Мъж Телец - 14

• 78 757
  • 806
  •   1
Отговори
# 105
Не мисля ,че е тормозя не я търся просто след седмица горе доло я попитах какво става и съм и пратил 3,4 смс само за да разбера дали това е края ,но тя не ми го казва а ми прати смс на който съм написал какво ми казва ................................................................................................ След ,което и казах окей разбирам че си в труден период няма да те търся докато ти не го направиш .. писах с надеждата за съвет и дали съм я загубил ,а не да ме нападате няма безгрешни хора и аз съм грешен , но никога не съм я задушавал и тормозил психически през цялото време в което бяхме заедно винаги съм съобразявал с нея и нейните ревности и забрани .за щяло и нещяло.

# 106
Човекът още в началото е поставил въпроса ребром и е очаквал също така директен отговор. Съгласна съм, че това с много съобщения ежедневно не е особено приемливо, но защо е трябвало да се стига до там, за да му обясни как стоят нещата ? Според мен наистина просто й дай време. Вероятно наистина е преуморена и изнервена. Отдръпни се ,спри да я търсиш, изчакай. Аз си мисля, че тя сама ще те потърси. Peace

# 107
Благодаря да мисля да я изчакам , но колко време се предполага до толкова ,че да се съсипя напълно ли или как ?Дано сте права и ме потърси в най -скоро време .

# 108
  • Тра-ла-ла
Аз няма да отида докато тя не ме извика ,а това за прибирането тя го беше казала .. но както и да е въпроса е там ,че тя спря контакт с мен по телефон и така на татък и съвсем друг ми е проблема какво значи дай ми врем ?За какво и какво следва ,дали съм я загубил .. не става дума за това дали тя ще се прибере за ден .
Гледай сега. Твоята приятелка не се е променила от раз. Явно нещо се е случвало в нея, което е набирало, набирало и е преляло чашата. Ти ни разказваш конретна случка, но не те познаваме както човек, не познаваме и твоята приятелка. Не знаем какви сте по характер, през какво сте минали, за да направим по-глобална оценка на ситуацията. Каза, че си Козирог - аз ти написах какво мисля. Мога и да добава и че мъжете от тази зодия никога не се признавате за виновни и половината неща, които се случват около вас дори не ги разбирате и чувствате. Не се усещате как тормозите психически и задушавате. И все говорите колко много правите, но всъщност не правите кой знае какво. Ако искаш мнение извън зодиите - можеш да пуснеш темата в раздел "Семейни отношения" и да дадеш малко повече инфо каква е била до сега връзката ви, за да се поразсъждава по темата. Тук темата е за мъжа ТЕЛЕЦ Peace

Докато я чакаш твойта мацка си направи равносметка на връзката ви и твоето отношение. Но ОБЕКТИВНА равносметка. А не в стил "аз колко направих за нея, пък гледай тя как постъпва". А тя ти е казала, че ще идва да те вижда, за да мирясаш и да се оттърве от твоето пилене къде ще ходи сега и как не я пускаш. Може и да е очаквала по-лека работа, а сега е неприятно изненадана и хич не й е до сръдни и драми.

# 109
Джулая, част от нещата, които си написала, се отнасят и за Телците.. Преди три години, като работих в гастрономията, работният ми ден беше 13 часа - от 9-22ч. Rolling Eyes По това време приятелят ми беше в чужбина и искаше всяка вечер да си говорим около 30 мин по Skype или по домашния.. Това добре, но в един момент се чувствах толкова преуморена от работата и започнах да му отказвам, а той взе, че се заяде с мен за нещо.. та искаше си "обясненията" човекът, да споделям, говорим и т.н. Буквално, както ти написа, започна нещо като психо тормоз.. И накрая, като разбра, че няма да стане на неговата, се врътна обиден и започна да ми прави номерата с фейсбук (писала съм преди).

Не съм имала връзка с Козирог, но мъжете от тази зодия са ми направили много лошо впечатление как могат да "натопят" някой колега в работата си само за да "изпъкнат" по някакъв начин. Ужасно грозна постъпка!

# 110
Аз съм декемврийски Козел :Д
но както и да  е. Никога до сега не натопявал някой за нещо,ако направя нещо нередно,грешно и тъй подобни винаги си го казвам .. и обратната ако съм сгрешил се извинявам .. дори и в повечето пъти вината да не е моя вината го правя. А спрямо приятелката ми (незнам дали още ми е такава)СЪМ се съобрзявал със всичко,което тя иска винаги съм го правил . Никога не съм поставял условия било за нещо или примерно ся няма да илизаш с еди кой/коя ... за разлика от нея . Оплеснах се с писането   от въпроса за когото исках съвет . . .

