Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 240
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ох,незнам...Sad(((Аз отидох при Биляна Мирчевска и тя така ме посъветва.....Аз само казах кои части на лицето не си харесвам и какво тя ще ми предложи.Тук няколко момичета много я хвалеха и затова отидох при нея.....На долната устна и в назолабиалните се усещат съвсем леко при натиск топчетат,но на горните стои като две големи пъпки отвътре....Явно ще си ходя така няколко месеца😒

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 17:01 от perunika77

# 496
  • София
Майа, за операция ли питаш? Разгледай Ултраформър - в Дерма вита  Peace

Мерси, Аленка!!! Heart Eyes Hug
Ще погледна. Фейслифта няма да е в близките години, ама една горна блефаропластика би ми се отразила добре. Оххх, що не съм взела нищо от рода на майка ми? Само от рода на баща ми. Mr. Green
 hahaha

# 497
perunika77, преди две седмици правих устни, 1/2 ампула на Emervel lips. Нямам топчета, единствено бяха леко подпухнали, сега много си ги харесвам. Ако не се харесваш и се чувстваш некомфортно, може да ти сложат хиалоронидоза за стопяване на филъра. Simple Smile

orchid77, съветвам те да сложиш първо 1/2 ампула, после винаги можеш да добавиш.
Както казват, повечето дерматоложки изглеждат страхотно, ама устните им не изглеждат като човки.

# 498
Здравейте и предварително се извинявам ако темата не е за тук. Търсих в интернет за клиника в Пловдив, в която правят лабиопластика, но нищо не намирам и искам да попитам - има ли момичета, които са си правили, къде, колко струваше, доволни ли сте от резултата? Дори да не е в Пловдив ще се радвам ако препоръчате.

# 499
  • София
някой гледал ли е предаването за това свръхзвуково отслабване в Хил клиник? Каквоо представлява всъщност? Дали само на определени зони се прави или може за цялостно отслабване? Като цена как е, дали някой има представа?

# 500
  • София
Момичета,
бях на консултация за моите мижави стрий. Докторката ги огледа и каза, че от Мезо нямало смисъл  Sad
На есен ме посъветва да си направя директно лазер и ако вече искам да го комбинирам с Мезо. Останах отново учудена. Попитах я по принцип кога се ползва въобще мезото и тя ми обясни, че всъщност то е нещо като допълнителна процедура към лазера. Един вид да спомогне за общото състояние на кожата. Само мезо нямало да даде задоволителен резултат. Държа да отбележа, че моите стрий са относително пресни на по-малко от година и доста повърхностни. Дори си мисля, че с домашни процедури и като се посвие кожата въобще няма да се виждат. Затова доста се учудих, че директно ме насочи към лазер.
Сега не зная въобще дали да се занимавам. Тя е втори д-р, който откровено ми казва, че стрийте, които излизат от разтягане на кожата "изчезват" когато кожата се посвие и се полагат грижи за да се нахрани.
Положителното в цялата история е, че според нея с 4 процедури лазер, а и ако се добави Мезо към тях изчезвали напълно. Само, че ме предупреди, че лазера си е болезнен и то доста, а от Мезото ставали синини и отоци поне за 2-3 дни. Затова е добре и двете процедури да се правят есенно-зимният период.
На есен ще посетя друга клиника и отново ще Ви пиша. Flutter

# 501
E, попълването на обем подобрява овала на лицето, така че говорим за почти едно и също. Еликсир, ти доволна ли си?

Най-доволна и с видими резултати съм от мезото на околоочния контур и нея смятам да повторя,а и така е по протокол за по-добър резултат.

Това мезо с игли ли е или неинвазивна?

# 502
Здравейте и предварително се извинявам ако темата не е за тук. Търсих в интернет за клиника в Пловдив, в която правят лабиопластика, но нищо не намирам и искам да попитам - има ли момичета, които са си правили, къде, колко струваше, доволни ли сте от резултата? Дори да не е в Пловдив ще се радвам ако препоръчате.
Добър гинеколог би ти свършил работа за много по- малко пари. Даже може да минеш и по здравна каса, ако става въпрос за поправка след епизиотомия.

# 503
Може ли да се съчетава иглена мезотерапия с друга процедура - ботокс или ХК?

# 504
  • в 1001-та нощ
Аз не бих, ако са в една и съща зона Simple Smile

Днес правих първа процедура Exilis за тяло в Дерма вита. Област - горна част на бедрата и брич и долна част на дупе. Процедурата цели топене на мазнини и стягане. Състои се от 3 етапа - първо да се загрее третирания участък до температура 40-50 градуса. Второ - топене на мазнини - редуват се загряване и охлаждане и трето - стягане - само загрявне, без охлаждане. Припари ми два пъти - но кинезитерапетът беше опитен и реагира веднага.

Намина очакванията ми, като процедура и отношение в цялата база. С удоволствие ще отида пак - ще правя и корем Simple Smile Очакваният ефект е след 3-5 процедури.

# 505
  • София
Може ли да се съчетава иглена мезотерапия с друга процедура - ботокс или ХК?

Аз не бих, ако са в една и съща зона Simple Smile

И аз не бих. Трябва да минат поне 10 дни между мезо или филър и ботокс. Peace
А мезото не е ли с ХК ?

Днес правих първа процедура Exilis за тяло в Дерма вита. Област - горна част на бедрата и брич и долна част на дупе. Процедурата цели топене на мазнини и стягане. Състои се от 3 етапа - първо да се загрее третирания участък до температура 40-50 градуса. Второ - топене на мазнини - редуват се загряване и охлаждане и трето - стягане - само загрявне, без охлаждане. Припари ми два пъти - но кинезитерапетът беше опитен и реагира веднага.

Намина очакванията ми, като процедура и отношение в цялата база. С удоволствие ще отида пак - ще правя и корем Simple Smile Очакваният ефект е след 3-5 процедури.

Честито! bouquet

# 506
Princesa Lea аз пък все за мезотерапиятата чувам, че дава по-добри резултати при стрии, защото тя реално "захранва" пластовете отдолу да се регенерират (особено реални за малки и пресни стрии). Тя обясни ли ти лазера с какво точно превъжхожда?
Иначе между двете, май няма съмнение, че мезото е доста по-безболезненото.

# 507
  • Plovdiv, Bulgaria
някой гледал ли е предаването за това свръхзвуково отслабване в Хил клиник? Каквоо представлява всъщност? Дали само на определени зони се прави или може за цялостно отслабване? Като цена как е, дали някой има представа?

можеш да видиш запис:
http://hillclinic.com/kak-svrahzvukat-pomaga-da-se-stopyat-izlishnite-kilogrami/

# 508
  • София
luciernaga,
каза, че лазерът е по-добър вариант. Мезото вкарва коктейл и регенерира, обаче не заличава така както го прави лазерът. Според мен всички д-ри са на принципа да ни убедят да ползваме по-скъпа процедура. Вероятно затова каза, че най-добре е да се съчетаят. Предупреди ме обаче, че при едно евентуално напълняване, отново ще се появят.

# 509
Princesa Lea То ясно, че борбата със стриите и пазенето си е постоянна. За съжаление жените сме склонни лесно да получаваме Sad
Не си обяснявам принципа, заради който смята лазера за добър, а мезотерапията неспособна. Той стимулира, но реално тялото трябва да регенерира пластовете. А за това прословутия коктейл си идва съвсем на място да подхрани и стимулира едновременно. Продължавам да клоня повече към мезото като процедура, която бих пробвала най-напред.

Общи условия

Активация на акаунт