Искам да кажа ... (76)

• 90 376
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Тарти, честито малко кученце. Много е хубава  Hug.

# 286
Тарталета, прекрасна е!  Heart Eyes

И ние скоро осиновихме кученце, за баба, защото немската им овчарка почина. Направо ми се разтопи сърцето в приюта. И аз искам, ама мъжът ми не дава, а и котката сигурно няма да е доволна. Сега обмислям дали да не стана добороволец и да ходя да разхождам и обичам кученцата в приюта.

# 287
Тарталета, честит нов член на семейството и поклон за това, че си спасила едно животинче и си му дала обич и дом, повярвай ми, стократно ще ти ги върне. И моята Мишка е осиновена, но е такава радост!!!!!  Hug Това същество ти дава цялата си любов, доверие и те обича истински!!!

Цяла седмица ми се спи на мен, не знам какво става. Вчера бях на йога и на края на занятието усещах как  ми трябва 1 сек, за да стана за смях, заспивайки на постелката!!!  Grinning

# 288
Сесил, Жаки се оправи от Назик Кидс спрей, действа отбъбващо на лигавицата, така каза лекарката. Много съм доволна! Първа победа за нас, хрема, кашлица, но оздравя без АБ! За калицата давах бабешки неща- мед със сода и боров мед. Чак не мода да повярвам, че мина, без пристъп и усложнения, дано го израства периода на вечни болести, че два бели косъма си намерих, от нея ще да са:)

От понеделник ще я захващаме къщата, аз сама не мога да се справя 4 етажа и 450 квадрата двор. С две жени и един човек, дето ще чисти и коси двора, смятам за два дни да се оправим. Мразя да мия прозорци, то аз какво ли обичам де, само готвенето:) Ама няма как искам да лъснем всичко за Великден.
Поне гардеробите оправих, и това ми е досадно! От къде се натрупаха толкова ненужни неща за една година не знам. При месетенето изхвърлих много, сега пак. Аман.

# 289
Къщата пак ще е неоправена. Ще наема чистачка като се върна от почивката. Дори и яйца не боядисвам тази година.

# 290
Тарти, честито кученце! Hug
И аз искам да вземем ама не знам кой ще е по-стресиран кучето или Тото?  Crazy

# 291
Нито един от двамата. Синът ми израстна с куче и беше супер. Никога не съм позволявала на детето да тормози кучето. Разбираха се прекрасно.

# 292
  • Телиш/Плевен
Честито, Тарталета! Hug
Много е сладка Рейна! Heart Eyes Да ви радва и слуша дълги години!

# 293
Честито кученце, Тарти. Много е сладко.

Жаки, майка има такова кокалче. Подозирам колко е неприятно, а е казвала колко много я боли. Не се оперира, защото ѝ казаха че няма смисъл, пак прораствало. Удобни, широки обувки, даже вече ги купува номер по-големи.

Мър, разбирам те идеално, не знам черна серия ли е или какво.
Имам чувството, че хората сутрин се събуждат и си казват - я да видим как да вгорчим на Румяна живота  Twisted Evil Надявам се скоро да е само период и скоро да отмине, че съм накрая на силите си.

Бела, викаш Тото проявява характер. Сладурче е той, сигурно преувеличаваш  Heart Eyes
Майтапче - период е. Ще порасне  Hug

Мразя да чистя и никакви Великденски съботници не предвиждам  Crossing Arms
Хващам оттук-оттам по малко и това е  Laughing

# 294
Еха, Рейна е много сладка  Heart Eyes Много любов да ви донесе, аз от опит знам колко са благодарни спасените животинки, браво на вас! Аз също си ги прибирам от улицата, много се радвам на някои породи, ама си осиновявам непородисти Simple Smile

Аз периодично си разчиствам къщата от непотребни вещи, чистя и основно, сега само прозорци и тераса имам за миене, но ще видя кога.
rummi, дано скоро свърши каръшката дупка.

# 295
Забравих да кажа, че Рейна е много сладко кученце Heart Eyes Как ми се иска и аз да си имам! Но няма мераклии да го гледат, докато ни няма с месеци. Иначе искам от ония пухчета, дето приличат на мечета, померанче, само бих го гушкала! И Жаки иска, ама засега не се очертава.

Снощи не мигнах, сега разбрах че е пълнолуние, много зле ми се отразява. Пия една камара добавки, лягам на време, а съм като пребита.

Малката не иска да си кара колелото, такъв мързел няма! И с три гуми има и две и не ще, седи на него и гледа другите как карат. Да съм я била бутала, щото като кара и изтървали крачетата, номерджийка.
Сега, като стане пак ще идем в парка да се разходим и да помъчим с колелата:)

# 296
За първи път чувам за дете, дето не иска да кара колело. Пускай я в парка да гледа другите как се забавляват и само ще поиска.
Мойта пък още е на балансиращо колело и вече лактите са и целите ожулени. Не иска да слага протекторите и това си е.

# 297
  • София
Taрталетка, честито кученце, много е сладка.

# 298
  • sofia
За първи път чувам за дете, дето не иска да кара колело. Пускай я в парка да гледа другите как се забавляват и само ще поиска.
Добавям в списъка още едно  Grinning.
С помощни му беше трудно, на триколка не искаше, после ревеше, че другите карали без помощни и щели да му се смеят и пак отказваше дори да се качи да пробва. С рев, успокояване, проби рано сутрин, когато няма деца по улиците, търчане от моя страна, разгеле на 7 години подкара колело  Laughing

# 299
И моят трудно прокара. Приятелката ми го научи. Аз не успях  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт