СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 216 260
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 170
Чисто заяждане и рязане си е, иначе пълните шестици ще станат твърде много. Какви черни боички, малко логика вкарай!  
Не половин точка, ами 0, 25 да си надолу и вече не е пълна шестица. А затова трябва много-много малко. Особено по БЕЛ.

# 1 171
Здравейте, желая да попитам как ще бъдат изнасяни резултатите в училище- с входящ номер или по имена?
А във всички ли училища изнасят резултатите на хартиен носител, защото специално в нашето не се сещам преди да е имало?
  Благодаря, предварително!
В нашето миналата година не ги изнесоха. Направо от 1во класиране - училището е гнездо.

# 1 172
  • София
Именно, и една запетайка може да е, и леко преуморени проверяващи. На фора на общата трагична картина с двойките, на това му се казва да си скъп на триците, а евтин на брашното.

Дори така да е, уна, пак остават поне половината деца, пак няколко хиляди, от които никой не покрива изискванията.

# 1 173
  • София
Нито една пълна шестица на изпита по БЕЛ в Пловдив. Shocked А тестът беше толкова лесен.... Двойките повече от миналата година. Иска се талант да изкараш 2 на такъв изпит.
Някои ученици не трябва да завършват 7-ми клас.  Naughty

Лично мое мнение - проблемът е в глобалната мрежа. Децата от малки са там. Когато Господ или който и да е бил там ни е създавал ни най-малко не е имал предвид, че малки деца ще прекарват ежедневието си пред монитор. От там ще получават емоции, информация, ще визуализират представите си за света, ще им се вменяват измислени и нереални морални ценности, модели на поведение, начин на реагиране в ситуации.  Това зверски обърква главите на младите хора. А ума ми не побира какво ще стане когато сега 5-6 годишните, които са над таблета от 2-3 годишни тръгнат на училище... ще станем свидетели на осакатени поколения млади хора. И най-лошото е, че НЯМА връщане назад.

Какво да стане - щом поколението не може да  покрие изискванията на системата на предишните поколения - сменяме системата и изискванията, така че да паснат. Системата ще се самосъхрани

.......

Много ясно, че така трябва да стане - сменяме системата. Нали в крайна сметка целта е добре подготвени за живота млади хора! Всичко се променя, и системата ще се промени.

# 1 174
  • София
Да, бе, подготвени за живота! Кое му е подготвеното за живота? Представяш си розови картинки с млади, умни и богати, които само цъкат с пръстче по таблета и всичко се нарежда по магичен път?

# 1 175
  • България, София
Сложи 80% с отговор Б на 4 ти въпрос само, като искаш логика...
Моля те, не забравай Баба/баба Илийца. Grinning (интересно, ако е даден отговор баба Илиица, дали ще присъдят точка - сега ми хрумва).
На вас оставям да прецените, кое е по-грешно  Wink

И от двете седмокласни кампании оставам с по един незабравим бисер!  Mr. Green

# 1 176
Да, бе, подготвени за живота! Кое му е подготвеното за живота? Представяш си розови картинки с млади, умни и богати, които само цъкат с пръстче по таблета и всичко се нарежда по магичен път?

Определено системата трябва да се промени - за да отговаря на съвремието. Иначе още можеше да пишем с калеми.

# 1 177
  • най-шареното място
...
П.С. Непотвърдена индормация за Варна - имало само 14 деца с оценки над 5,50 във Варна. Възможно ли е?  newsm78

От статисттиката за областта, отлични оценки: БЕЛ - 211 ; МАТ - 180

# 1 178
  • Italia
От къде мога да изровя класиранията от миналата година за Стара Загора? 1 и 2 ще свършат работа.

Благодаря!

# 1 179
  • София
Представям си, че функцията на училището е да подготви хората за това да бъдат успешни в живота, а теб не те разбирам - какви таблети те бъркат?

# 1 180
  • София
И какво точно е съвремието, че да трябва да му отговаря системата? И едно шимпанзе може да цъка по таблета, има го и на филмче още от 80-те години как шимпанзета цъкат на тъч-монитори. то, хубаво цъкат, ама какво цъкат? Дори за роботизираните системи трябват образовани хора, които са отвъд цъкането на шимпанзето. Пишеш клишето за съвремието, но какво точно се крие зад него? Какво трябва да знае и може бъдещата работна сила?
Моето мнение е, че е по-вероятно още повече хора да легнат на социалната система, и то не само по нашенско, такава е картинката и в другите развити държави.
Очаквам догодина половината задачи за седмокласниците да са на ниво 4 клас, а може и да им приложат отговори.

Успешен в живота, Елл? Как изглежда това магично животно, наречено успешност в живота?

# 1 181
Моля те, не забравай Баба/баба Илийца. Grinning (интересно, ако е даден отговор баба Илиица, дали ще присъдят точка - сега ми хрумва).
На вас оставям да прецените, кое е по-грешно  Wink

Laughing Оооо, бабата ще я помним дълго (само трябва да внимаваме, че като нищо някоя година може да изскочи като прозвище Twisted Evil)

# 1 182
  • Бургас
Аз така и не разбрах драмата с четвърти въпрос Rolling Eyes Там отговорът си е ясен, а точно отговор Б пък е  неприложим за мен. Както и да е, важното е, че децата постигнаха страхотни резултати.

# 1 183
Още ли няма софийска статистика или аз не я откривам?

Скрит текст:
След като децата се променят и системата трябва да се промени и да ги догони, знам за много деца, изключително доволни и справящи се благодарение на платформата "Уча се" , просто може би за много от съвременните деца е по-лесно да възприемат прожектиран урок, отколкото написан текст, защо да не учат и по този начин, нали в крайна сметка образованието не е самоцелно, или поне не би трябвало да бъде, а смисълът му е да излизат грамотни и знаещи ученици от системата?  

# 1 184
  • България, София
  Laughing Оооо, бабата ще я помним дълго (само трябва да внимаваме, че като нищо някоя година може да изскочи като прозвище Twisted Evil)
А и на "единния регистър на прозвищата" съм фен!

Още ли няма софийска статистика или аз не я откривам?
Нямааа, оставиха ни цял уикенд на тръни и това, при условие, че резултатите излязоха преди 10ч.
Явно е много трудно да се пипнат 3 таблици - не стига един работен ден.

Общи условия

Активация на акаунт