На море в Гърция 2016 - III

• 132 394
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
Силно казано е терапия. Слага се малко сол в пъпчето и се слага лепенка отгоре, за да не изпада. Малко от солта от топлината прониква през кожата и по някакъв начин помагало на организма. Не съм го пробвала лично, но го споменавам, защото се учудих колко хора се включиха, че за доволни.

# 466
  • Стара Загора
Здравейте на всички от темичката  Hug
Ние сме във Фанари от миналия четвъртък до утре.Скучно селце, все още и сезона не е започнал, събота , неделя и понеделник имаше някакво движение.Но ние търсихме спокойна почивка.Плажът не е лош, но този на Ароги ни хареса много повече и ходихме там.
Ето снимкаhttp://prikachi.com/images.php?images/789/8810789O.jpg
Имам и въпрос ако случайно някой знае дали от Комотини може да се купи отнякъде качествен зехтин?
Благодаря  bouquet

# 467
Сори, че няма да отговоря поименно, ама където мога да се обадя и аз Simple Smile
 Зеленчукови пюрета в Гърция като цяло има малък избор, повечето на Нестле. Вода изворна аз не съм намерила досега!
 Свиленград минавахме скоро беше спокойно и сравнително бързо.
За пъпа с лепенка и аз го знам, дори да не кажа, че на мен ми действа сигурно по силата на внушението, без сол, обаче Simple Smile Солта за пръв път я чувам.
Най-хубавият зехтин за мен след много проби е Колимбари, има го в супермаркетите. Критски, екстра върджън, най-високо качество, ако намеря снимка ще кача.
Таис, приятно изкарване ви пожелавам!
 Ние ходихме на вечерен плаж в Ираклица. Топличко, приятно, само че водата нещо не беше ок. Мм ходиха на Амолофи вчера и там не е била, има някакви вълнения мътна е и с водорасли.

# 468
  • София
Таис, много ме радваш.  Hug

# 469
  • София
Силно казано е терапия. Слага се малко сол в пъпчето и се слага лепенка отгоре, за да не изпада. Малко от солта от топлината прониква през кожата и по някакъв начин помагало на организма.

Малко бабини деветини ми звучи това. Ако човек има проблем, дори да го посипеш целия в сол, едва ли ще помогне.

Най-хубавият зехтин за мен след много проби е Колимбари, има го в супермаркетите. Критски, екстра върджън, най-високо качество, ако намеря снимка ще кача.

Всичките марки критски зехтин, които съм пробвала, са ненадминати. Не купувам друг от години.

# 470
Moharet, точно така е, от там са най-хубавите зехтини, но много ме е яд, че никой от моите познати не ме слуша и ходят и купуват разни съмнителни. Като ми каже пък някой, че е взел домашен, с някаква гордост, еми сори, ама домашния мирише, тежък е, не е направен прецизно, хич не съм му фен. Свекърва ми правят и дори те го ползват само за пържене.

# 471
Скрит текст:
Peace

# 472
  • Стара Загора
Ей ,много ви благодаря  Hug Heart Eyes bouquetЩе го търся   Peace

# 473
  • София
Таис, много ме радваш.  Hug

Виви,  Hug

И ние взимаме критски, без значение къде из Гърция сме. Показания не сме го пробвали, но ще се поправим.

# 474
  • София
Таис, екстра си е снимката. Хубаво е.
Благодаря, змия  Simple Smile

М/у другото на плажа има поне 5-6 български семейства, което леко ме изненада.

Ние обаче май ще се местим на по-закътано. Вятърът тук е ужас. Чудя се дали на съседния плаж Миля ще духа също толкова силно  Thinking Или да пробваме Панормос.

Миля ми се струва по-открит от Кастани и ще е по-силен вятъра или същия, аз го помня ветровит.  На Панормос в северозападната част, Блу гриийн бей би трябвало да  е по- спокойно, но може просто да сме уцелили тихо време.  На Агнонтас водата беше  като огледало, но плажчето е супер малко, което на мен ми харесва, но вие си преценете. Ходихме и минавахме няколко пъти и винаги беше тихо и без вълнение.
Благодаря, ние току-що се връщаме от Панормос  bouquet  Grinning
Заложих на него и не сбърках: определено не духаше толкова и прекарахме страхотен следобед с щерката. Огладняхме като вълци и обмислям да опукам една пансета. Тук в Нео Клима на площада има чудесна таверна, посещавана основно от гърци. Готвят превъзходно!

Моля те яж Скопеловски пай.  Просто е страхотен.  Mr. Green  Баница с хлупкави кори и фета. Изяж един пай и за мен, че сега като бременна само за него си мисля.  Joy
Също така да знаеш, че скарата  им е много хубава. Аз на Скопелос всяка вечер хапвах бръжола, което е пържола и много вкусна. Не вярвах, че в Гърция ще ям нещо друго освен морска храна, но на Скопелос бръжолата и пая  ме спечелиха.
Тихо плажче беше нашето на Стафилос. Малък, има чадъри и малко заведение, но водата е спокойна и е завет. Това е плажа рано през пролетта, без чадъри и заведение.

На Кастани си духаше  и при нас, но ние бяхме края на юли и не ме дразнене толкова иначе много мразя  силен вятър на плажа. Лимонари също беше завет, но там трябва да се отиде по-рано, защото е малък и чадърите и шезлонгите бързо се заемат. Ако не е много жега се разходете в Скопелос селото. От края на пристанището нагоре има черква и прекрасни гледки.
По принцип и на Скопелос и на Скиатос северните плажове са ветровити. Най-спокойни на южните.

Това беше гледката към нашето заливче Стафилос.

Много да се забавлявате  bouquet

# 475
Имате ли впечатления от Марония?

Имаме. Не става.

Малко по-подробно може ли? Кое е добре и кое не?

# 476
Здравейте на всички от темичката  Hug
Ние сме във Фанари от миналия четвъртък до утре

Здравей,през Маказа ли пътувате ? Много ли се чака на границата ?

# 477
Здравейте на всички от темичката  Hug

Ужасно е на Маказа-чака се с часове и в двете посоки. А самият пункт е на един баир, напечено от всякъде, превключваш скоростите непрекъснато, за да си доизмъчиш колата...Никога повече няма да повторим!!!

# 478
Цитат
Здравейте на всички от темичката  Hug

Ужасно е на Маказа-чака се с часове и в двете посоки. А самият пункт е на един баир, напечено от всякъде, превключваш скоростите непрекъснато, за да си доизмъчиш колата...Никога повече няма да повторим!!!

Всеки ден ли е така ,или само събота и неделя? Ние пътуваме в петък,има ли значение часа .С такова нетърпение чакахме да открият Маказа,и сега пак ли да минаваме през Златоград,ужасно е  Mr. Green

# 479
Ние се връщахме във вторник следобед -в 15ч. чакахме час и половина-два...Ужасно беше! Хората около нас на опашката споделиха, че това било сравнително малко.

Общи условия

Активация на акаунт