Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим...

• 185 536
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Умереното напълняване по-скоро ми звучи като опъване на бръчките  Laughing

Laughing Ох, искрено ме разсмя. Благодаря ти, днес ще съм ухилена и с чувството за успешно проведен лифтинг  Hug.

Ами точно така е, не сте ли виждали жени, които са слаби, едни и същи кг и на 20 и на 40, мязат на скумрии. Няколко кг в повече не вредят, както казва една позната "от една определена възраст трябва да избираш - или лицето, или дупето". Laughing

# 181
момичета какви изследвания да си направя за да разбера дали влизам в менопауза? Досега всичко беше наред, но този месец ми закъснява вече с 1 седмица и ми е притеснително. добавки пиете ли някакви?

# 182
Мисля, че като начало е добре да отидеш на преглед при гинеколог, сред прегледа с него да обсъдите нещата. А може причината изобщо да не е менопауза.  Peace Simple Smile

# 183
Благодаря ти!И аз се надявам да не е това проблема, но съм на 43г. Иначе някакви други симптоми нямам, но знае ли се.

# 184
  • Sofia
На някой да му се е случило кожата му да стане по-мазна в МП? Абсолютно нелогично, но както кожата ми никога не е била мазна, в пубертета беше нормална, след 30 започна да поизсъхва, към края на 30-те си беше откровено суха, а сега изведнъж стана значително по-мазна, особено в Т-зоната... А уж изсъхва с възрастта...  newsm78

# 185
На мен ми става по суха кожата на лицето  и цялото тяло.  Косата също. Да не си променила нещо в храненето?

# 186
  • София
Аз вече май мога да се "запиша" като влизаща в МП: предния циъл ми дойде на 36 ден, този не е идвал от 06.05., два теста за бременност дадоха отрицателен резултат Sad Нямам никакви странични ефекти, засега Embarassed

# 187
  • Sofia
На мен ми става по суха кожата на лицето  и цялото тяло.  Косата също. Да не си променила нещо в храненето?
Ми уж не съм. И в лекарствата не съм. А определено Т-зоната ми е по-мазна...  newsm78 Пак нищо не ми е като на нормалните хора...  Joy

# 188
На някой да му се е случило кожата му да стане по-мазна в МП? Абсолютно нелогично, но както кожата ми никога не е била мазна, в пубертета беше нормална, след 30 започна да поизсъхва, към края на 30-те си беше откровено суха, а сега изведнъж стана значително по-мазна, особено в Т-зоната... А уж изсъхва с възрастта...  newsm78
И при мен май е така, включително и косата. За кожата не се притеснявам, защото нали уж при по-мазна кожа по бавно се образуват бръчки newsm78, но косата ми е естествено къдрава и съответно винаги е била суха. Сега с по-бързото омазняване се отпуска, тежи и не стои така добре оформена.

# 189
На мен ми стана по-суха кожата на лицето, обаче не точно суха, а без омазняване, което ме дразнеше преди. Но за това може би има значение, че си промених храненето.
Косата също спря да ми се омазнява и да капе, там причината е, че спрях да я мия с шампоан, а с тоалетен сапун. Peace

# 190
  • Sofia
Косата ми става все по-суха, за разлика от кожата.

# 191
  • На брега на реката
На мен ми стана по-суха кожата на лицето, обаче не точно суха, а без омазняване, което ме дразнеше преди. Но за това може би има значение, че си промених храненето.
Косата също спря да ми се омазнява и да капе, там причината е, че спрях да я мия с шампоан, а с тоалетен сапун. Peace
Моята коса, много пада напоследък и ми се иска и аз да започна да я мия със сапун, но съм я мила преди години и стоеше ужасно. Затова ме е страх да го направя. Моля те ако има някакъв трик или определена марка сапун да споделиш. Може и на лични.

# 192
Моята коса, от както спрях химичните бои и почнах билковите, не мога да я позная - жива е, има страхотен блясък и обем  Crazy Преди не можех да и докарам такова състояние, с каквото и да я клепах.
Кожата ми започна да става суха, много добре и се отразява зехтина, вместо нощен крем.

# 193
Моята коса, от както спрях химичните бои и почнах билковите, не мога да я позная - жива е, има страхотен блясък и обем  Crazy Преди не можех да и докарам такова състояние, с каквото и да я клепах.
Кожата ми започна да става суха, много добре и се отразява зехтина, вместо нощен крем.
Под билкови бои къна ли имаш в предвид. Аз също искам да спра с химичните боклуци, но съм почти на 100% побеляла и не знам другите дали ще могат да покрият всичко. А за къната знам, че след нея не хваща боя и просто не смея да рискувам.

# 194
  • Добрич
Моята коса, от както спрях химичните бои и почнах билковите, не мога да я позная - жива е, има страхотен блясък и обем  Crazy Преди не можех да и докарам такова състояние, с каквото и да я клепах.
....

И на мен ми е интересно какви бои имаш предвид.

Общи условия

Активация на акаунт