~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№8

• 22 875
  • 266
  •   1
Отговори
# 195
Честитоо! Да сте здрави и щастливи! Hug
Сигурно ти олекна вече Simple Smile)

И Дани има някоя и друга пъпчица по лицето, но съм сигурна, че неговите са от лиги - ръцете му все са в устата и после по лицето. А иначе по нослето има ситни бели пъпчици -като гнойни. Така се роди и казаха, че ще се махнат.

# 196
  • Варна
И нашата мома се роди така, цялото носле в ситни бели пъпчици, вече почти ги няма. Ние имаме и червено петно на единият клепач, четох че се наричало "Ангелска целувка" и с времето се махало.

# 197
milinda, честита радост! Бързо възстановяване  bouquet

И нашето момче има ситни пъпчици, които на моменти изчезват, на моменти се зачервяват. Иначе са едни белички, но като цяло са нещо нормално (доколкото разбирам)

addicted, не знам, дано да е от коликите. Имам чувството,  че никога няма да се кърмим нормално  Sad То раждането било лесната част...

# 198
И нашата мома се роди така, цялото носле в ситни бели пъпчици, вече почти ги няма. Ние имаме и червено петно на единият клепач, четох че се наричало "Ангелска целувка" и с времето се махало.
А нашето момченце има такова червено петно между веждите Simple Smile Сякаш, обаче, почва да изчезва.

# 199
Здравейте мамчета

Честито на новите бебчета, да са живи и здрави  Hug

И аз най-после да пиша. В къщи сме си от седмица и сме много щастливи с таткото. Малката в началото само ядеше и спеше, сега вече започна по-трудно да заспива и по-често да огладнява. В началото имах малки проблеми със запушени каналчета, но слава богу се оправихме вече.  Praynig Сега ми е разранена едната гърда и се налага да се изцеждам, но и това ще мине...
Ние също имаме бели пъпчици на нослето и червено петънце между веждите ( стои като коронка) надявам се да избледнее с времето.

# 200

Ние също имаме бели пъпчици на нослето и червено петънце между веждите ( стои като коронка) надявам се да избледнее с времето.
И при нас е същата работа с пъпчиците по нослето, но още в болницата ни обясниха че е нормално, както и че може да се появяват червени петънца по лицето и тялото, което е напълно нормално. Малката има червено "родилно" петно отзад  на тила, но и за него казаха че ще избледнее с времето  Simple Smile

# 201
  • Стара Загора
Честито на новите бебчета и техните мами  bouquet .Безгранично щастие им пожелавам.  Hug
Момичета,вашите бебета почнаха ли да прекарват време будни?Ние от един,два дни не спим по това време.

# 202
И Даниел вече не спи толкова много. Пък аз все го приспивам  Stop
Дразня се като не си изяде храната и тъкмо вземе, че заспи, и се събужда да  си дояде.
И любимото ми - като се събуди към 4ч да яде и изобщо не иска да заспи, а на мен сърцето ми   Tired

# 203
И при нас така. Будува много, и се храни накъсано. Заспивва за малко, после става и си дояжда. И така на всяко хранене

# 204
Честито на новите мами,живи и здрави майките и бебоците. Hug Ние с моята бебка имаме някакъв режим горе долу на 3 часа понякога и 3 30 ако сме на разходка някъде.Вечер пропуска вече едно хранене и като я нахраня към 12 се събужда към 5 30 6 00 което си е супер като слушам и майки около мен,всички немогат да повярват.Само този нос все е запушен,този месец на консултацията педито ни каза,че ако продължава ще ни пуснат секрета за анализ,дано да няма нищо,За пъпчиците и ние имаме в началото нямахме,но после като се появиха ту затихват,ту пак се появяват има и по вратлето надявам се да не е от претопляне,защото аз не смятам че я обличам много (с боди е с къс ръкав и гащеризон в повечето случаи). Wink

# 205
  • Стара Загора
Ralll_88,супер сте се напаснали.На колко е твоята бебка?

# 206
На 45 дни след като стана на месец започна да пропуска късното хранене Simple Smile Будила се е,но си заспива с малко люшкане на леглото.Вашите бебчета имат ли много газове.Моето има доста съобразявам се какво ям,но не спират...отделно и при мен не са спирали откакто родих.Имам чувството,че след това секцио нищо не ми е както преди или може би трябва да мине време:(

# 207
Аз раждах нормално и пак си мисля, че нещо не ми е наместено все още. Едно ми е странно...

# 208
  • Стара Загора
Днес моята Мила стана на 14 дни, яде горе-долу на 2.30-3 часа и засега е много спокойна и плаче само когато е гладна. Храним се и през нощта 2 пъти и рано сутринта към 6-7 часа. Давам Биогайа капки като превантивна мярка срещу колики, предписани ни от педиатърката.
По-рано ви споделих, че след раждането се сдобих с една "приятна" екстра, че се изпускам по малка нужда без да се усещам. 3 пъти излизах навън за по 1 час и се прибирах плачейки, чувствам се ужасно. Правя упражнения за стягане на тазовото дъно и силно се надявам да помогнат.  Praynig

Майките на дъщери ще споделят ли как почивстват срамните устни? Аз се пробвам с клечка за уши напоена с физиологичен разтвор и въртеливи движения, но има толкова много секрет, а знам че не трябва да се разтварят срамните устни..  newsm78

# 209
Днес моята Мила стана на 14 дни, яде горе-долу на 2.30-3 часа и засега е много спокойна и плаче само когато е гладна. Храним се и през нощта 2 пъти и рано сутринта към 6-7 часа. Давам Биогайа капки като превантивна мярка срещу колики, предписани ни от педиатърката.
По-рано ви споделих, че след раждането се сдобих с една "приятна" екстра, че се изпускам по малка нужда без да се усещам. 3 пъти излизах навън за по 1 час и се прибирах плачейки, чувствам се ужасно. Правя упражнения за стягане на тазовото дъно и силно се надявам да помогнат.  Praynig

Майките на дъщери ще споделят ли как почивстват срамните устни? Аз се пробвам с клечка за уши напоена с физиологичен разтвор и въртеливи движения, но има толкова много секрет, а знам че не трябва да се разтварят срамните устни..  newsm78
Най-сигурно е да си разтвориш леко с пръсти и да почистиш с мокра кърпичка или ако и миеш дупето всеки път при смяна на памперса пак разтваряш малко неутрален сапун и топла вода Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт