ПЛЕВЕН 157

• 165 662
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 120
Miriel, дъщеря ми е от 2 години в Бъчварови. Сега съм се видяла в чудо, защото настоява, че не желае по никакъв начин да бъде записана отново там  ooooh! Парите според мен са си същите като в другите школи, не е по-скъпо. Проблема е, че ги натоварват много, пишат домашни като изоглавени и това отнема огромна част от времето на детето (говоря ти за 20 страници на ден, ако пише всеки ден, защото наведнъж домашното не може да бъде направено никога). Редовно в началото им се пишат двойки  Mr. Green Като цяло децата завършват с четворки или петици, което за мен не е проблем, но малките се депресират  Sunglasses Има и някоя шестица, предполагам, аз говоря за масовия случай  Peace На мен ми е много удобно да си е пак там и точно размислям и аз дали да не я запиша въпреки нежеланието й... Брат й ходи от 4 години в училища Европа, където темпото е къде-къде по-спокойно. И аз търся инфо за Комлед, защото ми е сравнително ОК като място и имаме познато детенце там.

# 121
дайте съвет...при кой фризьор ходите...къде хубаво подстригват...издухват косата...

# 122
Здровейте дами! Бременна съм в 5 месец, но се оказа, че следящата ме докторка също е бременна, та моля да ме насочите към добър лекар в Авис Медика. Дилемата и Богданова или Петрова. А и ако някоя знае как са цените за раждане там ще съм благодарна ако сподели, че никъде не откривам информация.
Богданова ме е израждала навремето...препоръчвам я!!!

# 123
И моя приятелка ражда навремето при Богданова и е много доволна.

# 124
И моя приятелка ражда навремето при Богданова и е много доволна.
много добър специалист,внимателна,любезна...

# 125
Miriel, дъщеря ми е от 2 години в Бъчварови. Сега съм се видяла в чудо, защото настоява, че не желае по никакъв начин да бъде записана отново там  ooooh! Парите според мен са си същите като в другите школи, не е по-скъпо. Проблема е, че ги натоварват много, пишат домашни като изоглавени и това отнема огромна част от времето на детето (говоря ти за 20 страници на ден, ако пише всеки ден, защото наведнъж домашното не може да бъде направено никога). Редовно в началото им се пишат двойки  Mr. Green Като цяло децата завършват с четворки или петици, което за мен не е проблем, но малките се депресират  Sunglasses Има и някоя шестица, предполагам, аз говоря за масовия случай  Peace На мен ми е много удобно да си е пак там и точно размислям и аз дали да не я запиша въпреки нежеланието й... Брат й ходи от 4 години в училища Европа, където темпото е къде-къде по-спокойно. И аз търся инфо за Комлед, защото ми е сравнително ОК като място и имаме познато детенце там.

Просто не знаех, че толкова товарят толкова малки дечица с толкова много учене в тази школа "Бъчварови". То е ясно, че детето не може да научи за един месец английски език, въпреки да бъде товарено толкова много. Целта е постепенно да научи езика, а не да го намрази и да не иска да чува за английски език вече.

# 126
  • Разпиляна във въображението
Затова първият ми избор не е Бъчварови. Вики ще е в пети клас. Предстои й промяна, нова класна, нови учители и не ми се иска да я побърквам с онзи терор  Laughing

Едно съседче е доволно от Комлед. Съученичка на Вики е в Европа и защити успешно Кембридж, но на нея просто й вървят езиците.

Другата ми чуденка е, че ако постъпи в Езиковата ще има цяла година отново да учи английския. newsm78

# 127
Хах, по темата Бъчварови, била съм тяхна ученичка 6 години. Подготовката е ........желязна. И в първите курсове домашните се пишат за 2 часа с всичките включени лични упражнения. Ако детето не смогва, просто не е устроено за този метод на учене.  Но всички от моята група сме завършени Английски филолози...Методите им не са всеки, трябва желание и хъс

# 128
хайде да поговорим малко на фризьорска тема.... Simple Smile...кажете къде ходите,от кого сте доволни...

# 129
Преди няколко страници има мнения за фризьорите.

Аз ходя при Асен, и при едно момче на ул. Бяло море, салонът който е точно до хранителния магазин на ъгъла.

# 130
Буба на ул.Неофит Рилски срещу кафе Лас Вегас  Peace

# 131
Здравейте. Извинявам се че пиша тук. Интересува ме изследването на слух на малки деца в Авис Медика . Сина ми е на почти 4 години,говори на бебешки. препоръчаха ми изследване на слух,та ходихме в Плевен при др георгиев и тъй като малкия рева от доктора,не стана изследването и доктора каза че само с упойка може да стане. Затова след 2 седмици сме в Авис Медика. Може ли някой ако е правил   изследване там,да ми обясни как стоят нещата. Мерси предварително  Hug

# 132
Аз съм доволна от подготовката в Комлед. Детето ще е 3-та година там. И там товарят, не  е леко.

# 133
Буба на ул.Неофит Рилски срещу кафе Лас Вегас  Peace
благодаря... слушала съм хубави неща за нея..

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 16:04 от mila_leni

# 134
Да похваля Асен. Отидох, обясних му каква дължина искам и как си харесвам косата и го помолих да ми предложи вариант. Справи се много добре. И салонът е чист и просторен (че веднъж бях попаднала в един много гнусен). Препоръчвам го.

Общи условия

Активация на акаунт