Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да приготвя бързо храната си?
Как да разхлабите стегналия се сусамов тахан за употреба?
Какви са някои приложения за елда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да приготвя бързо храната си?
За да приготвите бързо храна, накиснете бобови и зърнени храни като нахут, за да намалите времето за готвене. Освен това използвайте кухненски робот, кафемелачка или кухненски робот за смилане на семена. Предварителното накисване на зърна като ориз, киноа, ечемик и булгур също може да ускори готвенето им. Планирайте менюто си и използвайте сезонни плодове и зеленчуци, за да спестите време и пари.
-
Как да разхлабите стегналия се сусамов тахан за употреба?
-
Какви са някои приложения за елда?
-
Как мога да управлявам апетита си, когато съм навън?
-
Какви са някои здравословни и лесни за приготвяне ястия?
Може би, ако имате възможност да увеличите зеленчуците за сметка на картофите 

Знаех си аз
С промените в менюто ще добавя и спорта, като най-вероятно ще се върнем към бадминтона и бягането, което практикувахме преди.
За спорта, и там не съм много активна
само с йога се занимавам и то не много усилено
. И въпреки това тялото ми от ден на ден става все по-релефно. Чудна работа, но не се оплаквам
) с нахут и пържени лучени кръгчета с царевично нишесте със салата; за мен + морков
Лятото си отива...
)

, всичко запланувано мисля, успях да свърша.
: останалото КМ, смесих с кокосово брашно, брашно от баобаб и рожков и замразени сини боровинки на ледени близалки. Има и няколко ябълки в хладилника. За обяд: ММ си е вкъщи със синчето, защото започва предучилищна /която е към училището/ и първият ден училището е само един час сутринта; т.е. ММ ще направи макарони с готово дом. пюре и кашкавала, който остава в хладилника. За вечеря: ще е консерва риба с овесени кюфтенца с яйцата, които ще са годни до 4 септември
, само ще кажа, че мен пита какво сме щели да вечеряме, неговите покупки били за всеки случай