Все едно аз съм я писала
Незнам дали успях да кача ленка, защото пиша от телефона
, аз съм от майките дето са щастливи щото видиш ли тая вечер нейното е заспало в 1:20 и се е събудило чак в 6:00 часа, толкоз не бях спала от както беше на седмица. Относно лимфното възелче, моя син като малко дете все имаше топчета по врата, но си беше здраво детенцето.
(тука се повтарям от радост
)
Явно и е топло
, само по едно тънко цяло гащеризонче, не смея още само по късо ръкавче да я оставя, много е шантаво туй време, как обличате вие бебчетата
Явно и е топло
, само по едно тънко цяло гащеризонче, не смея още само по късо ръкавче да я оставя, много е шантаво туй време, как обличате вие бебчетата 
Татко и сутринта ми се смя как съм я излъгала
За оригването не винаги се оригва. За бибата от 0,85 лв. за която бях писала преди, е хареса си я, но аз реших да и взема още 1за последно
взех и такава с форма на капка и много си я хареса, чак понякога забравя че ттябва да яде
Любомирова,много се смях с линка,който си качила.За малко да сьбудя сьнчовците.Моето бебе е еднорог,хахаха...Вчера бяхме на консултация.Пропьтувахме 80 км.,за да я заведем.И сестрата се вьзмкти,че ни вика,докато си почиваме в провинцията.Премериха я,качила е 200гр.за 7 дни.Сестрата каза,че всеки момент ще дойде педи и ще реши,дали да слага ваксините(защото нямала 5 кг.,а била 4,800кг.).Влиза,поглежда я,после поглежда мен и пита,дали е здрава.Малко били 200 гр.за седмица.И я нападнах словестно,искаше ми се и физически,но и спестих пребиването,хахаха...С голям кеф и вьрнах кантара,дори и подарих батерийте
Казах и,че и каката е качила 500кг.втория месец.Има бебешки дневник,и сьм записвала всичко.И пети вьзкликна:"Е,явно генетично децата ти не наддават достатьчно".Прегледа я,и даде сьгласие да и се сложат ваксините(пневмококовата и шествалентната).И случайно да не си трьгнем спокойни,каза че дететр е прекалено бяло,много ке светло и ще берем много ядове с това.Кожата и била бяла,като мойта.Това не било добре.Не поясни естеството на ядовете,това ни е за домашно,да отгатнем
Ако и този пьт беше отложила ваксините,щяхме да отидем при друг педи.Ани има малко забелена кожичка покрай пьпчето.Попитах я,дали е от памперса и с какво да я мажа.Каза,че това не е болест,и всички козметики,с които бих я намазала са боклуци,сама да си избера
Три дни неспокойна!Последните думи на педм,преди да си трьгнем.А,била злояда,щом спи през нощтта и не иска да яде.Качихме се а колата и след 5 мин."неспокойната"заспа.В кьщи и подмених лепенките-компресчета,преоблекох я,яде и заспа.Размрьнка се в 6:00ч.сутринта.Накьрмих я,без да си отвори очичките,и продьлжава да си спинка.Не сьм я вдигала да я оригна,спестявам си го.Нямаше Т вечерта,и сега на пипане не е топла.Снощи и дадох Panadol и това ще и е.С успиването нямам проблем,ММ има.Била сьм измислила 100 ритуала.С покащалец и галя носа.Ако е напрегната,с всички прьсти и галя цялото лице(от челцето на доду).Като и затварям очите с вьрха на прьстите.Така няколко пьти и и писва да си ги отваря
Пускам и една мелодийка от тел.и заспива.Сега ще спи до кьм 9:00ч.,после яде и иска пак да спи.Ако я разсея нещо,става неспокойна.Даспива си до 12:00ч.и тогава се сьбужда за около 2 часа.После пак спи 1-2часа.Поспалива си е!Рядко има бодри дни,трябва и аз да се видя в бебе
Но будни нощи не е имала!Само една в болницата,но не я броя
Гери,радвам се,че Бобо си е в легьлцето.Сега ви е по-широко,освен ако не сте решили,че не ви е добре така и ви трябва трето бебче да се сгьстите малко
За обличането в това шантаво време си е сложна система.Вчера и облекох хавлиено гащеризонче(нали на пьт,да не настине),и се изпоти.Понякога е с боди и тьнко гащеризонче,и покрай устенцата и става лилаво.Катр я облека още се оправя.Може това да са част от ядовете ни с бялата и кожа
Ушичките и бузките са и студени.При вас как са?Нослето и е топло,понякога изстива и то.Обикновкно,като я преобличам изстива нослето.Спирам да пиша,че станах досадна.Желая ви усмихнат ден!