На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 848
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • у нас
Както винаги съм емоционално заредена и парично опропастена.

Това много ми хареса.  Joy Joy Joy И аз съм така всеки път.  Joy Joy Joy

# 601
  • Бургас
Counterpain classic е лекарство, което го купуваме от Гърция. Исках да го намеря като аналог от Турция в справочника даден от 1 стр., но не се справих. Има ли някой представа има ли го там и как да го търся? Това е обезболяващо кремче при болки в мускули и стави. Препоръчано ми е, защото няма аналог при нас. Смисъла е, че при нас се продават тип гелове, а не тип кремове. При мазане се препоръчва да е крем, защото гела се препоръчва да е втриване с ултразвук.

# 602
  • у нас
Counterpain classic е лекарство, което го купуваме от Гърция. Исках да го намеря като аналог от Турция в справочника даден от 1 стр., но не се справих. Има ли някой представа има ли го там и как да го търся? Това е обезболяващо кремче при болки в мускули и стави. Препоръчано ми е, защото няма аналог при нас. Смисъла е, че при нас се продават тип гелове, а не тип кремове. При мазане се препоръчва да е крем, защото гела се препоръчва да е втриване с ултразвук.

Потърси го в търсачката от стр. 1 по активната съставка.

Последният път преди да отидем в Турция търсих един препарат, който не ми излезе при търсене. Като отидох в аптеката в Одрин управителя/собственика  беше там. Накара ме да кажа на телефона какво търся. И веднага му се трансформира на турски. После му излезе на компютъра въпросното търсено нещо от мен. И каза, че нямат такъв аналог при тях. Тоест за това не ми излизаше и в търсачката, дори и при търсене на активното вещество.

# 603
 Counterpain-ът /двата му варианта/ го има само в Гърция. В България го внасят нелегално и го продават по фитнесите.

# 604
  • Бургас
благодаря ви за отговорите, не бях се сетила да търся по фитнесите

# 605
Здравейте искам да попитам къде точно се намира съботния пазар в Лозенград на картата е отбелязано в кой район е  но не ми стана много ясно понеже е ограден цял квартал

# 606
  • у дома
Момичета, къде из Одрин мога да намеря хубави платове? Магазин?

Предварително благодаря.

# 607
Здравейте искам да попитам къде точно се намира съботния пазар в Лозенград на картата е отбелязано в кой район е  но не ми стана много ясно понеже е ограден цял квартал
Съботният пазар е зад автогарата - ние влизаме навътре в квартала и паркираме из някоя от уличките.

# 608
Съботният пазар е зад автогарата - ние влизаме навътре в квартала и паркираме из някоя от уличките.

Благодаря тази събота ще го посетим

# 609
Моята дерматоложка ми даде адрес на аптека в Гърция да си поръчам един крем, който ми изписа. На следващия ден ми го пратиха по Еконт от Сандански. Ако се интересувате, мога да ви дам номера на дерматоложката и да я питате, че аз не запазих номера на аптеката.

# 610
Здравейте момичета,интересува ме от къде в Одрин мога да си закупя плат или съответно готови пердета? Ходила съм с автобус,но местата,които посетихме нямаха такива неща и съм решила този път да отида с колата,на въпросния петъчен пазар заслужава ли си да се отиде и там продават ли се пердета и килими?

# 611
  • у нас
Здравейте момичета,интересува ме от къде в Одрин мога да си закупя плат или съответно готови пердета? Ходила съм с автобус,но местата,които посетихме нямаха такива неща и съм решила този път да отида с колата,на въпросния петъчен пазар заслужава ли си да се отиде и там продават ли се пердета и килими?

Да, продават.

# 612
Моята дерматоложка ми даде адрес на аптека в Гърция да си поръчам един крем, който ми изписа. На следващия ден ми го пратиха по Еконт от Сандански. Ако се интересувате, мога да ви дам номера на дерматоложката и да я питате, че аз не запазих номера на аптеката.

# 613
Здравейте!Снощи с моя мъж решихме да си направим една разходка( пред Коледен шопинг) до Одрин на 02.12.дано случим приятно време.А,който ходи,нека споделя...на какво е попаднал....изобщо всичко.Между другото ,колко е курса на лирата към днешна дата?От телефон пиша и нещо ми бъгва,не мога да проверя в Тавекс-а!Хубава вечер ви,желая!🍷🍷🍷

# 614
0,547 лв. за лира според БНБ. Приятен шопинг!

Общи условия

Активация на акаунт