Хората са различни, никой не е казал, че не си свестен. 
. Докато получиш отговор на въпроса си, ще получиш пълна характеристика+диагноза+профилактична доза отрова. Поне това са наблюденията ми за общото отношение към мъжете в бг-мам(б)а.
, а в самолет пък винаги е замаян и му е лошо от полета
. Имаше проблеми и със съня, та ми е писал и в 4 посред нощ. Ако аз му пишех в офисно време, по принцип не обичаше, такъв работохолик е, че да не се чува да го прекъсват по време на работа. Изцяло е погълнат. Е, понякога си беше извинение да се отърве от неприятни теми
.
А дори да е била свободна, искала е просто малко да "разпусне"; не й е било до въпроси и обяснения. Аз също, като се чувствам много изморена след работа, нямам желае да разговарям с никого вкъщи, още по-малко по телефона.
.Сега по скоро май към фразата ''Ядосан'' незнам и аз .Знам със сигорност само ,че искам да ми звънни и да ми каже как седят нещата ,а не да ги гадая . Убеден съм ,че тя има взимане даване с лапе 94 а тя е на 27 не и отива след всичко което направих и всичките пъти които ме разочаровала да постъпва по този долен и грозен начин. Препоръчани теми