Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 676
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • на Мелмак
За вълна или за спортни дрехи.

# 76
Аз пък искам да попитам по какво се разбира дали една цветоулавяща кърпичка е "добра"? Оцветяването й почти винаги, гаранция ли е, че е качествена? Питам, защото си купих преди 2-3 седмици от Лидл такива кърпички и в почти 100% от случаите излиза оцветена, а тези който използвах преди( на Брайт) много често си излизаха бели. За оцветяване на дрехите май преди съм имала пропуски въпреки кърпичката

# 77
Хайде още мами минават от моята "партия"
Вчера в парка една дружка ме попита как нашите лигавници, бодита и др. не са все на петна, а нейните все имали стари петънца от пюретата, да не би да съм ги перяла на 90 градуса. Казах и за Ултра сензитив, а междувременно още 3 майки ни слушаха.

# 78
Днес в Пикадили видях промоция на  дезинфекциращ препарат за дрехи Impressan, може ли малко инфо, тъй като на опаковката почти нищо не пишеше на български, освен дозировката. Само за бебешки дрехи ли трябва да се използва или може примерно за долно бельо и кърпи (любимата ми тема с хубавото изпиране на 60 градуса!!! Wink ) и освен него слага ли се нормално прах за пране? Да споделя и че взех една опаковка 200 гр препарат на Хайтман за оцветени дрехи и в събота ще опитвам да спася двете съсипани кърпи. Стискайте палци да успея Grinning

# 79
  • Пловдив
Вчера в парка една дружка ме попита как нашите лигавници, бодита и др. не са все на петна, а нейните все имали стари петънца от пюретата, да не би да съм ги перяла на 90 градуса. Казах и за Ултра сензитив, а междувременно още 3 майки ни слушаха.

Кой е този прах?

# 80
Сега кажи, че си извадила един пакет като в някоя реклама.

# 81
Аааа не не Simple Smile просто май на дружката и стана неудобно и ме пита защото несъзнателно се загледах в лигавника докато го слагаше на мъника а на него имаше петно. Малко неловко се получи.
Иначе тея реклами винаги са ми били абсурдни - вървят си нанякъде и изведнъж от дамската чанта прас пакет прах 3 кила. Явно толкова за плиткоумни ни имат.

# 82
  • Варна
Това ми напомня за една дамска форумна тема, в която една жена се караше, че с тия грамадни чанти, като за пазара, дамите не приличат на дами, а на хамали- и се включиха сума ти други жени да критикуват бедната женица, която всъщност беше права, хахаха...Модната, стилна чантичка е несравнима #2gunfire

# 83
  • На брега на реката
Днес в Пикадили видях промоция на  дезинфекциращ препарат за дрехи Impressan, може ли малко инфо, тъй като на опаковката почти нищо не пишеше на български, освен дозировката. Само за бебешки дрехи ли трябва да се използва или може примерно за долно бельо и кърпи (любимата ми тема с хубавото изпиране на 60 градуса!!! Wink ) и освен него слага ли се нормално прах за пране? Да споделя и че взех една опаковка 200 гр препарат на Хайтман за оцветени дрехи и в събота ще опитвам да спася двете съсипани кърпи. Стискайте палци да успея Grinning
Този препарат е за дезинфекция на всякакви дрехи, не само бебешки. Прах се слага нормално, а самия Импресан се слага в отделението за омекотител /т.е. се "взима' от пералнята с последното изплакване/. Виждала съм и вариант 2 в 1 Импресан с омекотител.

# 84
Този препарат е за дезинфекция на всякакви дрехи, не само бебешки. Прах се слага нормално, а самия Импресан се слага в отделението за омекотител /т.е. се "взима' от пералнята с последното изплакване/. Виждала съм и вариант 2 в 1 Импресан с омекотител.
Благодаря за разяснението, този беше без омекотител, мога ли да пусна дрехите с допълнително изплакване и да си сложа омекотител?  Ясно е, че утре ще го купя да го пробвам Grinning

# 85
Хм... Това не е ли още една химия този Импресан че и явно е нещо от рода на антибиотиците. Има ли смисъл от него. С какви бактерии чак може да са ни дрехите. Сега ако работите в болница е друга работа, но прах с кислороден избелител няма ли да свърши достатъчна работа.

# 86
Хм... Това не е ли още една химия този Импресан че и явно е нещо от рода на антибиотиците. Има ли смисъл от него. С какви бактерии чак може да са ни дрехите. Сега ако работите в болница е друга работа, но прах с кислороден избелител няма ли да свърши достатъчна работа.
До сега не го бях виждала, но днес ми направи впечатление и реших да попитам. На опаковката пише, че е подходящ за пране на ниска температура. Така ще мога да пера хавлиите на 40 градуса, за да не повтарям грешката от миналата събота. Определно ще го пробвам, но не на всички дрехи, само на бельо и кърпи.

# 87
Напоследък съм доволна от омекотител Семана а прах Персил за цветно дори да е турски е страхотен.Много съм доволна. bouquet bouquet

# 88
Аз си ползцам вече повече от година турски течен Персил за цетно и съм доволна.Полвах и новия прах Ариел кутия за цветно, ухае ок , но 2-3 пъти останаха бели следи по дрехите. Днес помирисах хваления тук Сано мускус омекотител концентрат, но не останах очарована. След последни ми опит със Сано Жавел и предизвикан контактен дерматит съм малко с предубеждение към Марка Сано прахове.

# 89
  • София
Аз съм ужасно разочарована от изпирането на  течен персил - 60 градуса, интензивно, със завишена като за петна доза не махна кръв...
Иначе лилавия персил и лавандуления ленор, дават уникален аромат в съчетание Simple Smile обаче стават само за неща без петна Wink

Общи условия

Активация на акаунт