ПЛЕВЕН 157

• 166 761
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 735
   Да попитам какво ви е мнението за д-р Николай Христов Колев - уролог в Уромед. Някой посещавал ли е въпросният доктор, който е доцент също така. Не намерих мнения за него по интернет. За д-р Коцев прочетох доста лоши коментари.

# 736
ММ беше на преглед при него миналата година. СПокоен, отговаря на зададените въпроси  и дава насока. На нас специално ни свърши работа д- р Давидов...

# 737
ММ беше на преглед при него миналата година. СПокоен, отговаря на зададените въпроси  и дава насока. На нас специално ни свърши работа д- р Давидов...

Става въпрос за д-р Деян Давидов, нали? Този д-р Деян Давидов е онколог, доколкото прочетох по интернет. Имате предвид за д-р Калоян Давидов, който е в черния списък.

Мъжът ви при кой от двата доктора е бил на преглед - при д-р Колев или д-р Коцев?

# 738
Моят съпруг беше при доц. Николай Колев миналата седмица на преглед! Не е доволен особено, каза че е говорил повече той отколкото лекаря,но пък бил внимателен и е отговорил на всичките му въпроси! Ние сега ще търсим второ мнение по нашия проблем!

# 739

Става въпрос за д-р Деян Давидов, нали? Този д-р Деян Давидов е онколог, доколкото прочетох по интернет. Имате предвид за д-р Калоян Давидов, който е в черния списък.

Мъжът ви при кой от двата доктора е бил на преглед - при д-р Колев или д-р Коцев?

Става въпрос за др. КАлоян Давидов , който преглежда и в Плевен. Завеждащ отделение е в ,,Токуда,,- София.

Сега се замислих- дали при Коцев или Клев беше. Дано не те подвеждам.

# 740
  • гр.Плевен
Здравейте момичета и момче!

Търся "Начална школа по пиано" на Николаев. Бих предпочела да си я купя нова, но доколкото разбрах отдавна я няма по плевенските книжарници, така че може и втора употреба.

# 741

Търся "Начална школа по пиано" на Николаев. Бих предпочела да си я купя нова, но доколкото разбрах отдавна я няма по плевенските книжарници, така че може и втора употреба.

Потърсете в сайта на ,,Книжен пазар,,.

# 742
  • гр.Плевен

Потърсете в сайта на ,,Книжен пазар,,.

Търсих, няма я. Намерих в някакви руски сайтове "Фортепианная игра", но не съм сигурна, че е същата. А и там не беше за продажба, а за изтегляне.

# 743
Може да я заемете от някой и да я преснимате.

# 744
В болницата на Дружба Панталеймон има това, което търсите. Но дали ще лежи в отделение ... проверете на място. Иначе във физиотерапията на др. КОЛЕВА ще я раздвижат, но там се ходи всеки ден, не е клиника, а частен кабинет, който работи и със ЗК.
А къде  по точно се намира кабинета?
Похвалиха ми и рехабилитацията към ортопедията, но всичко е мнаго относително а тази седмица трябва да реша къде?
В Авис медика  съм много доволна от друго отделение но не знам как е с рехабилитацията а и условията там са добри.
Ще съм благодарна на всякаква информация!

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 09:56 от saaa

# 745
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Ще имаме първокласничка тази година 2017/2018 - Мнения за екипа от начални учители, който ще бъде тази година в СУ Иван Вазов / Светлана Стоянова, Силвия Георгиева, Вили Атанасова, Милена Борисова /

# 746
Моля препоръчайте ми добра маникюристка, която да си разбира от работата и да прави хубава и издръжлива ноктопластика, защото ми е важно ноктите да не се изпочупят още втория ден след като ги изгради.

# 747
Моля препоръчайте ми добра маникюристка, която да си разбира от работата и да прави хубава и издръжлива ноктопластика, защото ми е важно ноктите да не се изпочупят още втория ден след като ги изгради.

Цвети, студио Каприз - нааааай-добрата ! Simple Smile

# 748
Ирен, но час трябва да запазиш поне месец предварително.

# 749
bebka_8, datura_inermis, благодаря ви много. Разгледах маникюрите и в двете страници и наистина са много красиви нещата и на двете момичета. Определено си личи, че са професионалистки. Сега чак се чудя. Grinning Утре ще намина и през двата салона да поразпитам какви биха били цените за това, което искам. Благодаря ви наистина много.

Общи условия

Активация на акаунт