А с какво вие дразните другите

• 22 576
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
Предполагам, че дразня някои хора с вечното си колебание. Типична Везна. Когато не съм сигурна в нещо, мисля и премислям и отчитам плюсове и минуси. Дори да не е нещо важно. Случва се да съм спонтанна, но не често.

Контеса,
Скрит текст:
Добра комбинация- Везни и Водолей. Simple Smile

# 91
Цвети, Hug ами търпи ме все още.
Явно е добра комбинация:)

# 92
Дразня хората със състраданието си към животните.

Не мисля, че е порок и нямам намерение да го "оправям".
На който не му харесвам - прав му път!

# 93
  • София
 Thinking От най - близките ми си знам с какво дразня (а и аз си го знам самата) - големия инат, избухливост (която преминава за 15-20 минути), прекалено емоционални реакции, когато се яодсам, доста директна съм към хората и си казвам всичко в очите, което не винаги се нрави на отсрещната страна. Педант на моменти (особено, що се отнася до организация на нещо), понякога говоря без да мисля (това си идва от Овена в мен) и после се сещам, че съм била прекалено рязка  Embarassed, иронизирам и сарказма ми е малко в повече на моменти... Crazy Опитвамс е да се боря с ината понякога и да се науча да отстъпвам, май имам някакъв напредък, опитвам се да внимавам да не засегна някого с директността си (е, не се получава винаги...  Wink )Ама за сега всички ме търпят, особено милата ми Рибка вкъщи (с която навсякъде пише, че сме тотално несъвместими, пък се търпим вече 13 години  Heart Eyes )...  Laughing

# 94
Kriss да не си зодия овен  Mr. Green
оп сега видях ,че има нещо овенско в теб Hug

# 95
  • София
Хахахахаах, чистокръвен, първоаприлски овен (с рачешки асцендент).  Laughing Със своите плюсове и минуси...  Wink

# 96
О уау тази тема е като на интервю за работа като питат "Какви са Ви слабите страни?" и трябва да отговориш обръщайки го всъщност на положително качество.  Laughing

# 97
Хахахахаах, чистокръвен, първоаприлски овен (с рачешки асцендент).  Laughing Със своите плюсове и минуси...  Wink
О МАЙ ГОТ  Mr. Green Мартенски овен с асцедент рак съм аз  Shocked

# 98
О уау тази тема е като на интервю за работа като питат "Какви са Ви слабите страни?" и трябва да отговориш обръщайки го всъщност на положително качество.  Laughing

Да си призная, нищо положително не виждам в командаджийския ми характер, в сарказма, с който мога да смажа вербално човека срещу мен, ако съм бясна и в желанието винаги да става само и единствено моето. Предполагам, че компенсирам с други положителни качества. Нямам друго обяснение защо ме търпят, че дори обичат. Thinking

# 99
Четейки темата точно това ми направи впечатление, че слабите страни бяха представени като силни. У човека има много силно его, което ако се осъзнае и работи върху него, общуването може да стане по-леко, приятно и неконфликтно.

# 100
Като искам нещо, искам да стане на момента. Искам да става каквото аз кажа и по моя начин. Това дразни хората.

Мъжа ми го дразня, че като тръгнем да излизаме стои и ме чака да се мотая.

# 101

Да си призная, нищо положително не виждам в командаджийския ми характер, в сарказма, с който мога да смажа вербално човека срещу мен, ако съм бясна и в желанието винаги да става само и единствено моето. Предполагам, че компенсирам с други положителни качества. Нямам друго обяснение защо ме търпят, че дори обичат. Thinking

С точно това което го подчертах и аз дразня околните.  Рядко, но доведът ли ме до едно особено сътсояние, съм способна да смажа вербално със сарказма си всеки , позволил си безобразието да си го заслужи- най- често с предателство от някакъв сорт. Само това ме изкарва така от равновесие. . Имам качеството да забелязвам бързо слабите страни и болните места на хората, и ги подкрепям точно там, но предаде ли ме такъв човек цéля точно там- и уцелвам в десетката. Както казва една приятелка- от мен по-добър и всеотдаен приятел и по-страшен враг не е видяла. На мен лично обаче после много ме гризе съвестта. И си товаря куп "как можа!" сама на себе си, ама в такива моменти мога... Embarassed Embarassed Embarassed

# 102
Дразня хората с това че съм директна и саркастична. Това са само две от положителните ми качества.  Sunglasses

# 103
И аз съм овен, но съм перфектна. Почти.
Избухливост, нервност, импулсивност - че какво толкова?!?!

Мъжът ми е с една идея по-избухлив, по-нервен и по-импулсивен /също овен/. Та пред него аз съм си цвете!!!   Flutter

# 104
  • София
Ау, и аз съм така. Даже съм си подбрала да са ми под ръка разни книги, в които се описват гастрономически удоволствия или ровя в кулинарни сайтове докато ям. Майка ми едно време като ме видеше да ям с книга в ръка и се разтреперваше от яд и потрес.
И аз съм тук- преди с книгите, сега с лаптопа.
Имам книжка от много години, но след една борба с тирове, спрях да карам.
Научих разписанията на маршрутките и така, докато не се оказах и с книжка, и с кола, която няма кой друг да ползва.
3 години се дърпах, накрая се предадох и сега си мисля, че просто бях забравила каква свобода дава и колко хубаво е да не зависиш от никогао

Общи условия

Активация на акаунт