Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 70 932
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  Привет, девойки!

Много мерси за споделеното  bouquet
Време за 5 епизод още не съм намерила, но не бих пропуснала да ви прочета.  Hug

# 91
Crazy Crazy А като се и усмихне, съвсем татлъ става...  Grinning Grinning
Лу, всякак е хубав Фуркан Heart Eyes  но така е чооок татлъ Crazy Flutter

# 92
Crazy Crazy А като се и усмихне, съвсем татлъ става...  Grinning Grinning
Лу, всякак е хубав Фуркан Heart Eyes  но така е чооок татлъ Crazy Flutter

Crazy Crazy

Нежи, ми тя Пелин не напразно искаше да се ощипе, дали не сънува още...  Shocked hahaha hahaha hahaha  на сутринта като излезе на двора...  hahaha hahaha  hahaha  

Hug а тези к'ви са два бонбона ...  Party Party Party Grinning Grinning

Гале,  Hug и на мен ми стои недовършен 5 еп, пък и след Делибал-а ми дойде малко би/полярно/  hahaha hahaha... абе шашардисах се  #Crazy #Crazy #Crazy   като видях Лейля до Фуркан Joy Joy Joy

Хубава вечер на всички  Peace Peace

# 93
Здравейте, попрегледах руския епизод и долу горе съм познала какво казва накрая Синан на майка си Simple Smile

Дано не вкарат много драматични моменти, ясно ми е че без тях не може, но все пак искам да гледам повече любов  Grinning героите стоят много добре един до друг и искам да ги виждам по-често заедно Simple Smile

А, кога се очаква да пуснат втори фрагмент?

Хубава вечер Simple Smile

# 94
 привет дано приемате нови  Wink

# 95
  • Разград
Малко снимки на Джан

Като манекен

# 96
# 97
  • София
привет дано приемате нови  Wink
Добре дошла! Hug Hug Hug

Ох, много ме радват Бюлент и Башак - сладури мамини. Heart Eyes Heart Eyes

# 98

Добро утро  Hug Hug Hug

Да видим, сега, кой е по- голям инат...  Joy Joy Joy

Здравей, С.Иванова06  Hug Hug

# 99
Гюнайдън Hug  Хората работят, работят Whistling  а ние тук спим Mr. Green  Шака, къзлар, шака Peace

Ей сега ще ви ги покажа колко са работни Flutter

Големи сладури са тримата Laughing  Наистина човек може да си помисли, че са семейство Laughing

# 100
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А тоз Бюлент има много сладка усмивка. Joy

Изгледах аз Селската госпожа... Не ме грабна кой знае колко. Юсуф си е същият сладур, българското момиче също е хубавко, но нещо комедията ми беше малко.

# 101
# 102
 Hug Hug Hug Hug

Още едно фрагманчеее

Ауууу,  Shocked тежки клетви  Whistling Whistling Whistling ма много рано за драма, беее, минаха само 5 епизода  Whistling Whistling Whistling

# 103
Hug Hug Hug Hug

Още едно фрагманчеее

Ауууу,  Shocked тежки клетви  Whistling Whistling Whistling ма много рано за драма, беее, минаха само 5 епизода  Whistling Whistling Whistling
Оп и аз тук  Hug как сте Hug Hug
Колко да е рано, тъкмо на време...все пак тр. сериал.... да минава драмата по-бързо, че не мога да ги гледам такива. Не можах да гледам 6 епизод с вас, но ще наваксам. Само да го намеря някъде целия. Лека и спокойна нощ Hug

# 104
Hug Hug Hug Hug

Още едно фрагманчеее

Оп и аз тук  Hug как сте Hug Hug
Колко да е рано, тъкмо на време...все пак тр. сериал.... да минава драмата по-бързо, че не мога да ги гледам такива. Не можах да гледам 6 епизод с вас, но ще наваксам. Само да го намеря някъде целия. Лека и спокойна нощ Hug

Нинче  Hug 6 епизод в събота  Peace

последно даваха 5  - целия с руски суб  Peace

https://vk.com/dizimaniati?z=video-113037353_456239107%2Fd0aa624 … l_wall_-113037353

Общи условия

Активация на акаунт