След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 644
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Кюса сънувала, че участва в Сървайвър.. Не е лоша идеята  Joy Joy Joy Joy Joy
Иншалла  Party
Е тя понеже толко обича Рижавия тигър,че вече се представя в съня си в Сървайвър и се бори с нея  hahaha
Mr. Green

# 721
# 722

Това е идеалният вариант и най-правилното решение в случая. Нека Йомко се стресне малко.
И мен ме дразни спокойствието му  Naughty Crossing Arms Joy
Дано Селим изиграе роля и в този епизод  Stop

Дано! Искам да се разклати спокойствието му. Peace
Въпреки че виждам крачките на Йомко, промяната, готовността да подмине принципите си и да се довери на Дефне, без да има отговори, виждам също, че тича след нея, защото той все пак винаги отива след нея - когато си тръгна от вилата на майка му, вечерта той отиде при нея; отиде на вилата на Синан; отиде на сутринта в махалата, за да спечели сърцето й; ще ми се да видя още. Една мекост искам да видя като тази на Синан, когато Яска му се развика, а той вместо да се обиди, я утеши - веднага, на момента.

Искам, когато Дефне си тръгва отнякъде, той да не гледа укоряващо и неразбиращо, а да я последва. Когато си тръгна от тях след отговора ДА, исках той да тръгне след нея. Ако сега си тръгне от дефилето, искам и сега да тръгне след нея. Искам винаги да тръгва след нея. Но това е Йомер Ипликчи. Ще му трябва време да тръгва след някого по този начин.

Но също така виждам, че той е много търпелив с Дефне, която ту идва, ту си отива; която хем го обича, хем е резервирана и отбягва целувките му (Е, сега са вече на по-горен етап!); хем го обича, хем й трябва време да приеме предложението му за женитба. Хем го обича, хем не му казва на кого е модела и че го е продала на Дениз. И той прави стъпки към нея, не само тя да тича след него.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 12:10 от Дданни

# 723
Момичета, гласувайте за илюстрация в този конкурс. Имаме българско участие.
Assen Ignatov ми е съсед и съм за него  Party Party Party

Трябва да си напишете имейла, после да го проверите и да натиснете линка и тогава гласувате със сърчицето от ляво на картинката  Peace

http://illustraciencia.info/en/vota/

# 724

Но също така виждам, че той е много търпелив с Дефне, която ту идва, ту си отива; която хем го обича, хем е резервирана и отбягва целувките му (Е, сега са вече на по-горен етап!); хем го обича, хем й трябва време да приеме предложението му за женитба. Хем го обича, хем не му казва на кого е модела и че го е продала на Дениз. И той прави стъпки към нея, не само тя да тича след него.
Peace

# 725
Ди  Hug, Илде  Hug, Доре  Hug, Ели  Hug, Мише  Hug, Дани  Hug, Ани  Hug, Тери  Hug, Верко  Hug

Ех, развихрили сте страстите пак от сутринта  Joy  Joy  Joy Мерич с глупостите си за избелената мира не ни дава  Mr. Green Значи скоро няма да си тръгне, иначе кого ще дъвчем и ще стреляме. А така ни ядосва и гледаме, щото чакаме да си тръгне и готово - рейтинга нагоре  hahaha

Скрит текст:
Здравейте!  Hug

Хубаво начало на деня сте предложили.

Толкова  харесвам Елчин и Баръш като двойка,че ми се иска да ги гледам още.
Химията струи от екрана.

Изгледах  с превод последния епизод.
Ами твърде голямо внимание на тази птичка и въобще случилото се преди толкова години. Скалъпено, не реално ми звучи.  Мерич се е опитала да го вмъкне в основната сюжетна линия, но дразни. Била болна Г по нова време, излекувала се като подарила  феникса на Й. И от какво е била болна, спряла е да кашля или свалила температурата от поредния пирсинг.  Mr. Green Интересна терапия е спретнала Мерич.
Глупаво ,ненужно натъкмяване за да сближи с миналото  двамата.
 Да,  изживели  са проблемни периоди ,но всеки сам е страдал и преминал през трудностите на живота. Защо се отдава такова значение на нещо прашлясало по скриновете.

