МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 61-ва ТЕМА

• 123 128
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Да се отчета. Взе, че се надигна моя хляб, въпреки че го разбутах след последното втасване за да му махна бъркалките. Изпече се, доволна съм, излезе лесно.

# 616
Lаdу Stаrdust, затова е измислен, но аз съм си Тома Неверни и все някакви пречки и проблемчета трябва да си измислям  Mr. Green

# 617
  • have faith and be patient ..
  Мулинекс (сега Тефал), по подразбиране си прави по-дебели и твърди кори даже и на основната програма за бял хляб. Този външен вид показва, че е трябвало да втасва поне още 15-тина минути. Ако си пропуснала мазнината по някакви здравословни причини хубаво, иначе липсата й също помага за появата на твърди и дебели кори.

Не , просто в рецептата нямаше мазнина ..

# 618
  • София
Привет, хлебопекари! От вчера и аз най-накрая съм с хлебопекарна - Tefal Pain dore, дочаках си я! Днес пробвах да направя Памук хляб....
Ето една рецепта, с която излиза сполучлив, макар аз да намалявам малко мазнината.

http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B8%D1%82%D0%B0

Потвърждавам за Мулинекса - корите са дебели, ако знаех, нямаше да взимам точно тази марка. Вчера пекох ръжен хляб по руска рецепта на фурна - ами съвсем различно е, мекичка коричка.

# 619
Здравейте,току-що машинката ме изненада много неприятно.Оказа се,че ваната и е спукано и цялата течност се излива. Близо 8 годишен Мулинекс е,който ми вършеше отлична работа до днес.Дали има някакъв шанс да намеря само ваничка за него или да го прежалвам и да купувам нова машина?

# 620
Здравейте,току-що машинката ме изненада много неприятно.Оказа се,че ваната и е спукано и цялата течност се излива. Близо 8 годишен Мулинекс е,който ми вършеше отлична работа до днес.Дали има някакъв шанс да намеря само ваничка за него или да го прежалвам и да купувам нова машина?
http://www.onlinetrading.bg/proizvoditel/moulinex.html ето ванички.. Има и други сайтове в интернет.
Незнам каква е твоята, но аз си изхвърлих бъркалка без да разбера, не намерих точно за моя модел, но поръчах, такава, която приличаше на старата, та стана и си работи без проблем с новата, макар че се върти по свободно, а старата прилягашр на оста точно.
Та и с ваната, може ако не намериш същата, да видиш, някоя която става за твоя модел.

# 621
KaPaMeJl,много благодаря! bouquet

# 622
  • София
  Мулинекс (сега Тефал), по подразбиране си прави по-дебели и твърди кори даже и на основната програма за бял хляб. Този външен вид показва, че е трябвало да втасва поне още 15-тина минути. Ако си пропуснала мазнината по някакви здравословни причини хубаво, иначе липсата й също помага за появата на твърди и дебели кори.
Не знам защо ги ръсите такива. Моята /мулинекс/ не прави такива кори, но следва да се ползват подходящи рецепти и тестото да се наблюдава докато се замеси, т.к. всяко брашно е с различна влажност и поема различно количество течност. Струва ми се не виждал дебели кори. Аз съм от друга марка.

# 623
  • София
 Преди време в темата се подвизаваше една досадна девойка от добруджанския край. Да нямаш някакви роднини нататък newsm78

# 624
  • have faith and be patient ..
аз се чудих много между филипс и тефал , но приятеля ми държеше на тефал
бил с 20 програми не знам си какво .. може би сгреших  Rolling Eyes Rolling Eyes

п.п. от коя мая сте доволни ?

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 09:19 от С. Алекс

# 625
  • София
аз се чудих много между филипс и тефал , но приятеля ми държеше на тефал
бил с 20 програми не знам си какво .. може би сгреших  Rolling Eyes Rolling Eyes

п.п. от коя мая сте доволни ?

Моя Мулинекс го взех преди повече от две години защото беше единствения модел , който замесваше кило и половина продукти и можеше да бъде купен от български магазин. Големия обем ме устройваше при месенето на козунаците най-вече. Преди него бях купил една Мидеа от средното ценово ниво, която все още си работи и прави чудесен хляб с хрупкави, но ТЪНКИ кори. Та сега Мулито Laughing се пуска само за празници и гости. За ежедневния хляб се грижи Мидеата. У нас еднокилограмов хляб стига за ден и за закуска на следващия Hug. Откакто меся хляб в къщи, винаги съм ползвал и ползвам френската мая САФ Инстант от 11 грама за пакетче. При 600 грама брашно слагам около 2.6- 2.7 гр премерени с електронна мерителна лъжица. Така едно пакетче ми стига за 4 замесвания Peace.

# 626
Момичета, има ли някоя, която поръча машина от офертата на испанския амазон преди около месец? Моята още не шипната и се чудя какво става Sad

# 627
Момичета, има ли някоя, която поръча машина от офертата на испанския амазон преди около месец? Моята още не шипната и се чудя какво става Sad
Получих писмо че няма да могат да ми изпратят поръчката заради доставчик,явно става дума за зарибявка да се пазарува от сайта им защото ми се извиняват с ваучер за 7 евро уж при следваща покупка.

# 628
Аз даже и това не получих Mr. Green 

# 629
  • Пловдив
Моята уж е изпратена. Още се чудя дали да я вкарвам в употреба ако дойде. Последните 2 години меся на Кенууда и пека във фурната. Хляба ми е страхотен с тънка коричка. Сега чета, че Мулинекс (Тефал) правят хляб с по-плътна кора и се притеснявам дали вкъщи ще го харесват.

Общи условия

Активация на акаунт