Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 245
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
По телефон - само в София. Няма дадени за Пловдив и Търново.  Peace

# 601
Здравейте, пиша само за да се обозначава и да знаете, че ви чета, но нали тази год пропускане морето и за това не се включвам. Само да кажа за Созопол, прати поздрави на войника на мъжа ти, за мен лично това е най-хубавата база като местоположение, да далече  от стария град, но като се разхожда човек не го усеща, а и всичко друго е близо, паркинга си е идеален, винаги има място за всички и базата си е мн прилична. Успех на всички, не се отказвайте да звъните, ще стане

# 602
За В.Търново трябва да си е телефона на ВК, нали там са ги продавали на място.

Инфо за Несебър?

# 603
По телефон - само в София. Няма дадени за Пловдив и Търново.  Peace

И днес всъщност приключва там продажбата-така бяха писали на 12 и 13 май.

# 604
  • Пловдив
Аз не разсъждавам, а чета какво пише на страницата на военните клубове.
Там са дадени телефони САМО в София.
Резервации ще бъдат приемани на място и на следните телефони: 02/92 21 705, 92 21 757, 92 21 759.
 Peace

kativita, точно така.

# 605
  • София
Лелееее, събрахте ми погледа!!! За 5 часа - 41 поста. Развалихте ми бравометъра smile3501 smile3501 smile3501

ДИМИТРОВА, вие с малечка ли мислите да ходите на море? Rolling Eyes Браво на вас! Нямам опит в ходенето на почивка с бебе. По наше време допускаха деца над 3 годишна възраст Simple Smile
ПАТЕНЦЕ,  Hug. Ние с теб, дето ни е широко около врата, ( но не и около ханша Wink)от време навреме ще се включваме като коментатори Wink
ДУНДИ, не го слушайте този момък, дето злослови по адрес на Созопол. Разчиства терена за свои приятели. Wink

Опс, докато публикувам, постовете станаха 43 hahaha Joy
Това в мирновременна обстановка не може да се случи  rotfImao

# 606
Фло, и около врата и около ханша ми става все по- тясно, но си трайкам, още малко остана

# 607
Момичета спрете се, че някой друг ще се прави на домоуправител - да пуска нова тема Joy. Аз от днес до понеделник ще посрещам холандче - трапези, екскурзии, такива ми ти неща. И да се похваля, пък после може и да мърморя, ММ току що във Велико Търново, на място, без хора и чакане на опашка, успя  newsm44. Взе карта за две стаи в Сарафово (31.07-09.08) - е нереновирани, без хладилник и климатик, аз ще го преживея, ама той, не знам Sad. За мен е важно да не сме "нагъчкани" в стаята и всеки да си има легло, че децата, иначе спят все върху мен.

# 608
Е ,нормално е темата да е пълна с  емоции за картите....и по - добре отколкото по теми за орязване на социалните придобивки на военните ,проблеми по границата и т.н. ... Laughing
 Брей , и аз не мога да постна....

# 609
  • Варна
http://www.pan.bg/view_article-49-337822-2500-LEVA-MESEChNA-ZAPL … BORI-NENChEV.html
Момичета да отклоня малко темата от картите какво ще кажете за това-поредните празни приказки мисля аз,но........

# 610
Приказки под шипковия храст....  Laughing 

# 611
  • София
Ало, ало. Пак се включвам с коментар. То шило в торба седи ли?
И такаааа:
ДАНИ М 73. По-добре би било карта за 4, а да платите за 2 Wink
КАТИВИТА в ролята на Тома неверни. Око да види, ръка да пипне hahaha Joy
ДУНДИ, ти пък. Що искаш мъжо да те слуша? Да не би да си му джи пи? costumed050
РАДИНКА,палавнице, закачаш се, а? Началник Фло значи. Няма значение. Нали се уреди с карта? thumbsup
МОМИЧЕТА, покажете се гостоприемни, моля. Отговорете на ZYZKAZAKYSKA как са нереновираните бунгала в Несебър Simple Smile
МЪНИЧЕ, хич да не ти пука за гръдната обиколка. Тия нищо не разбират. По-важно е, че друг я е оценил Heart Eyes
АЛБЕНКА, питай, питай, не си досадница. С питане до Цариград се стига Laughing
СЕСИЛ, щом централата те изхвърля, изхвърли я и ти. Хайде де...
ДЖУЛИ, виж само какъв наплив към морето...  grinning039 travelТи навярно ще тичаш в обратна посока-към сушата car003
ПАТЕНЦЕ, след зимата и на мен ми стана тясно навсякъде, ама ти поне имаш причина preggo, а аз? Предстои ми да си подменям гардероба и се сещам за Татяна Лолова, дето казваше, че никога не си купува тесни дрехи, с идеята, че ще отслабне. Напротив, купува си по-широки, та приятелките ѝ да си мислят, че е отслабнала hahaha Joy

Хайде стига, че колко работа имам не е за приказване...

А броя на постовете продължава да втасва подобно великденски козунак...

ПП. Не си мислете, че само вие имате проблем с това да се доберете до някъде. Ето, и аз имам такъв проблем. Не мога да публикувам. КАТИВИТА и ДЖУЛИ ме спъват, ама не се отказвам! Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 17:10 от Flo 51

# 612
Свързахме се, Фрегата, от 20ти август. Simple Smile

# 613
Фло, както казва ММ така има повече за обичане, а аз колкото и широки да купувам не мога да наваксам, но пък после ще се радвам като видя колко са ми широки дрехите. Недей да се преработваш, днес все пак е петък " ден на майстора" и който си обича шефа не работи мн.

# 614
Здравей те някои има ли инфо за бунгалата на несебър нереновираните благодаря предварителни

Абе, май не е много хубаво. ....чувала съм , че са така както от соца -русенски легла  и балатум. Застраховам се ,не съм била , просто чужди коментари. Но е възможно и да е така-цената е 15.60 лв.на ден-спане и 3 пъти ядене, може да се преглътне.

Общи условия

Активация на акаунт