А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 704
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 75
Аз ходя с цял бански, детето си е с бански и не приемам голите деца по плажа. Виж, голите гърди не ми пречат толкова. Рядко се впечатлявам от нещо видяно на плажа, трябва наистина да  е много впечатляващо.

# 76
И аз, и мъжът ми бяхме нудисти, сега сме винаги с децата и някак не върви да отидем на нудистки плаж (с момиче на 12 и момче на 6).

На нормален плаж съм с половинки или цял бански - както дойде, изобщо не ми пречи кой наоколо какво шкембе има или коя по моникини развява гърди тип "печени чушки". Не съм идеална, че да търся кусури, гледам да се забавлявам с ярките изцепки. Оглеждам старателно само прекрасни екземпляри и от двата пола, така да се каже, с очите на естет. Много красиви момичета има по плажовете, красивите мъже май са по-малко.  

# 77
И аз, и мъжът ми бяхме нудисти, сега сме винаги с децата и някак не върви да отидем на нудистки плаж (с момиче на 12 и момче на 6).

На нормален плаж съм с половинки или цял бански - както дойде, изобщо не ми пречи кой наоколо какво шкембе има или коя по моникини развява гърди тип "печени чушки".

Не съм чувала досега термина "печени чушки". Чувала съм гърди като уши на кокер шпаньол, но и печените чушки ми харесват. Laughing

На мен не ми пречат голотиите на плажа-ако искат и чисто голи да се развяват ми е все тая..Аз по принцип не обичам много да стоя на плажа, защото мразя жегата и навалиците. Като го правя, обаче предпочитам удобен бански, а ако няма хора мога и без бански...

# 78
Обаче аз миналата година на плажа видях една 55 и отгоре жена, с такива  гърди, че направо се изумих - малки, стегнати, едва Б размер. Естествени, съвсем сигурна съм, тя лежеше до мен буквално. Не знам раждала ли е някога тази жена, но физика като нейната е абсолютно изключение. Просто браво.

# 79
Обаче аз миналата година на плажа видях една 55 и отгоре жена, с такива  гърди, че направо се изумих - малки, стегнати, едва Б размер. Естествени, съвсем сигурна съм, тя лежеше до мен буквално. Не знам раждала ли е някога тази жена, но физика като нейната е абсолютно изключение. Просто браво.
Как разбра че е на 55? На челото ли и пишеше или я попита?

# 80
  • Оптимист по принуда

Имам горнища и с банели и триъгълници, даже триъгълниците ми са по-добре, нищо, че не оформят така бюста. Прашки не нося отдавна също.

Mи хАди де, покажи ни, аз защо се записах в темата  Crossing Arms.

# 81
Обличам половинки, задължително и двете половинки. Някак ми е, ако щете вулгарно, да видя жени по монокини, голи нагоре, на нормален плаж. Неудобно ми е, ако ще и да имат хубав и естетически бюст, това, че го излагат и налагат пред очите на всички, не мога да го харесам.
Извинявам се, че ви занимах с моите консервирани възгледи Crazy

# 82
Видима възраст, биричка, възможно е да е била и на 50, но все тая, просто уникално запазено тяло. В лице само като погледнеш и  идва разликата. Няма как да е била под 50 в никакъв случай, наистина бабешко лице, зъби и пр.
Деми, за такива като теб съм отговорила по- напред. Ако желаеш се включи в темата, ако не  си разглеждай  бански в нета. Wink

# 83
  • Оптимист по принуда
Ами нямам какво съществено да кажа, нито лели ме впечатляват, нито деца. 
Ще си чакам все пак кротичко.  Blush

# 84
  • Пловдив

P.S. Ходя без горнище, когато съм без детето на плажа. Иначе съм с горнище.
Добре,твоето дете го няма,но ние другите,които сме си с децата какво да има кажем като ни попитат защо на тази лелка и се виждат гърдите?
По темата ходя с бански в 2 части,ако отивам в плажно заведение слагам и парео.

# 85
Виждат и се гърдите, защото днес не е взела чадото със себе си на плаж.

# 86
Пък за ходя сутрин рано да плувам в морето.Около 6,30-7 съм на линия.Плувам с цял бански около 40 Мин.Вечер ако съм на кеф също.Пак към 19 ч.Много ми е гот тогава,няма хора,почти сам си.Иначе за печене си ходя с половинки.Моя бюст е много малък,нямам и за чашка А,така че си седи в банския.През деня  влизам в морето с децата,но не обичам да се плацикам,обичам да вляза и да плувам.Хората не ги разглеждам,кибича си на хавлията и си пийвам биричка.Мъкна си специално хладилна чанта,за да ми е студена 😍 мъжа ми бира не пие,само мърмори 😙.
Аз и аз не се пека много.С голямото дете за два-три плажа и сме кат излезли от маалата каки.Много бързо хващаме тен,на моменти аз ставам грозно черна,особено по коленете и гърба.Плажни игри не играя щото се размазвам от жегата и бирките и ставам на мърда.
 Категорично не ги разбирам дамите по монокини на текстилните плажове.Странни са ми.

# 87
  • Пловдив
Виждат и се гърдите, защото днес не е взела чадото със себе си на плаж.
Хаха....може Joy.
Друга констатация,която прави е "има дълги гърди",визирайки жена,която се е навела по без горнище.

# 88
  • Euskal Herria
Какво е "текстилни плажове"? Вече втори път се споменава, признавам си, че не знам.  Embarassed

# 89

На нормален плаж съм с половинки или цял бански - както дойде, изобщо не ми пречи кой наоколо какво шкембе има или коя по моникини развява гърди тип "печени чушки".

Не съм чувала досега термина "печени чушки". Чувала съм гърди като уши на кокер шпаньол, но и печените чушки ми харесват. Laughing

Честито, вече няма само аз да се хиля непонятно за околните, докато панирам чушки  Joy

Яна, и аз чакам да разбера за текстилните плажове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт