Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 343
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета! 

И аз се вълнувам от свободната продажба на карти. Препоръчайте ми коя база ще е удачна за нас. Досега сме били само на ВПК Север и сме доволни, но сега искаме малко да разнообразим. С дете на 4 год. сме и затова не ми се върви дълго до плажа. Басейнът не ни вълнува особено, но пък искам наблизо да има къде да се разхождаме пеша следобед и вечер.

Благодаря предварително на отзовалите се!  bouquet

Созопол

# 496
Момичета - тези с дечица и тези очакващи - в Хиполенд в петък ще има намаление 26% на всички стоки. Аз  ще гледам за столче за хранене и кошара за игра. За храненто, Албенка, ще започвам след 5-ия месец със зеленчукови пюрета. Мисля да си купя от Германия или да поръчам от Англия, че излизат по 1,25лв, а тук са по 2,20-2,30, ако са на промоция са 1,90лв. Засега няма да правя аз домашни, ще започна с купени. Още се образовам по темата по една книга, за която споменах.
Искам и аз почивкаааааааа, препоръчайте и намен, ако знаете, хотелче на планина с басейн на открито и вкусна храна. Не е от системата на МО, те и май нямат такъв. 
Фло, много ми стана смешно с данните закартите  Mr. Green как ти хрумват  Crazy
sweet_maniche, много хубава традиция си имате  Peace аз гледам малкия да го снимам на всеки месец на неговата дата малко по-издокаран с професионалния апарат, а иначе си го щракам с телефона редовно.

# 497
  • Пловдив
Seti Beti, по-добро от домашно приготвените пюрета няма.  Peace
Моят дзвер купешките пюрета ги плюеше юнашки.

Има един хотел във Велинград, в който служители на МО ползват намаления. Байсейн има. За храната винаги е много относително. Обаче в момента не мога да се сетя кой беше.  newsm78

# 498
  • София
Включвам се заради Аир.
АИР, миличка, не се самообвинявай и не живей с чувство за вина. Времената са различни. Нито ние сме по шаблона на нашите родители, нито нашите деца ще са точно като нас, а да не говорим за внуците.
За мен е важно на децата си да предадем общоприетите морални ценности, без които в никое общество не може, те да ги съхранят и предадат на децата си, а всичко останало е в зависимост от обстановката. Важен е коренът, личният пример, наученото у дома, а средата и приятелите, сам си ги избираш. Прегръщам те!
КАТИВИТА, у нас е обратното Simple Smile. Аз бях за по-строг режим на възпитание ( навярно продиктуван от строгият ми военен баща), а ММ казваше, че у дома не е казарма. И често се шегувахме, че единият от двама ни трябва да е лошото ченге. В нашето семейство, това го играех аз. И сега с внуците се държа малко строго, защото изпусна ли дисциплината, ще ми се качат на главата. А как се управляват 4 деца, ако няма строй се, преброй се Simple Smile Аз проблеми с децата нямам. Когато играем, играем, но когато имаме сериозна работа, сме сериозни. Деди продължава да е по-либералният. Simple Smile

Кой ме изпревари? СЕТИ_БЕТИ. Как ми хрумна ли? Ами и тези данни са от значение. Wink Нали гледката по курортите трябва да радва оЧото hahaha bombs
Хайде отивам да потръстича.

Пак съм изпреварена. Този път от Дунди. Снаха ми и щерката от началото си правеха домашни пюрета за чаветата.  eat

# 499
"Камена" е хотелът.

Фло, според не помня кой психолог това е правилното - " В семейството единият родител обича, а другия възпитава" .

Сети, и аз съм за домашни пюрета, но ако имаш продукти с гарантиран истински произход. Аз успях и с второто да си набавя такива-все още нашите гледаха на село градина. Е, вярно разправия си е,ама аз си ги правех...От сутринта все забравям да напиша и за абитуриентските страсти-в затишие....То реално сега в петък е изпращането от училище и както вика ММ нещо като бал ...пак куверт за кръчма, куверт за дискотека...само тоалетите са по-лежерни (а при нашия младеж даже никакъв). Добре, че в събота сме на работа, така и така няма да спя през нощта...И матурата още не ни е приоритет, ама дано след изпращането да се стегне...

