Принцът и Пепеляшка: Обичат ли се различните?

• 25 626
  • 159
  •   1
Отговори
# 75
 Grinning Приятна дискусия се получи Simple Smile
Относно Принцесата на Кеймбридж - Кейти, тя няма синя кръв, а Даяна е имала. Така че имаме един Принц женен за обикновено момиче.

Майка ми има колежка (начална учителка), която има две дъщери и ги възпитава в това да бъдат gold diggers. В момента и двете момичета са омъжени за богати. Но не чичковци, ами приятни, млади, образовани и хубави богати наследници. Българи са, с фирми в строителния бранш. Майка им и на двете от малки ги учи как да се държат, на какви места да ходят, за да срещнат богати момчета, как да се поддържат - козметик, дрехи, поведение. Иначе и двете девойки хич не са красиви, даже са си малко циганета - бая мургави, ниски и трътлести, но в момента са гледани като Принцеси.  #Crazy

А пък аз съм едно обикновено момиче. В момента уча четвърти език (френски). Имам си хубава работа, образование,  но съм от работническата класа, на заплата. Съвсем случайно се запонзах с момче, което изглежда като Принц. И е такъв. Съвсем друго измерение на финансови възможности, среда и тн. Предстои ни среща. Честно казано, малко ме е страх как ще мине. Направо ми е странно даже, защо с мен?  Shocked Rolling Eyes

# 76
Иначе и двете девойки хич не са красиви, даже са си малко циганета - бая мургави, ниски и трътлести, но в момента са гледани като Принцеси.  #Crazy

А пък аз съм едно обикновено момиче. В момента уча четвърти език (френски). Имам си хубава работа, образование,  но съм от работническата класа, на заплата. Съвсем случайно се запонзах с момче, което изглежда като Принц. И е такъв. Съвсем друго измерение на финансови възможности, среда и тн. Предстои ни среща. Честно казано, малко ме е страх как ще мине. Направо ми е странно даже, защо с мен?  Shocked Rolling Eyes

Пусни снимки да видим ти дали имаш физически данни за принцеса тогава. Wink Peace

# 77
  • София
Когато успееш да направиш разлика между форма и съдържание (или в превод, под формата да видиш има или няма съдържание), ще намериш и отговора на въпроса "Защо?". Някои хора успяват да направят тази разлика и на по-млади години.

# 78
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хмм, Венецианка, след последния ти пост и аз започвам до се чудя какво би намерил в геб дори и небогат мъж, надарен обаче с интелект над средния.

# 79
Хмм, Венецианка, след последния ти пост и аз започвам до се чудя какво би намерил в геб дори и небогат мъж, надарен обаче с интелект над средния.
Същото бих могла да се питам и аз за теб Simple Smile

# 80
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Би могла, естествено, но не забелязвам да съм ти дала толкова очеизбождаща причина, каквато ти предостави на мен. И съдейки по останалите постове на страницата, не само на мен.

# 81
  • някъде в орбита...
Когато успееш да направиш разлика между форма и съдържание (или в превод, под формата да видиш има или няма съдържание), ще намериш и отговора на въпроса "Защо?". Някои хора успяват да направят тази разлика и на по-млади години.
Много точно изказване Peace

# 82
Много е трудно според мен.Всичките двойки ,около мен ,които са със сравнително равни доходи живеят в хармония .Всичко плануват заедно,събират пари за това и онова,всичко им е общо.И тези неща ги сближават.Всички ,които имат голяма разлика в доходите имат сходни проблеми.

