Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим...

• 185 481
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Добрич
Да, при хомеопатията натрупването не е необходимо за да действа препаратът.

Скрит текст:
Например има препарати, които се вземат непосредствено след травма, или след ухапване от насекомо.

# 601
Минавам да споделя, че хомеопатичните гранулки ми облекчиха топлите вълни и другите "екстри". Влиянието им се усети след първото шишенце, че те нали действат с натрупване.

Грийни, как се казват тези гранулки?

# 602
моите топли вълни почти напълно изчезнаха с Витекс след два месеца пиене.

Eli2830, за този продукт ли говориш:

# 603
да точно за този витекс го пия вече два месеца, а от няколко дни пия и Бял равнец на чай и се чувствам супер.

# 604
# 605
  • София
И аз съм ги пробвала, но без успех при мен.  Виж от Прогестеронум 15СН вълните ми изчезват.

# 606
В началото и аз не усетих да действат. Чак с втората опаковка от Актеа-та усетих ефекта им.  Peace

# 607
И аз съм ги пробвала, но без успех при мен.  Виж от Прогестеронум 15СН вълните ми изчезват.
Неба, прогестеронум само на 21 ден от цикъла ли пиеш?

# 608
  • София
Неба, прогестеронум само на 21 ден от цикъла ли пиеш?
Уви, моят цикъл го няма от 9м. Миналият месец ме изненада и се появи неочаквано. Не, пия го инцидентно и щом вълните спрат, го спирам, докато пак почнат и пак го включвам.
Скрит текст:
Пробвам по схемата на един класически хомеопат,който казва,че тези които спират хомеопатията при първото подобрение имат по-голям успех от тези, които упорито я приемат без прекъсване.

# 609
Благодаря. То няма как да се пие хл без прекъсване.

# 610
 Аз да питам защото пак не разбирам - горещите вълни не са ли следствие на намален естроген? Как тогава ви минава с витекс и прогестеронум?

И съвсем тихичко да се похваля, че запек почти нямам, благодаря на дамата, която препоръча Колон С, с него и едни храносмилателни ензими съм много по-добре.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 20:26 от y_em

# 611
Кои са ензимите?

# 612
Eто тези:

Скрит текст:

Папая + амилаза и бромелаин, дъвчащи таблетки на Natural factors.

Не съм поръчвала онлайн, има ги по диетичните магазини  Peace

# 613
# 614
  • София
Аз да питам защото пак не разбирам - горещите вълни не са ли следствие на намален естроген? Как тогава ви минава с витекс и прогестеронум?
Горещите вълни са при мощно отделяне на естроген на фона на лениви яйчници. Иначе прогестеронът регулира нивата на естрогена.

Общи условия

Активация на акаунт