В момента чета...46

• 83 485
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
За края - не знам, но ти със сигурност ми уби удоволствието. А си бях оставила последните 20-30 страници за преди сън...
Моля те, научи се да ползваш спойлери.
А, Как`Сийке, недей да си лягаш, преди да си я прочела, и ела да споделиш после толкова ли е тъп наистина финалът. Simple Smile В спойлер, разбира се. Simple Smile Много ми стана любопитно, ще си запиша книгата за прочит в близките седмици.

# 181
Добре.  Peace

Напиши после мнение, моля.

Систем Ерор, тя се чете бързо - 2 -3 часа под одеялото в дъждовен следобед.

# 182
Естел,понякога ми идва в повече да чета няколко последователни,несъдържателни поста!  Peace

# 183
Естел,понякога ми идва в повече да чета няколко последователни,несъдържателни поста!  Peace

Да да беше само Естел с несъдържателни постове в тази тема.............
Днес взех от библиотеката непознат за мен бг автор - Васил Лазаров "Парадоксът на любовта"

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 22:03 от Г-жа Рамацоти

# 184
 Embarassed Разбрах, че сбърках!

# 185
  • София
Завърших  социалния психотрилър Булчинска рокля.

Много ми хареса. Типично по френски ме изненадваше на всяка страница. Препоръчвам. Чете се лесно и увлича.

# 186
  • Belgium
Понеже знам, че Лу много харесва Дона Тарт и "Тайната история" също, споделям едно ревю от един блог. Лично аз реших да не гo чета, понеже във фейса издателството пише, че съдържа спойлери.  Laughing Та ако на някой му е интересно: http://justonebooklover.blogspot.bg/2016/04/blog-post_29.html

Лолита, благодаря за споделеното  Laughing
Ревюто е много хубаво, а най-много ми хареса, че така като гледам авторката е около 20 годишна. Аз ако бях чела Дона Тарт на 20 години не знам какво щеше да ми разбере главата  Laughing

Мъча си биографията на Лита Форд и се чудя как може да си такъв парцал и да се гордееш с това  Tired
Че пише като тираджия едно на ръка, но нещата които звучат забавано и яко за мъже рокери, за жена звучат направо жалко...При това го казвам от женска гледна точка. Но нейсе ще я довърша някак.

# 187
А, Как`Сийке, недей да си лягаш, преди да си я прочела, и ела да споделиш после толкова ли е тъп наистина финалът. Simple Smile В спойлер, разбира се. Simple Smile Много ми стана любопитно, ще си запиша книгата за прочит в близките седмици.

Ами...

Скрит текст:
Чак тъп не е. По-скоро нещо като хепи енд и втори шанс за човечеството, както и надежда за възраждането му от хора, неопетнени от първородния грях.
Като цяло целият роман е някак си наивно-оптимистичен, оставя много неясноти и "дупки" в историята, от които ми остана някакво леко чувство за неудовлетвореност. От друга страна пък, разказът върви леко и поддържа интереса на читателя до края.
Не е от най-силните за мен книги на Кунц, но не е и от най-слабите (от тези, което съм чела, разбира се). Не съжалявам, че я прочетох, не мисля, че си загубих времето. Но не е и от книгите, които оставят следа след себе си или към които бих посегнала втори път. Просто приятна книга за свободното време. Simple Smile

# 188
  • София
Лу, не я мъчи, ако те дразни прекалено.

Аз започнах на хартия "Белканто". Много са противоречиви отзивите за книгата. Ще видим на мен какво впечатление ще ми направи.  Wink

Успоредно чета електронно "Лолита" на Набоков.  Mr. Green Всеки знае за какво се отнася. Повечето сме гледали и филма с Джеръми Айрънс. т.е. нищо изненадващо не очаквах. Исках просто да видя / усетя как е написана. На този етап (съвсем в началото съм) обаче, напълно изненадващо за мен, я намирам за смешна...  Mr. Green И то не в смисъл тийнейджърски подсмихваща на разни забранени неща, а напълно несериозна и смешна... Ще я почета още малко и може да я зарежа, ако все така върви...  Wink (А толкова много високи оценки има за нея?!?  Rolling Eyes )

# 189
Завърших най- накрая "Изповядвам" на Жауме Кабре и искам да кажа, че много ми хареса. Има много истории, които се преплитат и е хубаво да се чете пооолека/ аз нали нямам много време така стана/. Но е написана много хубаво, не е боза, а напротив всеки ред е изключително съдържателен. 5* естетствено Simple Smile
Сега ще си продължа с "Паула" на Алиенде.

# 190
  • Чукарландия
Започнах:

Недоспивам си заради нея, но не мога да я оставя. ooooh!

# 191
Аз чета Отровни думи на Майте Каранса и толкова много ми наподобява на един филм по истински случай (за насилие над дете), а филма доколкото знам е старичък. Май. Не помня как се казваше.  Tired

Edit: Сетих се как се казва филма - 3096 дни (3096 tage). Е, книгата не е по него, но в началото много ми заприлича.

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 13:46 от Merry.

# 192
Здравейте ,напоследък нямах много време за книги ,но от днес се надявам да имам вече повече.
Тъкмо се чудех какво да започна и благодарение на Петя ,замслям : "Лятно утро, лятна нощ".

Лисичка, дано да ти хареса! Сподели като я завършиш. Embarassed
Вчера я започнах на работа и не можех да я оставя  Blush  ,много ми хареса -истински вълшебник  Hug

# 193
Прочетох "Твърде лош, за да умре" на Франсин Матюс. Приятен шпионски роман в традицията на агент 007. Този жанр не ми е любим, но съм фен на 007 и заради него реших да прочета книгата. Всъщност се разказва за Иън Флеминг и за това как (евентуално) се е зародил образът на Джеймс Бонд. Все пак авторката не претендира за достоверност.

Довечера ще започна "Маски" на Леонардо Падура. Нямам търпение отново да се потопя в кубинската реалност.

# 194
  • Mostly in my mind
Понеже знам, че Лу много харесва Дона Тарт и "Тайната история" също, споделям едно ревю от един блог. Лично аз реших да не гo чета, понеже във фейса издателството пише, че съдържа спойлери.  Laughing Та ако на някой му е интересно: http://justonebooklover.blogspot.bg/2016/04/blog-post_29.html

Лолита, благодаря за споделеното  Laughing
Ревюто е много хубаво, а най-много ми хареса, че така като гледам авторката е около 20 годишна. Аз ако бях чела Дона Тарт на 20 години не знам какво щеше да ми разбере главата  Laughing

Радвам се, че ти е харесало. Ще прочета книгата и тогава ревюто аз. Simple Smile) Значи все пак не трябва да подценяваме много ,много младите  Joy
Аз съм на "Далече от безумната тълпа" все още. Харесва ми. Приятна е за четене

Общи условия

Активация на акаунт