Искам да кажа ... (76)

• 90 339
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • някъде ... тук ...
Свекървата свари 50 яйца без ни една жертва. Дребният и дядо му се оправиха с боядисването, аз само гледах и давах акъл bowuu Получиха се - с по две "антибиотик" и оцет в купичка.
Агнешко много обичаме, и ориз с дробене - също. Почти свърши на обяд.
Утре отначало с агнешко при майка ми и баща ми  Crazy

# 616
  • Euskal Herria
Моля за разяснение - какви са тези бои "антибиотик"? На кое казвате така?

# 617
  • Варна
Аз снимки никъде няма да пускам, защото не съм заслужила. Козунаците-от пекарната. Боядисаните яйца-от мама.
Иначе във фейса си харесах едни боядисани яйца и бяха на съфорумка.  Grinning Лайкнах ги, разбира се.  Laughing

# 618
  • някъде ... тук ...
Продават ги на блистер и изглеждат като антибиотик, само дето са цветни.
Намерих картинка:
Скрит текст:

# 619
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз ползвам от този вид:

От няколко години ги ползвам. Купувам две опаковки, най-много левче за двете и с това се приключва. Преди купувах хиляда вида бои - та с Богородичка, та гръцки, та на хапчета, на прахчета, на листчета и почва едно пробване, едни разочарования, едно мацане. А с тези за около половин час боядисах 50 яйца. Презишните години по 90-100 боядисвах и за четирите семейства. Сега децата си боядисват сами, аз само за нас и майка и за раздаване боядисвам вече.

Снимах яйцата и козунаците, ще се опитам да ви ги покажа.

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 19:29 от svetal4o27

# 620
Хванах уайфай в Луковит, да не повярва човек. Много цигани има тук. Гледат ни като извънземни.
Стайлинга ми е умопомрачителен. Размъкнати спортни панталони с много джобове, удобни кецки, без грим, косата на опашка. Дамска чанта нямам, само раница. На една бензиностанция се засякох в тоалетната с едно нагласено момиче, чак срам ме хвана.

# 621
  • Телиш/Плевен
С такова главоболие се събудих тази сутрин, че направо не ми се живееше, камо ли с яйца да се занимавам. Close Но празникът ми е сред най-любимите и ги оправих, де - съвсем набързо ги боядисах и айде. После, като ме отпусна малко главата, си поиграх и на едноцветните сложих разни лепенки. Направих и десетина с кристали - страхотно се получиха (за трета поредна година правя и съм много доволна), тях пък ги боядисвах с течна боя. За пръв път боравя с такова нещо и то по неволя - нямаше друга боя в близкия магазин, а нямах време да обикалям. Но съм много доволна и догодина непременно ще взема и такава специално за тези яйца.

Весело посрещане на Великден! easter

# 622
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета! От години ползвам тези, които е показала Светалчо - на същата фирма. Един път стават хубави цветове, друг път - не. Не си го слагам на сърце. При нас няма бели яйца, само от тъмните, та каквото стане - такова. Естествено, всичко снимах. Близки и приятели нямат против да си менкаме снимки от празниците  Grinning. А и на това има лесно - като не искаш да гледаш или не отваряш, или променяш настройките във фейса и готово.
До момента моят мъж опита само курабийките, по-точно добре си е похапнал, били страхотни - така каза. Сега се точи на козунака и се жалваше на щерката, че има наложено вето върху тях. Направих с три вида плънка, ама утре ще видим на вкус как са. На вид, аромат - добре са, даже видях, че и са на конци. Дано да са вкусни.

# 623
  • Варна
Хванах уайфай в Луковит, да не повярва човек. Много цигани има тук. Гледат ни като извънземни.
Стайлинга ми е умопомрачителен. Размъкнати спортни панталони с много джобове, удобни кецки, без грим, косата на опашка. Дамска чанта нямам, само раница. На една бензиностанция се засякох в тоалетната с едно нагласено момиче, чак срам ме хвана.
Дай курс на изток.  Flutter
Моят стайлинг е близък до твоя. Все пак си на път и на човек трябва да му е удобно.
Откакто драпах за Байкушевата мура на четири крака(ботуши с ток), много внимавам със стайлинга извън родния град.  Simple Smile
Предстои ми абитуриентска на близко момиче и юбилей на близък в близките дни. Трябва да си купя подходящи дрехи за поводите.  Confused

Рових си в публикациите, за да се сетя на чия съфорумка харесах най-много видяните яйца във фейса. Gesika. Бях ѝ забравила никнейма, че отдавна нямаме допирни точки тук.

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 20:05 от Стейси Грей

# 624
Все някога и на изток ще се запътя. Сега отивам в Дивия Северозапад при пустиняците.  Mr. Green Говора го разбирам, но не мога да го говоря. Чувствам се и съм софиянка, говоря на софийско наречие.

# 625
Аз съм от Северозапада и си се гордея с това . Едната ми баба е от село до Луковит . А  това градче го харесвам - част от детството ми е .
  Грим не ползвам , обичайните ми обувки са точно кецове и грам не ме е вълнувал никога стайлингът ми Grinning
  Мой с галоши да ходя - важното на мен да ми е добре .

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 20:28 от Анонимен

# 626
  • Варна
Все някога и на изток ще се запътя. Сега отивам в Дивия Северозапад при пустиняците.  Mr. Green Говора го разбирам, но не мога да го говоря. Чувствам се и съм софиянка, говоря на софийско наречие.
Преди няколко години си спретнахме интензивна екскурзия из Северна България. За най-на запад не остана време. Но искам да отида и там.
Жармен, душо сродна!
Аз даже май писах за последния път като се натоках. Много овации обрах от близките и колегите.  Laughing
А моят мъж направо зяпна, като ме видя.  Joy Толкоз. Скоро пак.

# 627
  • Ямбол
Аз съм на юг, ама много на юг, почти в Турция. Почивам максимално. Яйца не бях боядисвала от няколко години, но днес заради дъщеря ми нацапахме 15, колкото да се отчетем.

# 628
Тази година за първи път можем да се похвалим, че нямаме нито едно счупено яйце. Simple Smile Досега винаги излизаха поне по 2-3 пукнати.

# 629
  • Телиш/Плевен
При мен само миналата година нямаше пукнати, тази имах 5-6. Но за мен не е проблем - обвивам ги в бандероли и пак си ги боядисвам. Даже стават по-интересни така. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт