А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 702
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 3 045
Защо да е заяждане? Коментар на снимки, както коментираме и на другите. За други не знам, но за себе си гарантирам, че грозен никого не съм и не бих нарекла, но и комплименти правя, когато наистина си заслужава. Не може на всеки, който е пуснал снимка да му се каже браво. И на Ша не й казвам, защото пуска ужасни снимки като композиция и качество. И мис свят да е, на осветлението в коридора няма да си личи.
Хайде сега кажи на коя откровено грозна съм се възхитила например аз? Защото не си спомням да съм хвалила някого поради симпатии. В тази тема специално, похвалих единствено теб, ако трябва да сме честни, и то защото си е за хвалба, когато някой полага реални, а не виртуални усилия да изглежда добре.

Не става въпрос за теб. Въпроса е принципен, че се разпарчетосва симпатично момиче, което не е имало никакви претенции да бъде красавицата на форума, докато някои от критикуващите сипят похвали там където няма нито красота, нито стил.

# 3 046
Симпатичното момиче, което назад беше определено като жена с рядка красота от кукумицинка, много държи да дава обяснения, без да му задават въпроси, затова изглежда като разпарчетосване. А кукумицинка попрекали с четките, само за да има по-голям контраст при сравняването между Антигона и Ша, която очевидно не понася. Е, на мен някои неща не ми убягват от очите и съм преценила, че ще споделя неограничено и лятно.

# 3 047
Тъй като съм виждала снимки на куку-то, смея да твърдя че е хубава и има много хубава фигура.

# 3 048
А някой твърдял ли е нещо друго  Mr. Green

# 3 049
Аз съм демократична по отношение на похвалите, не си спомням да съм хвалила която и да било съфорумка за външност. Нито от тези с претенции, нито от тези без.
Па и чак разпарчетосване... Айде холан, какви кървави огледала сме виждали Flutter Дори не съм коментирала физиката, само стайлинг.

# 3 050
  • Tам през Атлантическия океан
За Кенди , Джо каза също че прилича на Николета  Laughing

Thinking вероятно снимките им са позьорски и за туй.
Малкото което съм хванала от тях лично аз не мога да ги оприлича на Лозанка.

# 3 051
Янечек, не бъди такава. Постовете ти по темата стоят, вижда се какво си казала. Ти не задаваш въпроси,а директно твърдиш, че обработвам мои снимки, използвам силен грим и имам еди какъв си стил. Не можеш да очакваш да пропусна коментарите ти след като не съдържат в себе си нещо вярно, след като не ме познаваш, след като не си ме виждала дори веднъж на живо.
Не ти отиват похватите, които използваш хвърляйки думи в пространството точно с цел да предизвикаш ответна  реакция, а после да се правиш на ощипана, че другата страна сама се бутала да обяснява. Подценяваш първо мен, после и останалите четящи.

# 3 052
Ще се разплача от умиление, кукумицинке. Не дискриминирам по възраст и дата на регистрация, пиша си с всички - и с 20, и с 60-годишни. Пък и Антигона не е от вчера във форума, сигурна съм, че знае как е, предвид редовното й участие. И за разлика от теб, не обиждам потребителите, даже да има нещо като спор.
Може би е по-красиво да се прави като теб - избираш си някой на 35, захапваш като питбул и не пускаш, като разбира се имаш право на директни и грозни обиди, защото си преценила добре възрастта. В тая тема я няма сирената, затова дай да обсъдим челото и сланините по корема на Ша, не за друго, а с благородна цел - да я излекуваме от склонността да послъгва.
Колкото до красотата - тя се вижда и без пояснение. Когато нещо е красиво, няма нужда да обясняваме подробно защо е така, ако се налагат обяснения, значи работата не е очевидна.

# 3 053
Aз бърках до сега Кикамора и Кукумицинка  ooooh!. Антигона ми е симпатична с писането си, а и е хубава според мен. Неприятни са ми постовете на "мъжете" в темата.

# 3 054
  • София - Рим и обратно
Кукумицинката спуска директиви кого да смятаме за красив и кого не ли? Ми освен да слушаме и да изпълняваме. Тая жена е наистина като питбул, захапва и не пуска. Кукумицинке, снимай си захапката Laughing.

# 3 055
  • София
Зависи от гледната точка Simple Smile. Лелички сме си за някои, а и много млади жени пишат вече. Аз сега видях една регистрация, която съм направила през 2000 година в друг форум и направо се стреснах Simple Smile.

Да ,така е. Просто за мен 35+ мноооого трудно може да влезе в тази графа. Трябват ми едни 20 години над моите, за да кажа на някоя жена леля.

Иначе и аз имам една от 2002 или 2003. Струва ми се преди 100 века Grinning

# 3 056
Лично аз не се обиждам на "леля", имам и племенница, която ме нарича така  Heart Eyes Въобще, нося си титлата с гордост и не се засягам.
Даун, права си за коментарите на мъжете в темата, по едно време направо засмърдя на облак и евтин тютюн. По-долнопробно можеше да стане, само ако и Лепа Брена беше пуснала снимка. И ако има нещо обидно за показалите се дами, то това са точно гнусните коментари за задницици и цици, все едно не се намираме в публичен форум, а в публичен дом.

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 09:02 от Янeчeк

# 3 057
едно топло мнение за монокините ..."За модерната жена, платила мило и драго, изтърпяла ужасни болки и нечовешки страдания, за да блести на плажа, нашарена като маорски вожд, е абсолютно немислимо да отвлича вниманието от свещените си татуси с някакви си голи цици. .."

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5665114

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 09:33 от pinko

# 3 058
Да Янечек, така е. На мен ми е неприятно като се обсъждат деца, а още повече от разни анонимни пръчове, защото девойките са ми в категорията "деца" Simple Smile, защото съм си лелка. Голямата ми племеница е на 25 Simple Smile.

# 3 059
Аз се обиждам на леля, защото съм баба.

Общи условия

Активация на акаунт