Частни училища - информативна тема 12

• 99 745
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за темата  bouquet

# 31
  • София
Петър Берон за 2 и 3 клас таксата е 4000 евро

Да, но само за настоящите ученици. За новите ще е 4200. Тоест, ако тази учебна година започнеш на 4200 в 1-ви клас, във втори пак ще е 4200 Simple Smile

# 32
Аз искам да се похваля, че най-накрая записахме малката - то не беше чудене Simple Smile последно се спряхме на "Артис".

# 33
Аз искам да се похваля, че най-накрая записахме малката - то не беше чудене Simple Smile последно се спряхме на "Артис".
Браво на вас. Май посетихте доста училища.

# 34
  • София - Рим и обратно
И на мен ми става лошо, като чуя за униформи. Качеството, като че ли по дифолт е ужасно, а и на децата така им писва, че... Имам опит с униформа в ДУ с голямата, де, не знам дали навсякъде е така.

# 35
Успех! Дано сте доволни и занапред!

# 36
Артис е прекрасно училище. Успех!

Аз съм "за" униформите, но когато са стилни и качествени и малко страдам, че СС нямат.

# 37
# 38
  • София
Таман да си помисля, че от училището верно са дали отговор,  а то какво се оказа, някой "свински" т.нар. журналист четял тази тема.

# 39
Таман да си помисля, че от училището верно са дали отговор,  а то какво се оказа, някой "свински" т.нар. журналист четял тази тема.

Даже се забавиха.  Mr. Green  Peace Слаба работа са тези жълти парцали.

# 40
Все си мисля, че училището трябва наистина да излезе с официално становище. Не мисля, че би имало и финансов проблем да излезе с платена публикация по въпроса. Разбирам, че принципът "Убий глупака с мълчание" е много подходящ по отношение на Ирина Тенчева, но все пак.....  Само за протокола - нямам отношение към ЧОУ Петър Берон, но все пак въпросът е принципен.  Naughty

# 41
Според мен няма смисъл да се набутват сами. Тя Тенчева целеше нещо съвсем друго. Всичките й познати и приятели, и всякакви там клакьори знаят къде са учили децата й. Това и е достатъчно. Както и публичността за бъдещите творчески планове.
Аз и изгледах изявленията от последните дни. Наби ми се сериозно изказването й че не е искала да говори с родителите на набедените деца и няма никакво желание да говори с тях. А уж тя била направила всичко за да разреши проблемите на сина си. Не останах и с впечатлението, че е провеждала среща с ръководството на училището (извън тази с Шотева в супермаркета  Joy ) Както и да е. Ако моето дете има такива проблеми, не бих имала реакции като нейните.

# 42
Аз чак сега изгледах интервюто и в БТВ и ми се стори много дързък ход така да цитира имената на двете деца в публичното пространство с епитет"насилници". Ако не може да го докаже може да има доста неприятности в съда за това си поведение. И друго - не я познавам, не й симпатизирам грам, но ми се стори, че за малко  щеше да се разплаче, когато разказваше за притесненията на детето си в училище. Дали пък всичко не е точно така, както го разказва? Тоест истината да е някъде по средата, а просто всеки да вижда страданията и терзанията на собственото си дете и по този начин да не е съвсем обективен разбира се.

# 43
  • София
Тя много внимателно не им е казала фамилните имена, so they could be anybody. Всичко така се презентира, че да не може да й се повдигне обвинение за клевета.

# 44
Аз също мисля, че истината е по средата и ми е странно, че тук набързо я обявиха за лъжкиня. Не вярвам да е толкова сбъркана, че без никакъв повод да използва сина си за новите си проекти. А ако наистина е имало повод, респективно агресия към него, се учудвам как тук всички го подминават това само защото майка му била някаква си.

Общи условия

Активация на акаунт