Оправдавам Дефне за реакцията след тази среща,нещо повече тя беше толкова сдържана в яда си, че и завиждам за търпеливия разговор.
Опасявам се ,че Гало тепърва ще се държи като приятел с Йомер за да спечели любовта му без да демонстрира това пред него.  И след превода вече съм почти сигурна,че Дефне ще обърне гръб след хванатите им ръце, чувствайки се излишна между двамата.
Елини, вярно че Мерич 10-11 еп.вече ни занимава с тоя феникс и притежателката му, но в последния епизод направо прекали с това че била болна Галоша и тя като Йо търсела това момче и ходела на това място -безсмислици колкото щеш  ooooh!
[/quote]

Нещастната Фики, болна била, сигурно хрема имала  Mr. Green Ми то по това време и Дефне остана без майка, и то не поради неизбежна житейска ситуация, а поради осъзнат избор - да изостави децата си заради собственото си щастие. Е, кой трябваше да е нещастен в този случай, да обикаля спирки и баири и да чака някой да го утеши  ooooh! Само че за Дафа хленченето е непознат разкош, тя трябваше да се откаже от мечтата си да учи, да преживее загубата на майка си сама и да работи, щото има семейство да гледа. И фръцльо го знае всичко това, но не видях да прояви съчувствие или разбиране, може би защото Дефне не се прави на жертва, не хленчи и не гледа с кравешки поглед като онова избеленото.
Уф, пак подпалих  ooooh!

# 726
Казвате Йомер не я пита какво й е. А когато я пита, тя отговаря ли? Никога не отговаря. И въпреки че няма отговори, Йомер е до нея.

Това, че тя не отговаря, че ту бяга, ту се връща, не я прави глупава, смотана, просто изплашена. Страхува се да не загуби любовта си. И от този страх действа неразумно. Мерич не я унижава, а реално показва слабостта на Дефне, която ако беше безскрупулна, да е вързала Йомер сто пъти досега. Но не, тя е чувствителна, искрена и се измъчва под тежестта на тайната и прави щуротии.

Но полека, лека Дефне започва да действа по-смело. Даде любовта си на Йомер на вилата, сега се опълчи за Гало. Дори се чудя откъде набра смелост да се опълчи, тя дължи 200 хиляди лири на Гало, Гало знае тайната й. Но любовта и тайната я тласкат в крайности - да се чувства недостойна, несигурна, да бяга, да страни от Гало, но и да се бори, да ревнува и да се ядосва. Ще видим в петък кой път ще избере Дефне!

# 727
Кюса сънувала, че участва в Сървайвър.. Не е лоша идеята  Joy Joy Joy Joy Joy

Да бе, да, тя и Сървайвър, да конкурира маймуните в джунглата  Mr. Green

# 728
Казвате Йомер не я пита какво й е. А когато я пита, тя отговаря ли? Никога не отговаря. И въпреки че няма отговори, Йомер е до нея.

Това, че тя не отговаря, че ту бяга, ту се връща, не я прави глупава, смотана, просто изплашена. Страхува се да не загуби любовта си. И от този страх действа неразумно. Мерич не я унижава, а реално показва слабостта на Дефне, която ако беше безскрупулна, да е вързала Йомер сто пъти досега. Но не, тя е чувствителна, искрена и се измъчва под тежестта на тайната и прави щуротии.

Но полека, лека Дефне започва да действа по-смело. Даде любовта си на Йомер на вилата, сега се опълчи за Гало. Дори се чудя откъде набра смелост да се опълчи, тя дължи 200 хиляди лири на Гало, Гало знае тайната й. Но любовта и тайната я тласкат в крайности - да се чувства недостойна, несигурна, да бяга, да страни от Гало, но и да се бори, да ревнува и да се ядосва. Ще видим в петък кой път ще избере Дефне!
Peace

# 729
  • Perla
Скрит текст:

Присъствието на Гало зависи според мене от политиката, която ще приеме екипът за съдбата на сериала. Ако са решили да го финализират, ще я оставят, защото около Гало Мерич може да завърти голяма интрига, съответно да отблъсне зрителите и готово.

Доре  Peace
За да има повече епизоди,историята естествено ще се разтегне. Като нищо ще сближат Гало и Йомер ако остане. Не го искам. Не  го допускам като вариант,макар и възможен  и не ми се гледат други отношения. Ама кой ли ме пита.