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 13:56 от kativita

# 500
  • Пловдив
То тук не е мястото да си говорим за пюрето, но пък от друга страна сме си в бг-мамма.
Имах един шеф, французин, с три деца, които ядяха всичко. Та той казваше така - децата трябва да опознаят всички вкусове, за целта те трябва да им се предлагат по отделно, за да ги усетят. Реших да спазя този принцип. Навремето /не знам сега как е/ купешките пюрета бяха един бъркоч от зеленчуци. Затова правех следното - картофена основа + различен зеленчук в добавка. На единия ден беше с чушка, на другия с морков, на третия с тиквичка, на четвъртия със зелен фасул, на петия - със спанак и т.н. с каквото предлага сезонния пазар. Никакво смесване. Правих пюрета веднъж на десетина дни. Във всяко бурканче различен вкус. Варях за капачка 10 мин. и после - в хладилника.
И дзверът се научи да яде всичко, поне докато не откри, че може да проявява ината си по отношение на храната.  Mr. Green

kativita, ти си енциклопедия.  Laughing

# 501
За бебешкото хранене аз започнах от 4 месец и не съжалявам.Яде всичко но не е привърженик на картофите поне за сега.Фло ако избират по  bombs за картите би трябвало аз вече да съм одобрена  Joy , а списъка кога ще излезе,цял ден проверявам и нищо.Момичета ако някой има познания по право моля да ми пише на лично за съвет.Хайде късмет на всички който утре ще звънят,и да не се отказвате аз миналата година в 10 часа се свързах и оредих с желаната карта.

# 502
СетиБети захранването си е лично твое решение, дано не ни се сърдиш за съветите Wink, но и според мен по-добро от домашна храна няма. Да знаеш какво съдържа и от къде е, особено ако имаш възможност да взимаш плодове и зеленчуци от село. Аз съм с две ръце за захранване, водено от бебето (BLW). Пожелавам ти дете, което да си похапва, а да не е злоядо, че е голям кошмар (за съжаление, пиша от опит)! Голямата ми дъщеря е захранена с пюрета, давала съм и домашни и купешки, но тя не ядеше нищо, ама нищо, изкарваше на чай, вода  и медовина, дори и сладко не ядеше. Започна да яде сладко, едва когато влезна в пубертета, все още не яде почти нищо. Малката е захранена по BLW, ядеше всичко, ама всичко - плодове, зеленчуци, банички, а после манджи. Голям кеф, но на 3 годишна възраст откри шоколада и дойде краят - спря да яде всичко и стана голям каприз ooooh!.
Радинка в 10 вечерта ли се свърза? Работят ли по това време, а в почивните дни?

# 503
Албенка сутринта в 10 и не мога да кажа че беше много трудно,надявам се и утре да имам този късмет,ако ли не казвам размера на бомбите  bombs и дано ме одобрят

# 504
  • Пловдив
Не всички карти се "разграбват" първия ден. Както написа kativita, всяка седмица се появяват нови, ако не бъдат платени. Ние миналата година взехме една, но имаше объркване с датите. Писахме писмо, върнаха ни парите. После се появи карта с подходящи дати и я взехме. Сигурно е било през юни.
То и аз мога да се наредя до Радинка по някои размери /а, и на дупето също/  Joy

Фло, миналата година на Иракли имаше едни руски бабушки с внушителни размери, но ми събраха очите с банските, които носеха - изпипани, точно за хубави хора като мен. Laughing

# 505
Дунди давай да се мерим,аз с дупето не ама балкона и тумбака съм сигурно първа,та в този ред на мисли съм 3 ден на диета.Да видя докъде ще я докарам

# 506
Радинка, ама разбира се че сутринта, няма заради мен хората да стоят на работа и през нощта  Joy Joy Joy smile3538 smile3538 smile3538.

# 507
  • Пловдив
Излезе списъкът с картите  animal037

мъниче - за Сарафово само да искаш карти ... за всички смени.

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 16:09 от dundi73

# 508
Но пък "Чайка" се оказва доста желан.....

# 509
  • Пловдив
Но пък "Чайка" се оказва доста желан.....

То и предните години беше така. Но и предните две години част от къщите бяха заключени. А имаше семейство с 3 деца, натикани в Алпи. Нямам обяснение защо.

Общи условия

Активация на акаунт