Ставане рано, Проблем!

• 11 546
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
  • Tам през Атлантическия океан
Ще свикнеш  Wink
имаш ли избор ?!

п.п. аз самата ставам в толкова  Crazy
и не не си лягам рано  Crazy

# 16
От средата на следващия месец ще ми се наложи да ставам рано 5.30, защото започвам нова работа. От сега се опитвам да ставам в този час, но ми е трудно. Не успявам да си легна рано, защото детето не заспива преди 10.30 - 11.00ч , а и съм много уморена от всичко, което върша през деня и спя дълбоко и трудно се събуждам, уморена съм. Четох съвети в интернет все от сорта на "Лягайте рано" , "Не натискайте бутона снууз " И т.н , но не ги намирам за ефективни. Ако можете да ми дадете някакъв съвет , да ми препоръчате билкова добавка или какво и да е ... Все ще ми е от помощ.  bouquet
Съчувствам ти, но не мога да ти дам съвет, защото и аз съм така .
Ето, малкия още не е заспал, а и аз преди 12 не мога да заспя, а ставаме рано.
Питаш за добавки - мелатонин е добър , но той е за  по зряла възраст-( не съм го пила), беносен(хр,добавка за сън)
Сещам се за чай от мента, който действа приспиващо ... прясно мляко с лъжичка мед  Rolling Eyes

# 17
От средата на следващия месец ще ми се наложи да ставам рано 5.30, защото започвам нова работа. От сега се опитвам да ставам в този час, но ми е трудно. Не успявам да си легна рано, защото детето не заспива преди 10.30 - 11.00ч , а и съм много уморена от всичко, което върша през деня и спя дълбоко и трудно се събуждам, уморена съм. Четох съвети в интернет все от сорта на "Лягайте рано" , "Не натискайте бутона снууз " И т.н , но не ги намирам за ефективни. Ако можете да ми дадете някакъв съвет , да ми препоръчате билкова добавка или какво и да е ... Все ще ми е от помощ.  bouquet
Съчувствам ти, но не мога да ти дам съвет, защото и аз съм така .
Ето, малкия още не е заспал, а и аз преди 12 не мога да заспя, а ставаме рано.
Питаш за добавки - мелатонин е добър , но той е за  по зряла възраст-( не съм го пила), беносен(хр,добавка за сън)
Сещам се за чай от мента, който действа приспиващо ... прясно мляко с лъжичка мед  Rolling Eyes

Аз го пия от време на време  Wink
По една седмица после почивам , като ми се събере пак си правя една седмица с него   Crazy

# 18
и аз ще си го взема, че денем ходя като ударен вертолет

# 19
да има мелатонини и с добавени към тях билки като глог, маточина и др те са още по-добре Peace

# 20
и аз ще си го взема, че денем ходя като ударен вертолет

Прочети това  Grinning

# 21
не го знаех всичко това ...полезно ми беше ..благодаря ти  bouquet

# 22
аз искам нещо да не ми се спи , не преспивни  Mr. Green

# 23

Завъди си мъж , роди деца  Laughing

# 24
Ох, аз съм обратното. Ставам в 6 всеки ден, уикенда също. Максимум спя до 7 и нещо и като стана ми се вижда късно  Mr. Green В 22.30 почти винаги вече спя  Crazy Определено ранното ставане ме държи бодра, сутрин имам енергия яко. Ей на, станах в 6, кафе, баня, дрехи, спирала и си чета мамата до 8 часа.
Измих една тава даже и събрах прането  Mr. Green

# 25
Ох, аз също искам да си изградя режим да ставам по-рано и да лягам по-рано, а не към 00.30-1.00ч.. Rolling Eyes
Принципно се будя около 6, защото приятелят ми става по това време, но понякога отново заспивам до към 11ч.. Heart Eyes

Измих една тава даже и събрах прането  Mr. Green
Mr. Green Mr. Green

# 26
Ето вчера например дребната заспа в 10.15 и аз лягам след нея. Аз не обичам да седя на компютъра късно, защото ме натоварва. Взех си книга, четох-четох , после се въртях в леглото ми то пак станало 23ч. И така стана 5.30 , звъни алармата и аз ставам и си викам ми ето станах де, ама нали сега не се налага и обратно пак в леглото.  Laughing Ама не трябва да е така. А пък и като станах все едно насън правя всичко. Чудя се дали тази умора рано сутрин е свързана и с това, че ставаме по няколко пъти с детето през нощта - пишкаме, за вода..  newsm78
Дес ,  после ще изчета подробно, благодаря  bouquet , ами нещо подобно ми трябва може би, помня че преди години майка ми си взимаше мента, глог и валерян на капки, но казваше че нямали особен ефект.

# 27
Никога не съм обичала ранното ставане- мразех първа смяна в училище и сутрешните лекции в университета. Обаче синът ми не го е знаел явно това. От раждането си до тръгването на ясла ставаше сутрин в 5.30- 6, но пък заспиваше вечер рано. Разбрах, че за да съм свежа и да мога да ставам с него и аз трябва да си лягам рано. И започнах да го правя. Сега вече той е на ясла, а аз ходя на работа, но продължаваме да си лягаме рано, за да не сме кисели сутрин и тримата с баща му. Вечер е в леглото около 21 ч- лампата е спряна, телевизорът също. Разказваме приказки или нещо си говорим и така се унася и заспива, ние с баща му веднага след него. Вечер не домакинствам, не гледам тв, не чета, но няма друг начин. Тази сутрин аз станах в 6.05. Него го събудих в 6.20, заведох го в яслата, върнах се и изчистих, измих чиниите и сега ще се приготвям за работа.
Не случайно ти го разказвам това- просто се лишаваш от някои неща, за да се наспиш. А децата се учат на режим.

# 28
Витамини алайв  Peace

# 29

Завъди си мъж , роди деца  Laughing
Който както се уреди, откакто си завъдих мъж и дете спя много повече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт