На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 952
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • В центъра на моретата
Мерси

# 466
Здравейте, някой ходил ли е скоро към одрин? Интересува ме как е положението по границите? Планираме да ходим на пазар сега в петък 23.09.

# 467
  • София
Когато ние ходихме (03.09)беше лудница, но местни казаха, че ще е така още 5-6 дни. Освен това и празниците им минаха, така, че вече всичко трябва да е спокойно.
Както вече казах малко по-горе, минаването през Гърция не е никакъв проблем Wink (при евентуални проблеми по границата с Турция, разбира се)

# 468
  • Пловдив
Инфо 16.09.- всичко е спокойно както преди и на отиване и на връщане.

# 469

Благодаря за инфото! Simple Smile

# 470
А дали има вече сушени смокини от новата реколта? Това е нещото, което винаги си купуваме там. Е, и баклава също.  Laughing

# 471
На 21 септември - отиването беше безпроблемно, но връщането изпили нервите на мнооого хора. Имаше 3 колони почти до безмитния магазин.Чакахме 2 часа   #2gunfire

# 472
Понеже миналия петък скокнахме до Истанбул за бърз шопинг, да кажа, че обстановката е спокойна, не се усеща напрежение. Ние ходихме на един петъчен пазар в Кадъкьой, а после в Мол Ъф Истанбул - навсякъде цареше спокойствие. В мола имаше и други туристи освен нас, макар че наистина не бяха толкова много като през месец май тази година.

A бихте ли казали къде точно е този пазар?

# 473
В колко часа беше спокойно?
Аз ходих на 16-ти. Връщането отне 20-30 мин на ТР и 2 часа на БГ граница при 4 работещи гишета за леки коли. Общо взето тръгнахме от Одрин в 16 и малко, а влязохме в БГ в 19-00.

# 474
  • у дома

Вчера беше точно същото. Големи проверки, голямо чудо, все едно не се знае че носим прахове, памперси и подобни Simple Smile

# 475

Вчера беше точно същото. Големи проверки, голямо чудо, все едно не се знае че носим прахове, памперси и подобни Simple Smile
Пак вчера, но на Малко Търново - общо 10 минути чакане на двете граници. Проверката беше само един поглед какво има в багажника.

# 476
  • София
Здравейте,
Харесах в един магазин турски дънки цените им бяха "български" бих те ли ми казали дали някой е виждал по магазините в одрин madness national denim?
Благодаря предварително

# 477
Здравейте вчера ходихме до Одрин,споделям мнение че   лекарствата са поскъпнали,тези които са коментирани тук и най често купувани са с 1 до 2-3лири по скъпи...например супрафена е вече 3,80лири,грипин сашета от0,25 са на 0,40 к.,спрея за гърло мажезик е 6,75,камфолина за мазане е 5лири,нурофена за деца сироп-долвен от 2,50лири е 5.Времето беше чудно ,много бързо и спокойно преминаване на граница и в двете посоки с добри покупки и настроение се завърнахме  у дома.

# 478
много бързо и спокойно преминаване на граница и в двете посоки с добри покупки и настроение се завърнахме  у дома.
По кое време?

# 479
  • В центъра на моретата
Ние също не чакахме на границата. През Лесово минаваме - връщахме се в събота по обяд - имаше само 1 кола пред нас - минахме са секунди. На отиване в четвъртък също бързо стана - за около 5 минути минахме и двете граници.
Относно лекарствата - и на мен ми направи впечатление, че са лека завишени, но като не помня по колко съм ги вземала предния път... Въпреки всичко, пак са по-евтини от нашите.

Общи условия

Активация на акаунт