Губи се чара от тандема Баръш /Елчин, колкото и добре да го играят като ревнуващи и скарани харесват ми  да са заедно.
С непрекъснатото напомняне в епизодите и подготовката  за предстоящата сватба ни подготвят  за изненада. Нещо не е наред ,нещо ще ни сервира Мерич.
Легендата за Аполон и Дафиновия лист  дали ще я перефразират в стил Мерич и Йош. [/i]

Скрит текст:
На времето не догледах 1001 нощ точно заради разтягане на отношения, раздели и вмешателства на ,,приятелки и колеги,, в една стабилна връзка.зарязах го и така и не посмях да го догледам/
Скрит текст:

Елини, от моя гледна точка оставането на Гало в сериала ще доведе до бърз финал, защото както на тебе и на мене не ни се гледат други отношения, освен Дефне- Йомер, има много други такива. Може би първоначалните намерения на Мерич да са били такива- да развива подобна интрига, но бурното недоволство на феновете и сурналият се рейтинг се надявам да са отрезвили не нея, защото явно тя е абсолютен непукист и си прави, каквото си е наумила, а онези, за които сериалът е източник на добри доходи. Ако искат втори сезон, изкарват тая до 1-2 серии и си вървим по онзи път, който си е начертан от доста серии - Дениз, Суде, Нериман- малко са гаднюхите. Към тая избелената има тотална непоносимост и искам да вярвам, че няма да рискуват повече с нейното присъствие- вече могат спокойно да я пратят в почивка.Случилото се с рейтинга в последните седмици смятам, че показа много ясно какво трябва да се прави, за да продължава сериалът- има ли Гало+Йо, а няма дефмери, рейтингът пада драстично; ограничат ли галото, а вкарат малко дефмерска романтика , рейтингът се вдига. Толкова е просто.
А що се отнася до сватбите, ясно е, че пак ни мята на черешата. Защо два месеца преди финала ще ни казва какво се случва?! Кой знае какви глупости пак ще натвори  ooooh! След като успя да превърне една гостуваща актриса и героиня в кошмар за феновете, какво да очаквам хубаво от тая жена?! Същото ще стане и с тайната, която влачим 40 епизода. Всички пишем сценирии какво ще направи Йомер като разбере, кой и как ще му каже, пък накрая Мерич ще ни свали в нокаут с някоя нейна хрумка. Уточнявам, че не харесвам хрумките ѝ. Интриги приемам, но глупави хрумки не са ми по вкуса.

И да те питам- какво разбираш под "легенда за Дафиновото дърво в стил Мерич и Йош? "

# 730
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дани съгласна съм  Peace

# 731
  • Perla
Скрит текст:
Ди  Hug, Илде  Hug, Доре  Hug, Ели  Hug, Мише  Hug, Дани  Hug, Ани  Hug, Тери  Hug, Верко  Hug

Ех, развихрили сте страстите пак от сутринта  Joy  Joy  Joy Мерич с глупостите си за избелената мира не ни дава  Mr. Green Значи скоро няма да си тръгне, иначе кого ще дъвчем и ще стреляме. А така ни ядосва и гледаме, щото чакаме да си тръгне и готово - рейтинга нагоре  hahaha

Скрит текст:
Здравейте!  Hug

Хубаво начало на деня сте предложили.

Толкова  харесвам Елчин и Баръш като двойка,че ми се иска да ги гледам още.
Химията струи от екрана.

Изгледах  с превод последния епизод.
Ами твърде голямо внимание на тази птичка и въобще случилото се преди толкова години. Скалъпено, не реално ми звучи.  Мерич се е опитала да го вмъкне в основната сюжетна линия, но дразни. Била болна Г по нова време, излекувала се като подарила  феникса на Й. И от какво е била болна, спряла е да кашля или свалила температурата от поредния пирсинг.  Mr. Green Интересна терапия е спретнала Мерич.
Глупаво ,ненужно натъкмяване за да сближи с миналото  двамата.
 Да,  изживели  са проблемни периоди ,но всеки сам е страдал и преминал през трудностите на живота. Защо се отдава такова значение на нещо прашлясало по скриновете.

Оправдавам Дефне за реакцията след тази среща,нещо повече тя беше толкова сдържана в яда си, че и завиждам за търпеливия разговор.
Опасявам се ,че Гало тепърва ще се държи като приятел с Йомер за да спечели любовта му без да демонстрира това пред него.  И след превода вече съм почти сигурна,че Дефне ще обърне гръб след хванатите им ръце, чувствайки се излишна между двамата.
Елини, вярно че Мерич 10-11 еп.вече ни занимава с тоя феникс и притежателката му, но в последния епизод направо прекали с това че била болна Галоша и тя като Йо търсела това момче и ходела на това място -безсмислици колкото щеш  ooooh!
[/spoiler]
Нещастната Фики, болна била, сигурно хрема имала  Mr. Green Ми то по това време и Дефне остана без майка, и то не поради неизбежна житейска ситуация, а поради осъзнат избор - да изостави децата си заради собственото си щастие. Е, кой трябваше да е нещастен в този случай, да обикаля спирки и баири и да чака някой да го утеши  ooooh! Само че за Дафа хленченето е непознат разкош, тя трябваше да се откаже от мечтата си да учи, да преживее загубата на майка си сама и да работи, щото има семейство да гледа. И фръцльо го знае всичко това, но не видях да прояви съчувствие или разбиране, може би защото Дефне не се прави на жертва, не хленчи и не гледа с кравешки поглед като онова избеленото.
Уф, пак подпалих  ooooh!
[/quote]

Диде +1000000000000000000000000000000000 Пак ще кажа- Йомер има да се учи много как се обича- да обичаш другите повече от себе си- това той не знае все още!

# 732
Да не изпратят Фики и тъкмо да помислим, че сме се отървали и да се завърне за края на сезона.  Laughing
Вече имаме горчив опит с Иза  Mr. Green
Макар че второто й идване не беше като първото  hahaha hahaha hahaha
И пак добре, че Интикама върви, че можеше пак да се появи Лейльош  hahaha

# 733

И да те питам- какво разбираш под "легенда за Дафиновото дърво в стил Мерич и Йош? "

Сценарист и режисьор ще покажат ли раздяла на Й и Д,макар, че  се отдалечаваха и събираха. Йомер изрече ,,Обичам те,, макар и на себе си.
 Дефне му липсва, което значи промяна ,вятъра е задухал при него
Grinning

Дани  Peaceсъгласна съм с написаното.
Само да добавя,че думите на Исо към Дефне са точната характеристика за състоянието и, определено погледа на сценаристката за нейния образ, въобще. Всеки на нейното място не би издържал на товара който носи Дефне, ковчеже от тайни. Абсолютно точно.

# 734

Уф, пак подпалих  ooooh!
За червеното - силно ни е Дефнето, Мерич го показва косвено! Моментните й глупави прояви са от страха да не загуби Йомер, от голямата й любов!

За синьото - Йомер може да бъде по-чувствителен към Дефне, но засега трябва да сме доволни на промените, които направи фръцльо със себе си заради Дефне.

Дани  Peaceсъгласна съм с написаното.
Само да добавя,че думите на Исо към Дефне са точната характеристика за състоянието и, определено погледа на сценаристката за нейния образ, въобще. Всеки на нейното място не би издържал на товара който носи Дефне, ковчеже от тайни. Абсолютно точно.

Въпреки товара, пак не гледа с "кравешки" поглед, да цитирам Диди. Пълна с живот, готова да се притече тя на помощ на Йомер, винаги загрижена за неговите работи. Дори след любовната нощ, тя го вдига за работа, защото всичко важно за Йомер е важно за нея. Е, тогава имаше по-важни неща за Йомко, ама нашето глупаче като е задавало зор да работят, та да работят.

Има само един начин Мерич да унижи Дефне и това е ако Йомер избере или покаже предпочитание към праволинейната почтеност на Гало. Единствено ако всички щуротии на Дефо бъдат направени жалки на фона на Гало с нейните принципи, състрадателност, почтеност и прочие, и Йомер покаже, че точно такова нещо е търсил - откровеност, решимост и както там реши да тълкува качествата на Гало, тогава вече Дефо ще бъде унищожена като образ. Надявам се Йомер да може да види другото лице на любовта - треперещата от страх да не го загуби Дефне; лъжите, които няма как да не изрече бедното момиче; глупостите, които е направила пак от любов.

Общи условия

Активация на акаунт