Приятна дискусия се получи 
Относно Принцесата на Кеймбридж - Кейти, тя няма синя кръв, а Даяна е имала. Така че имаме един Принц женен за обикновено момиче.
Майка ми има колежка (начална учителка), която има две дъщери и ги възпитава в това да бъдат gold diggers. В момента и двете момичета са омъжени за богати. Но не чичковци, ами приятни, млади, образовани и хубави богати наследници. Българи са, с фирми в строителния бранш. Майка им и на двете от малки ги учи как да се държат, на какви места да ходят, за да срещнат богати момчета, как да се поддържат - козметик, дрехи, поведение. Иначе и двете девойки хич не са красиви, даже са си малко циганета - бая мургави, ниски и трътлести, но в момента са гледани като Принцеси.

А пък аз съм едно обикновено момиче. В момента уча четвърти език (френски). Имам си хубава работа, образование, но съм от работническата класа, на заплата. Съвсем случайно се запонзах с момче, което изглежда като Принц. И е такъв. Съвсем друго измерение на финансови възможности, среда и тн. Предстои ни среща. Честно казано, малко ме е страх как ще мине. Направо ми е странно даже, защо с мен?