Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 57 208
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • Мнения: X
Просто смес с кисело мляко , сода или бакпулвер , олио и брашно . Със сирене или спанак и сирене . http://kulinar.bg/%D0%A1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%B5%D0 … _l.r_i.79658.html
 http://placeforcook.blogspot.bg/2014/09/blog-post_24.html

# 646
  • София
  • Мнения: 12 222
Просто смес с кисело мляко , сода или бакпулвер , олио и брашно . Със сирене или спанак и сирене . http://kulinar.bg/%D0%A1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%B5%D0 … _l.r_i.79658.html
 http://placeforcook.blogspot.bg/2014/09/blog-post_24.html
Ами.... на нищо не прилича според мен, видях снимката. Нито е кейк, нито е содена питка, само за разкош има кашкавал и сирене и защото е само 300 г брашно е рехаво... мда. Но вкусове всякакви.  Peace

# 647
  • Пловдив
  • Мнения: 44 318
Какво мога да направя с камембер и моцарелка Thinking нещо запечено ми се ще?Картофи...?Или по-добре зеленчуци на тиган?

# 648
  • София-Младост
  • Мнения: 24 079
Какво мога да направя с камембер и моцарелка Thinking нещо запечено ми се ще?Картофи...?Или по-добре зеленчуци на тиган?
Може да изпечеш картофи във фурната и накрая да сложеш отгоре им моцарела. Още малко, докато тя се отпусне и запече и са готови.
Камамбер съм приготвяла само така запечен.

# 649
  • Мнения: 2 152

камамбера най го харесвам паниран

# 650
  • Пловдив
  • Мнения: 44 318

камамбера най го харесвам паниран

по подробно,може ли? Peace
Дали няма да стане грилован леко и после с какво...?някакво сладко,нали?

# 651
  • Мнения: 9 461
Още 2-3 вида сирена и ще можеш да направиш сирена във фолио. А камамбер обичам планиран- натюр, или в кора - бутер тесто , или фини кори,  със сладко

# 652
  • Мнения: X
Просто смес с кисело мляко , сода или бакпулвер , олио и брашно . Със сирене или спанак и сирене . http://kulinar.bg/%D0%A1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%B5%D0 … _l.r_i.79658.html
 http://placeforcook.blogspot.bg/2014/09/blog-post_24.html
Ами.... на нищо не прилича според мен, видях снимката. Нито е кейк, нито е содена питка, само за разкош има кашкавал и сирене и защото е само 300 г брашно е рехаво... мда. Но вкусове всякакви.  Peace
Ами  нали без яйца да е . На мен също не ми допада - аз бих си направила питка Grinning

# 653
  • в сърцата на децата <3
  • Мнения: 4 077
Помагайте!
Тези дни влизам да раждам и реших да си "помогна" с храната за изписването. Купих 20 пържоли врат с кост съвсем пресни (наистина до вчера прасето е било живо) и не ми се иска да ги замразявам. Дали могат да изкарат в хладилника до събота примерно? Да се изпекат в петък вечерта или в събота сутринта? Дали да ги оставя така или да ги накисна в марината? Доста време е все пак ако ги накисна дали няма да се развалят? А в пликчето дали няма да се вмиришат? Уж идеята ми беше да ги приготвя и да ги замразя, за да може само да ги притоплим (свекървата хич я няма в готвенето, а ще трябва да го възложа на нея). Трябва ми вариант с абсолютно минимум усилия от нейна страна, защото така както не може да готви, така най-много обича да импровизира и после всичко отива за кучето... Затова и взех такива пържоли, те стават вкусни дори само с водичка, печени с малко сол и черен пипер. Но дали ще издържат  newsm78

# 654
  • Sofia
  • Мнения: 22 572
♥snow_angel♥, много време е до петък, събота. Не знам какво да ти препоръчам.
Леко раждане и здраво бебе ти пожелавам!

# 655
  • Варна
  • Мнения: 1 452
Според мен можеш да ги мариноваш и замразиш, а тя само да ги опече. Ние замразяваме нарязани и овкусени пържоли с резенчета лук и ги замразяваме в торбичка във фризера. После размразяваме на стайна температура и печем.
Не бих рискувала толкова време сурово месо незамразено.
Здраво и спокойно  бебе. Simple Smile

# 656
  • Мнения: 14 956
Мариновани и замразени е по-добър вариант.
Рискуваш да се вмиришат, ако не са в камерата.
Леко раждане.

# 657
  • Мнения: 700
Имам въпрос...преди малко купих едно печено пиле на грил...и ми зеленееше някак...и сякаш ми понамириса 1-2  пъти и се колебая дали да го върна...пробнах месце от крилцето- сякаш не е лошо, но цвета ме притеснява...и се замислям, ако като се изпече е зеленеещо , не трябва ли и като е сурово да е с променен цвят..нима не са видяли това в магазина....

# 658
  • Sofia
  • Мнения: 29 121
Не знаеш ли,че именно непродадените и тръгнали да се вмирисват пилци ги пекат на грил? Овалят ги в подправки и на огъня .
Преди години често купувах,но спрях след няколко ,които бяха недопечени...а най-вече ме отказа мой близък,който работеше в голям магазин където се предлагаха на грил,той ме "светна"за тази шашма,която масово се прави...

# 659
  • Мнения: 700
..ами друг път не се е случвало...вероятно в този магазин го практикуват това...но друг път съм купула от специализирано такова дето са на улицата гриловете Wink

Общи условия

Активация на акаунт