НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 106

• 105 334
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Плочките стават с добра храна, нисък процент мазнини в тялото и добре развити коремни мускули. Трябва да се тренира цялото тяло. Впрочем, изолиращите корема упражнения имат своето място и ползи в стабилизирането на коремните мускули.
Колкото до тоталното изключване на въглехидратите, и аз не помня такива съвети. Но е нормално те да се променят, тъй като човешкото тяло е динамична единица и това, което сме смятале за правилно преди, може да се окаже не толкова правилно.

# 421
  • SA
Юле, сега виждам какво си писала вчера. Всъщност много ми харесаха разсъжденията ти, да не говорим, че чудесно се разбира какво искаш да кажеш.  Hug

# 422
Здравейте! Да се включа за крампите и аз  Simple Smile. Не знам дали е съвпадение но няколко дни пия цинк и тези дни не съм имала крампи, а някой беше писал, че може да се получават от недостиг на цинк не само на магнезий. Днес една колежка ми донесе магнезиеви соли, ще пробвам и тях.

# 423
аз четох, че и недостиг на витамин B можело да е причина.

# 424
  • София
Плочките стават с добра храна, нисък процент мазнини в тялото и добре развити коремни мускули. Трябва да се тренира цялото тяло. Впрочем, изолиращите корема упражнения имат своето място и ползи в стабилизирането на коремните мускули.
Гледайте това интервю- Енчо Керязов е велик! и със сигурност разбира от спорт и упражнения  Wink Разбира се това на всички нас тук не ни е професия и не можем да го стигнем, но може да почерпим идеи  bouquet
Цитат
Правя една мускулна група на ден и след всяка тренировка правя много разтягане, защото за моята работа това е от особено значение. Отделям много внимание на коремните мускули, тренирам ги почти всеки ден, като редувам различни упражнения в продължение на 20 минути без почивка
http://www.bodyconstructor.com/new.php?id=420

# 425
  • София
Преди не обичах лятото  Mr. Green ама сега кокосовото масло си става кокосово олио и многооо по-лесно се работи с него. Втора сутрин си правя кокосова палачинка  Mr. Green

# 426
Dr. Jack Kruse коментиран ли е в темата? Днес попаднах на блога му и мисля, че ще пробвам the leptin reset protocol, след като прочета повече.

# 427
Ох, пристрастих се към това кокосово масло. И към стърготините /печени чушки с кокосови стърготини  newsm78 ... извън тази тема няма да го казвам на никого/
Иначе не мърдам на мерки и теглилки. Снощи си изцедих сок от краставица, селъри, джинджифил. Тази сутрин същото +магданоз и лимон, иииии разгеле като че ли бизнеса с отводняването ми тръгна.

И се чудя как преди не обичах мазно, хииич, малииии кат ми стане мазно на гърлото, веднага трябваше да "попия" с хляб.  Пък сега ми е толкова вкусно...  Crazy

# 428
Като стана въпрос за отводняване, какво ви е мнението за препарати тип хидролес? Майка ми си взе такъв и уж има ефект, но се притеснявам, че е с Хашимото...

# 429
Аз съм с Хашимото, пих Хидролес - ефект никакъв нямаше при мен /от една опаковка, втора не купих/.

# 430
  • София
Аз съм против отводняване с такива химии. Бъбреците страдат. По-добре чай от магданоз или бреза, глухарче. Те премахват и токсините и са много по-здравословни от хидролес и подобните на него. Не си тровете излишно организма.
П.С. Глезя се тази вечер с едно страхотно био вино от малини, направо е мммм  Crazy

# 431
Добро утро от мен,
Нещата които обсъждате все още са ми много далечни, към момента не тренирам нищо и честно казано нямам никакво време за това. Мога да правя упражнения вкъщи. Попаднах на http://fitnesinstruktor.com/
какво мислите за тези упражнения? Не ми се струва трудно да се правят в домашна обстановка.

# 432
това е за ядките, накисват се от вечерта, но не в големи количества заради фитиновата киселина
http://www.dietdoctor.com/low-carb-nuts-best-worst

за пържене - кокосова
за салати - зехтин ( аз и от гроздовите семки много харесам)

# 433
  • Балчик
от три дни и аз съм вегетарианка. Laughing Временно, в жегите. Не ми се яде месо и я карам на яйца, пържени в свинска мас обаче, кисело мляко, салати със сирене, тиквички.
Това в кръга на шегата, три дни стига, утре ще си наготвя вече мръвка.

Иначе отдавна не съм се отчитала, ама няма с какво да се похваля. Стоя си все 75 кг , а сутрешната ми захар продължава да е 6.0-6.3. Чувствам се обаче много добре и в тези килограми, така че хич не ме е еня кога точно ще сваля още.

# 434
Здравейте, момичета  bouquet
Днес ходих до Метро (Люлин) и за пореден път се опитах да намеря патешката мазнина, но без успех. Попитах двама човека от персонала, но те ми казаха че предлагат свинска, но не и патешка мас. Молбата ми е да ме насочите къде точно се намира, как изглежда и в кой магазин на Метро. Много ще съм ви  благодарна и благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт