ПЛЕВЕН 157

• 166 824
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Търся си гинеколог - нямам проблем - просто профилактичен преглед. Досега съм ходила при доц Попов, но бих желала да си намеря друг. Чакам препоръки.

# 211
 tanu-to, ако държиш на мъж, д-р Пепо Партенов, Света Марина.
Жена - д-р Юрка Гешева, отново там.

Някой да работи в цветарски магазин?

# 212
Здравейте,
Търся си гинеколог - нямам проблем - просто профилактичен преглед. Досега съм ходила при доц Попов, но бих желала да си намеря друг. Чакам препоръки.
Д-р Стратева в Панталеймон Simple Smile

# 213
sashar_ и аз съм в издирване на добър колорист в Плевен.Мислех си за Асен от салон Авел.Ходила съм при него , но не съм сигурна ,че би ме направил.Когато ме боядиса не бих казала ,че се получи това което желаех.Сега гледам във фейсбук страницата на Gold House - Rafailovi и мисля ,че ще се справят с това което искам .
Може да провериш и при тях.Аз искам това .

tanu-to
аз бих препоръчала д-р Славов в Авис Медика .

# 214
DqVoLsKi_ChArOvNa, благодаря ти много. Разгледах страницата и със сигурност ще отида и на място да поразпитам. Пък ти случайно ако отидеш и се направиш, ще се радвам да споделиш мнение дали си доволна.

А някой случайно да се е правил в салон Модерно?

# 215
Момичета, бъркам ли или има две докторки Вася Георгиева в Плевен ???

Коя всъщност е по-добра ?

Питам за проследяване на бременност по ЗК.

# 216
Здравейте,
Др Гинчева в инвитро центъра, много внимателна и освен цитонамазка, прави и колпоскопия ( оглежда шийката с нещо като камера) на шийката на матката, което не го прави никой друг.

# 217
Момичета, бъркам ли или има две докторки Вася Георгиева в Плевен ???

Коя всъщност е по-добра ?

Питам за проследяване на бременност по ЗК.
Едната е Вася Гаврилова в Св. Марина, другата е Вася Георгиева във Второ ДКЦ. Аз лично от Гаврилова не съм очарована, честно казано. Същото важи и за Партенов.
За Георгиева съм чувала и добри, и лоши отзиви.

# 218
Здравейте,
Др Гинчева в инвитро центъра, много внимателна и освен цитонамазка, прави и колпоскопия ( оглежда шийката с нещо като камера) на шийката на матката, което не го прави никой друг.

Работи ли със здравната каса? Прави ли всички изследвания, които са необходими - цитонамазка, хламидия, микоплазма и уреаплазма, микробиология и т.н.?

# 219
   Доволна съм за сега от д-р Радински в "Света Марина". Обърна ми нужното внимание и имаше човешко отношение към мене. Настоявах за изследвания да бъдат направени - микробиология и за други неща. Но той не ми отказа и ги направи. При другите доктори ми отказваха да направят най-обикновените изследвания като: цитонамазка и микробиология. Само обикновен преглед и това беше. Дори ми повишаваха тон да не се бъркам в работата им.

В "Авис Медика" никак не съм доволна от гинеколозите там. Много са дръпнати и комерсиални.

# 220
Някой да ми препоръча детски невролог?

# 221
Цитат
Аз в Плевен не бих се доверил а на никой детски невролог.Ходим в София в Свети Наум .
За гинеколозите в Ависа Медикаменти лоша дума не мога да кажа.Преглеждала  ме е Богданова , Цвик ,Янкулов и Славов (и на 3 Д ехограф).Винаги са били добре настроени .Там родих и двете си дъщери.В събота пък ми се наложи да отида в Кайлъка и там беше д-р Славов и отново се затвърди мнението ми за това че е добър специалист.За цитонамазка обаче не ходя в Авис Медика а в трета поликлиника защото ми е най близо но в случай на спешна консултация бих търсила имено някой от там първо.Гинеколожката в трета поликлиника работи леко и и не съм имала проблеми при нея.Не знам как се казва обаче(така и не и научих името)

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 08:56 от Анонимен

# 222
Има, но не са за препоръчване

# 223
Момичета, някой знае ли сервиз за съдомиялна Бош, най -голямата ми помощница показва грешка? От книжката пише, че е за сервиз  Cry

# 224
Скрит текст:
Цитат

Аз в Плевен не бих се доверил а на никой детски невролог.Ходим в София в Свети Наум .
За гинеколозите в Ависа Медикаменти лоша дума не мога да кажа.Преглеждала  ме е Богданова , Цвик ,Янкулов и Славов (и на 3 Д ехограф).Винаги са били добре настроени .Там родих и двете си дъщери.В събота пък ми се наложи да отида в Кайлъка и там беше д-р Славов и отново се затвърди мнението ми за това че е добър специалист.За цитонамазка обаче не ходя в Авис Медика а в трета поликлиника защото ми е най близо но в случай на спешна консултация бих търсила имено някой от там първо.Гинеколожката в трета поликлиника работи леко и и не съм имала проблеми при нея.Не знам как се казва обаче(така и не и научих името)
[/quote]

Да продължа темата за невролозите.Вчера писах от телефона и бях кратка.
Като цяло не казвам ,че са лоши просто на малката ми дъщеря , не поставиха правилната диагноза.Единствено в Галилео центъра откриха какво и има изписаха правилното лекарство , но не в правилните дози и вместо да се оправи се влошаваше  и се наложи по спешност да ходим в София в Свети Наум .В Галилео  центъра обаче невролога който ни прегледа не е детски невролог.По спешност ни прие защото след всички сбъркани диагнози при детските невролози се обърнахме към този доктор .Там ни прегледа доц.Божинов/мисля ,че така се казваше /  newsm78 .
Сега предстои откриване на болница Сърце и Мозък в Плевен/не открих информация дали ще има и детска неврология/ .Надявам се да има.И да има и  добри и нови невролози .

Общи условия

Активация на акаунт