Аз съм омъжена за много много по- богат мъж от мен,които срещнах на екскурзия.Не съм се и надявала на нещо сериозно и в началото все се чудех как да не се обвързвам много ,все едно съм имала предчувствие.Няколко пъти го игнорирах по ели седмици.Но нали си ми е глезен,не е свикнал да му се отказва и стана обратния ефект.Естествено родителите му не бяха много щастливи,но той не -теб искам ,сега те искам.И не се спря докато не се сгодихме,заживяхме заедно и аз забременях.
Не че му имаше нещо,безумно влюбен,млад и се оказа много богат.И в един момент си казах -такъв ми бил късмета.
И ще съжалявам до края на живота си.Както се каза вече първо парите може да са много,но са си негови.На мен постоянно ми се натяква как аз нямам нищо и никога няма имам.Едва ли не трябва да му благодаря всеки ден ,че имам храна на масата.Постоянно се повтаря как дъщеря ми няма да стъпва в България ,защото щяло да и навреди,майка му веднъж ми каза ,като се роди да не съм и говорила на български,какви сме всички от Източна Европа и други първо "шегички" които се превърнаха наистина в гадости и вербален тормоз ежедневен.

Но от такава връзка се излиза трудно,със сигурност ще е без пукнат грош и 99% трябва или да си оставя децата ,за да се върна в България,където мога да работя или да живея от милостта му тук,защото той не ми дава да работя ,а за момента нямам и право.

Не казвам,че винаги е така,повтарям- такъв ми бил късмета.И наистина във връзките колкото и да познаваш човек ,винаги има доза късмет.Ето моя принц се промени неузнаваемо,без да му давам причина.Дори от някаква мания да се доказвам,първо си изхарчих моите спестени пари,за да съм самостоятелна.А после -честно казано спрях да харча,за да не ми се правят намеци и подмятания,а не е като да не съм си била глезена ,всичко си имах,имам си и наследство от нашите,имам си образование,имах и идеи и планове и мечти за бъдеще и за кариера.

Не че той иска да се разделяме,на него си му е добре,той твърди,че ме обича много и никога не би ме оставил,иска най- доброто за мен и винаги ще се грижи за мен и децата.
Просто е от онзи странен тип хора,които имат нужда да подтискат и обиждат,да мачкат всякакви ,за да се чувстват силни.И в България имам наблюдения на богаташки синчета с подобно поведение.Не знам от къде идва.Сигурно и не богати има такива много

съжалявам за дългия пост,малко си изплаках мъката.

# 83
  • София
а имаш ли причина да се питаш това за нея?

Semele, тъжен пост...

# 84
а имаш ли причина да се питаш това за нея?

Semele, тъжен пост...

Имам причина да се питам това за всички, които обиждат. Вероятно нещо им липсва, за да го правят.

# 85
Къде видя обида в поста на Джой?
Зададе ти въпрос. Това че ти не можеш да отговориш не е причина да го смяташ за обида.

# 86
Semele,

наистина много тъжен пост..

Но това отношение, го има и в много бг и "обикновени" мъже.

Както се казва - ако случиш. И дано да случиш. Praynig
Защото, колкото и да си отваряш очите, някои екземпляри наистина изключително добре се преправят, докато не те вържат със сигурност. И после показват истинското си лице.

# 87
Четейки дискусията си припомних един филм, който гледах скоро "Бялата масайка". Разбрах, че има и същата книга, но не съм я чела. Доста добре илюстрира как много различните си остават такива въпреки голямата любов, както и че връзката им няма бъдеще. Доколкото разбрах, историята е истинска, за брак между масай и швейцарка.

# 88
Четейки дискусията си припомних един филм, който гледах скоро "Бялата масайка". Разбрах, че има и същата книга, но не съм я чела. Доста добре илюстрира как много различните си остават такива въпреки голямата любов, както и че връзката им няма бъдеще. Доколкото разбрах, историята е истинска, за брак между масай и швейцарка.
Книгите са три . Но там става дума за нещо съвсем различно. Културни различия . А мъжът масая просто се възползва от нея и въпреки , че тя е богатата - той я мачка.
Намери книгите и ги прочети.Автобиографични са .Реална история е.

# 89
Книгите са три . Но там става дума за нещо съвсем различно. Културни различия . А мъжът масая просто се възползва от нея и въпреки , че тя е богатата - той я мачка.
Намери книгите и ги прочети.Автобиографични са .Реална история е.
Благодаря. Както винаги, явно на книга историята е още по-хубава от тази, пресъздадена от филма.

Общи условия

Активация на акаунт