Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да приготвя бързо храната си?
Как да разхлабите стегналия се сусамов тахан за употреба?
Какви са някои приложения за елда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да приготвя бързо храната си?
За да приготвите бързо храна, накиснете бобови и зърнени храни като нахут, за да намалите времето за готвене. Освен това използвайте кухненски робот, кафемелачка или кухненски робот за смилане на семена. Предварителното накисване на зърна като ориз, киноа, ечемик и булгур също може да ускори готвенето им. Планирайте менюто си и използвайте сезонни плодове и зеленчуци, за да спестите време и пари.
-
Как да разхлабите стегналия се сусамов тахан за употреба?
-
Какви са някои приложения за елда?
-
Как мога да управлявам апетита си, когато съм навън?
-
Какви са някои здравословни и лесни за приготвяне ястия?
Казвате, че го консумирате от консерва (поне Галче така твърди), обаче в тия консерви, които аз съм купувала, млякото не е еднородна смес, дори няма вид на мляко. Вътре се виждат частички кокос и си е направо като пресечено мляко. Да не би да не купувам правилните консерви?
За кокосовото мляко от консерва разслоява се, но не трябва да е на парцали
като течност трябва да е. Аз го слагам в хладилника и гъстата част става като сметана. После гребвам с лъжичката и слагам в горещо кафе и то веднага се разтваря, точно както става със сметаната от краве мляко. Ето това кокосово мляко съм чела, че го има в Щатите и е много хубаво гъсто:
но като заключение мога да кажа, че има доста по-сполучливи варианти за овесените ядки и аз едва ли пак ще го направя. Преди време бях правила със сушене овесен хляб от смлени ядки на брашно, ако се сещате. Беше доста по-сполучлив от този според мен 
Още повече се радвам, че си намерила твоя начин на хранене. Аз мисля, че това е най-важното от хранителните ни експерименти и въобще в каквито и да е експерименти, да намериш себе си в тях