# 111
Ее, не го приемай толкова лично, де. Simple Smile Хората са различни, никой не е казал, че не си свестен. Peace
Аз бих казала, че те разбирам и мога да ти вляза в положението. Липсата на отговор в конкретна ситуация е в състояние да породи различни (негативни) мисли, съмнения у търсещия отговор. Знам и какво е буквално стомахът ти да е свит и да не можеш да се храниш..

Не знам къде точно работи приятелката ти, но сезонната работа по морето не е по силите на всеки. Дори бих казала, че физическата умора не е нищо в сравнение с психическата.. Стресът е убийствен! Това, което ти е писала приятелката ти, мога да те уверя на 100%, че е истина. Знаеш ли, че има места (хотели), в които работниците имат по 1 почивен ден в месеца.. едва ли?. А в много от ресторантите се "почива" в зависимост от прогнозата за времето.. ако ме разбираш! Съветът ми към теб е - не се вкарвай във филми и остави момичето да "диша". Не я натоварвай психически! Казвам ти го като човек, който е бил в същата ситуация.

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 02:42 от green_eyes14

# 112
Добре аз съм я оставил да диша , но колко време трябва да и дам .
Липсва ми .. значи вчера успя да влезна във фб , а толкова не може за 10 секунди да ми звънни примерноо само за да ме чуе ,нали уж ме обичаше ...човек като обича намира начин за всичко .Конкретният ми въпрост с риск да се повторя е дали съм я загубил и спред вас колко време и е нужно за да ме потърси или това му е края ?

# 113
Добре аз съм я оставил да диша , но колко време трябва да и дам .
Липсва ми .. значи вчера успя да влезна във фб , а толкова не може за 10 секунди да ми звънни примерноо само за да ме чуе ,нали уж ме обичаше ...човек като обича намира начин за всичко .Конкретният ми въпрост с риск да се повторя е дали съм я загубил и спред вас колко време и е нужно за да ме потърси или това му е края ?
Човек, намерил си къде да питаш, женски форум ooooh!. Докато получиш отговор на въпроса си, ще получиш пълна характеристика+диагноза+профилактична доза отрова. Поне това са наблюденията ми за общото отношение към мъжете в бг-мам(б)а.
Ако отношението на жена телец следва да е релевантно на това на мъжа телец...ако поиска, и посред нощ ще намери време да ти драсне, ако ще да си държи очите отворени с клечки. Телецът ми е писал посред нощ всеки път, когато е имал дълго пътуване и е пристигал много късно. Задължително ми пишеше, че е пристигнал благополучно, защото знаеше, че винаги го мисля, когато беше на път. Просто щото кара като луд Simple Smile, а в самолет пък винаги е замаян и му е лошо от полета ooooh!. Имаше проблеми и със съня, та ми е писал и в 4 посред нощ. Ако аз му пишех в офисно време, по принцип не обичаше, такъв работохолик е, че да не се чува да го прекъсват по време на работа. Изцяло е погълнат. Е, понякога си беше извинение да се отърве от неприятни теми Mr. Green. Но вечер задължително трябваше да се чуем, видим, дори само за да си пожелаем лека нощ, никакъв пропуск. Майка си и мен чуваше абсолютно задължително. Ако не ме видеше сутрин на линия по скайп, звънеше, докато не разбереше какво става с мен. И сега да му пиша или да му се обадя, няма да ме остави без ответ. Мълчал е само, когато ми е бил здраво сърдит.
Та, хората са различни, но който иска, намира минутка време. Който не може, главно не ще.
На мен цялата ти история ми звучи като да има причини за притеснение, разделяли сте се, после тя е заминала, спряла е да ти пише. Да й даваш време за какво? Да се сети, че съществуваш?
Ако наистина искаш отговор на въпросите си, няма да го намериш тук. Само там, на място, при нея. Право куме в Очи, въпроса ребром, докато си получиш отговора. Само предлагам - нямай страх, че я губиш. Тя така и не ти принадлежи.
Кураж, приятел Peace.

# 114
И моето мнение е,че има повод за притеснение. И моето теле се е цупил,но максимум 2-3 дни.Сега през последните два месеца имахме тежка криза,но причината беше сериозна,описала съм я в предходната тема.Но въпреки това ми вдигаше,когато го търсих. И въпреки,че имаше сериозно основание не ме е оставял без отговор и без да откликне. Даже в момента се опитваме да изгладим нещата. Е,вярно че и аз тропнах с крак и го оставих без избор,но като усети че нещата излизат извън контрол....както и да е,моята история е друго. Идеята ми е,че каквото и да е станало ако има желание ще проведе разговор и ще ти каже каква е причината да се сърди. Да мълчи ден,два...три. Все пак ние бяхме пред раздяла,а сега(макар че е в Германия за 2-3 дни) намира начин да ми звънне поне 2-пъти на ден,може да е за минутка,но се чуваме. Да,телците са темерутести,инати говеда,но ако държат на някого не го оставят току така.

# 115
значи вчера успя да влезна във фб , а толкова не може за 10 секунди да ми звънни примерноо само за да ме чуе ,нали уж ме обичаше ...човек като обича намира начин за всичко .
И какво като е била във fаcebook? И през телефона може да се влиза, нали? Много хора правят така - преглеждат телефоните си през пролуките в работно време; това не означава, че си е кръстосала краката с цигарка и кафенце и си чати с някого, а теб те игнорира. Peace А дори да е била свободна, искала е просто малко да "разпусне"; не й е било до въпроси и обяснения. Аз също, като се чувствам много изморена след работа, нямам желае да разговарям с никого вкъщи, още по-малко по телефона.

# 116
Бих казала на този момък, че там всичко е изчерпано и да тропаш и да викаш и да питаш. Сори ама.....
Знам едно, всички Телци по това си приличаме, на раздяла дума не обелваме. За нас е излишно да драматизираме защото е достатъчна драмата в нас! Всички Телци които познавам, не желаят и не обичат обяснения, тип- ревем и си говорим силни думи! Ако ги има, значи нищо не е приключило.
 Има и друго, освен окончателната раздяла, забелязала съм и върху себе си и в себе си, и тук във форума, че много от Телците не приключват окончателно защото искат да си оставят вратичка, ако случайно  "новия клон" се счупи. Тенденция е не само при зодия Телец като цяло и при всички хора без значение техния зодиакален знак.

# 117
Знам едно, всички Телци по това си приличаме, на раздяла дума не обелваме. За нас е излишно да драматизираме защото е достатъчна драмата в нас! Всички Телци които познавам, не желаят и не обичат обяснения, тип- ревем и си говорим силни думи! Ако ги има, значи нищо не е приключило.
 Има и друго, освен окончателната раздяла, забелязала съм и върху себе си и в себе си, и тук във форума, че много от Телците не приключват окончателно защото искат да си оставят вратичка, ако случайно  "новия клон" се счупи.
Това е причината и според мен!

# 118
Да преполгам ,че колкото и да не искам да го приема тя ме оствави ...и като знам що за стока няма и да си гууби времето там ,където е .. с алкохола и всичко останало... :х
Но не постъпи като зряла жена и то с дете 3 клас . Съгласявам се ,че си е оставила вратичка и малко и много за тая почти година е опознах и съм сигорен ,че септемрви като си остане сам-самичка с дете само и се прибере пак ще ме потърси .. Но тогава тя ще ме моли стига разбира се на ммен до тогава да ми е минала болката и обичта ,че ако не е горки ми отново .... :х Обичах ,обичам я всеоще но за една връзка са нужни дваама .. явно сега има по интересен момък там при нея и ще си губи с него времето за сезона . Всичко са връща ако не ме потърси до седмица ,две мисля да и звънна и ако не ми дигни да и напиша смс от сорта 'незнам дали ти ме оставяш ,но аз приключих с опита да продължа в живота ти -пожелавам ти всичко най -хубаво и незабравяй ,че всичко се връща '' ИЛИ нещо от сорта и аз незнам .. Ся само ще работя и работя . А квото е писано ще стане .Сега вече не съм чак толкова тъжен  всееоще ми е мъчно не е като не е -поне спрях да рева Simple Smile .Сега по скоро май към фразата ''Ядосан'' незнам и аз   .Знам със сигорност само ,че искам да ми звънни и да ми каже как седят нещата ,а не да ги гадая . Убеден съм ,че тя има взимане даване с лапе 94 а тя е на 27 не и отива след всичко което направих и всичките пъти които ме разочаровала да постъпва по този долен и грозен начин.

# 119
  • Тра-ла-ла
Евала, евала...до вчера рева за нея, а днес:
що за стока няма и да си гууби времето там ,където е .. с алкохола и всичко останало...

Общи условия

Активация на акаунт