звънни днес ,че са по - свободни и може да са по - любезни. Тази година в Хисаря по НОИ излиза 60 лв на човек за 10 дни и храната била много прилична (шоколади ,сокове ,Активия и разни други неща за добавки всеки ден към храната).

# 454
kativita, то и миналата година е била така храната, мъжа ми каза, че за военните е била по-кофти. Simple Smile
На работа съм до 30ти юни, а сама не ми се ходи след това.
Мъжа ми звъня, за да се прехвърли по НОИ, казаха му че трябва да пише на имейл за да му изпратят резервацията. Но така и не откри точно на кой имейл адрес да пише. Дали го имаш случайно?

# 455
Аз преди 2 години им писах на този reg_mo@abv.bg  и доста бързо ми върнаха резервацията. Дано да ти свърши работа.

# 456
Аз преди 2 години им писах на този reg_mo@abv.bg  и доста бързо ми върнаха резервацията. Дано да ти свърши работа.

Благодаря ти много, ще го пробваме. Simple Smile

А някой да е посещавал Вила Терзиев, намира се точно срещу Калероя. Четох отзиви, че е приятно и чисто, но ако все пак някой е ходил скоро ще се радвам на коментар.

# 457
Добро утро,аз ли съм най-ранобудната днес

# 458
Добро утро! bouquet
След дълго отсъствие............ето ме и мен. Simple Smile След празници и дълъг отпуск, сервирам кафето и ви пожелавам спорен и усмихнат ден!

# 459
  • Някъде в Европа...
Уфф,  не мога да кача снимка от телефона..  Close
Честит Ден на победата, момичета!

# 460
  • Някъде в Европа...

П. С.  Вижда ли се нещо? През тел. нищо не виждам..

# 461
  • София
С ПРАЗДНИКОМ, С ДЕНЬ ПОБЕДЪЙ! НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ, ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!

Никой не е забравен, нищо не е забравено...

# 462
  • Някъде в Европа...
С ПРАЗДНИКОМ, С ДЕНЬ ПОБЕДЪЙ! НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ, ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!

Никой не е забравен, нищо не е забравено...

Точно така,  нищо,  че едни държави,  в частност, една държава се опитва да промени историята...

# 463
 На този ден винаги си мисля колко е важно никога да не се повтаря ужаса на Втората световна...просто си мисля за себе си какво ще преживея , ако трябва да изпратя ММ на война, а за синовете ми направо не ми се мисли...Аз едно море или дискотека едвам понасям, а какво остава  да пратиш най-свидното на сигурна смърт...Сигурно на много хора днес това звучи нереално да отидеш на война, ама не знам защо винаги като гледам парада и ветераните на 9 май ми минават едни такива мисли... Големият ми син  отвреме навреме ме шашка, че ще отиде във френския легион....А с тези бежанци военен конфликт хич не е нещо нереално...

В Хисаря преди три години сме били в една къща за гости май Власеви се казваше точно след кафето срещу Калероя. Прилични условия за 30 лв. стаята. Тази Терзиев мисля, че е през една къща нагоре по улицата и май беше по-нова.

Уж топлина и слънце се очакваше днес,а  при мен е мъгла...

# 464
Момичета някоя знае ли кога излиза списъка със свободни карти?Аз проверих но не намирам нищо а на 12 е продажбата.Честитя празниците на всички на който не съм го направила навреме,но всички бяха болни,влизах да Ви прочета и хайде пак в лазарета.Усмихнат ден на всички и дано се покаже вече слънце че голям студ при нас.

Общи условия

Активация на акаунт