Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 60

• 70 438
  • 792
  •   1
Отговори
# 690
Червено вино за лигавицата? Това не бях го чувала, а имам тънка лигавица...Питах лекаря си дали има някакви не лекарствени продукти, които биха оказали благотворно влияние на лигавицата, но отговорът беше - не. Та ако знаете такива, моля споделете. Как точно влияе червеното вино, какво има в него та прави лигавицата по-хубава?  newsm78 От довечера започвам по една чашка, въпреки че не обичам много, но ако има резултат ще се похваля Simple Smile

# 691
Аз и приятелят ми решихме да спрем пиенето,дори и бирата преди опита. Simple Smile
Има си лекарства за стимулиране на лигавицата,които се прилагат при инвитро.
А за червеното вино и аз съм чувала,че помага,но само в дните преди трансфер.

# 692
Ние още го борим по естествен път, затова питах за някакви алтернативни варианти на лекарствата... Моята лигавица стига до 8-9мм около овулация, казват, че е малко...Ако започнем ин витро, тогава със сигурност предполагам, че ще ми изпишат и за лигавицата нещо.

# 693
Като правих опити за естествено забременяване,ми изписваха Дуфастон.Приемах го след овулация по 1 на ден.С него лигавицата ми стигаше до 9мм,иначе без лекарсва я докарвах до 7-8мм.
Витамин Е също помага за лигавицата.

# 694

Сега последно - да пия или да не пия  Joy ???
Или зависи дали е преди, около , по време или след трансфер ?  hahaha

# 695
Недей да пиеш,нали си след трансфер. Naughty

# 696
ужким , да ... но разрешиха наистина по 1 чаша вино вечер първата седмица. Wine Glass

# 697
  • София
Здравейте отново, след като излязаоха имунологичните изследвания и генетичните за тромбофилии се оказа че имам леко завишени НК клетки, MTHFR хомозиготен носител на Т/Т с до 70 % намалена ензимна активност, също така хетерозиготно носителство на мутация 4G. Така че ще вливаме интрапилид, защото хидрокортизола не ми понася, а след трансфер ще съм на фраксипарин. Док каза че фраксипарина ще трябва да се бие през цялата евентуална бременност/дай Боже да стане/, което малко ме стресна. Днес цял ден си мисля как и защо, не че с нещо ще ми помогне. Оплаках се, извинете ме за което  Hug

# 698
Хм.... и аз имам отклонения по отношение на Тромбофилията , но ми пише, че при бременност трябва да се разрежда кръвта- за след трансфер док. не каза нищо.  Tired
Дали не е забравила?
Аз въпреки това си пия Аспирин протект всяка сутрин. Naughty

# 699
Хм.... и аз имам отклонения по отношение на Тромбофилията

И аз, но д-ра каза да си пия всяка вечер Аспирина, така че добре си правиш  Wink
Кога ти е теста  Hug

# 700
  • София
Според мен зависи от мутацията. Ние сме с мъжки фактор, но си мисля че презастраховане защото имам две биохимични. Причината може да е морфологията, но може и да е в мен. Докторката ми обясни че при мен има повишен риск от аборт, вероятно тялото ми реагира на ембрионите и спира развитието им. А това не ми дава мира😔

# 701
Хм.... и аз имам отклонения по отношение на Тромбофилията

И аз, но д-ра каза да си пия всяка вечер Аспирина, така че добре си правиш  Wink
Кога ти е теста  Hug

На 21-ви .
Днес ми беше 7-ми ден и честно казано имам усещания , че ще ми идва цикъл. Twisted Evil
Така че не съм обнадеждена.
И естествено си купих тест от аптеката и никаква черта не видях.

Ще направя кръвния и ако случайно е положителен, ще му мисля тогава.
Аз се успокоих , когато замразихме 2 ембриончета. А едното е много хубаво. Praynig
Някак не съм супер стресирана.
 Hug

# 702
Maya Bee, аз доколкото знам Аспирин протекта се пие вечер преди лягане, за да има ефект. Поне така каза моя лекар. Успех! Hug

# 703
  • София
Някой, ако има в стимулация може да ми пише, да си се надяваме заедно Simple Smile днес ще ми е третата инжекцийка. Яйчниците въобще не ги усещам, дано да се поразмърдат. В понеделник ще се разбере има ли тръгнали.

# 704
Maya Bee, аз доколкото знам Аспирин протекта се пие вечер преди лягане, за да има ефект. Поне така каза моя лекар. Успех! Hug

Ох, значи вечер било  Grinning  Ок.

Общи условия

Активация на акаунт